17 / 05 / 2024

muş spa merkezi aylık üyelik ne kadar

muş spa merkezi aylık üyelik ne kadar

PTT Caddesi üzerinde yapılan merkezin açılışına Vali Vekili Haluk Çakmak, Belediye Başkanı Necmettin Dede, Vali Yardımcısı Fatih Demir, İl Müftüsü Recep Uzun, kamu kurum amirleriyle çok sayıda davetli katıldı...

Castle Resort-Spa Hotel Sarıgerme icradan 21.3 milyon TL'ye satılıyor!

T.C. Ortaca İcra Dairesi, Muğla ili, Ortaca ilçesi, Serıgerme Mahalle/Köy, 238 ada 3 parselde yer alan Castle Resort-Spa Hotel Sarıgerme otelini 21 milyon 332 bin 250 TL'ye satıyor...

Turgutreis Yaşam Merkezi inşaatında sona gelindi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Muğla’nın Bodrum ilçesi Turgutreis Mahallesi’nde inşaatı devam eden Turgutreis Yaşam Merkezi'nin yüzde 75'i tamamlandı.

Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ismiyle ve bütçesi ile dev yatırımları arasında yer alan Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor.

Muş Ovası'nın kuzeybatısında orta şiddette deprem bekleniyor!

Muş Alparslan Üniversitesi Afet Yönetim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi İskender Dölek, "Muş Ovası'nın kuzeybatısında, Mercimekkale ve çevresi ile Bulanık ve Malazgirt'te de orta şiddette depremler olabileceğini düşünüyoruz" dedi...

Muğla Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi'nin yüzde 90'ı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi inşaatını inceledi.

Muğla Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi 2020'de tamamlanacak!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, inşaatı yüzde 80 oranında tamamlanan ve 2020 yılının ilk aylarında hizmete açılacak olan Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’ndeki çalışmaları inceledi.

Muğla Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi inşaatında son durum!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş şehir merkezinde devam eden yatırımları denetleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

İstanbul Finans Merkezi gecikiyor mu?

2008’de duyurulan İstanbul Finans Merkezi projesi 2016’da hizmet vermeye başlayacaktı. Kamu binaları gecikince açılış önce 2018’e, ardından 2020’ye sarktı.İstanbul Finans Merkezi gecikiyor mu?

Muş Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi açılıyor!

Yapımını hayırsever işadamı Gıyasettin Bingöl'ün üstlendiği Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi 29 Aralık'ta açılıyor.

Antalya Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor. Kültür merkezi, 5 yıldızlı otel konforundaki misafirhanesi, 300 kişilik konferans salonu ve diğer donatıları ile kentin önemli bir eksiğini de gidermiş olacak.

Muğla Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi yıl sonunda açılacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 42 milyon 810 bin 400 liraya inşa edilen sosyal yaşam merkezinin ismi belli oldu. Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi ismiyle yükselen projenin yıl sonunda açılması planlanıyor.

Muğla Sosyal Yaşam Merkezi için halk oylaması yapılacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 2018 yılı içerisinde tamamlamayı hedeflediği 42 Milyon 810 bin liralık yatırımın ismi için halk oylaması başladı. Oylama 30 Haziran’da son bulacak.

Muş'a Kültür ve Eğitim Merkezi müjdesi!

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, inşaatına yapımına başlanan  Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı.

muş spa merkezi aylık üyelik ne kadar Haberi

muş spa merkezi aylık üyelik ne kadar


Muş’ta, SPA merkezi, masaj salonu, sauna, düğün salonu ve çok sayıda işyerinin yer aldığı Muş Yaşam Merkezi’nin açılışı törenle yapıldı.


PTT Caddesi üzerinde yapılan merkezin açılışına Vali Vekili Haluk Çakmak, Belediye Başkanı Necmettin Dede, Vali Yardımcısı Fatih Demir, İl Müftüsü Recep Uzun, kamu kurum amirleriyle çok sayıda davetli katıldı. Açılış öncesi bir konuşma yapan Vali Vekili Haluk Çakmak, illerin kalkınmaları için büyük yatırımların olması gerektiğini söyledi. Açılışı yapılan tesisin diğer yatırımlara örnek olması gerektiğini ifade eden Haluk Çakmak; “Burada çok cesur bir yatırım yapılmış. Çünkü Muş’ta bunun hiçbir örneği yok. Dolayısıyla da kar ve zarar analizi yeterince yapılamadan böyle bir yatırım yapılmış. Bu riski alan, böyle bir yatırımı Muş’a getiren bu cesur yatırımcılarımızı tebrik ediyorum. İnşallah bu yatırım burada ilk...