02 / 05 / 2024

Musa Dinç

Musa Dinç

Mizan Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi, Cihan Metiner, Erdem İskender, Hakan Buvan, Hakan Kolenoğlu, Mehmet Erdem, Musa Dinç, Mustafa Sayın, Osman Akan tarafından 800 bin TL'lik sermaye ile 26 Nisan'da kuruldu

Emlakçılar ve Mali Müşavirler Derneği'nden Enver Dinçer'e ziyaret!

Emlakçılar ve Mali Müşavirler Derneği Başkanı Uğur Akbulut, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i ziyaret etti.

Nuh Çimento'nun acı günü! Hacı Hamdune Dinçbal vefat etti!

Nuh Çimento'nun Eski Yönetim Üyesi Merhum Burhan Dinçbal'ın eşi, Yönetim Kurulu Üyesi Emin Hisarcıklıoğlu'nun ananesi Hacı Hamdune Dinçbal vefat etti. Nuh Çimento Sanayi A.Ş. ve ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Dinçmen Gayrimenkul Ve Otomotiv Pazarlama Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Dinçmen Gayrimenkul Ve Otomotiv Pazarlama Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yılmaz tarafından kuruldu. 

Dinç Dekorasyon Yapı İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinç Dekorasyon Yapı İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Resül Dinç tarafından kuruldu. 

Musa Çicek İnşaat, 232 markasıyla büyüyor!

İzmir'de hayata geçirdiği projeleriyle adından söz ettiren Musa Çiçek İnşaat, farklı mimari tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Genel Müdür Mehmet Akif Küçük, 2019'da da yeni projelerle İzmir'de faaliyetlerine devam edeceklerini belirtiyor.

Akkök Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Raif Ali Dinçkök oldu!

Akkök Holding Akkök Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Raif Ali Dinçkök getirildi. Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanan Raif Ali Dinçkök konu ile ilgili açıklama yaptı.

Akkök Holding'in acı günü! Ali Raif Dinçkök vefat etti!

Akkök Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Raif Dinçkök vefat etti. 

Evren Dinçer kimdir?

Evren Dinçer, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti'den Aksaray Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Evren Dinçer kimdir? Evren Dinçer, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Üsküdar Din Görevlileri Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Üsküdar Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Din Görevlileri Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı.

Dinç Plan Proje Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinç Plan Proje Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İkram Dinç tarafından kuruldu. 

Dinç Plan Proje Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinç Plan Proje Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İkram Dinç tarafından kuruldu. 

Musa Çiçek İnşaat'tan 2 yeni proje geliyor!

Türkiye’de yapı sektörünün önde gelen temsilcilerinden biri olan Musa Çiçek İnşaat da, Çiçek Park ve Boliva’nın ardından yeni projeleriyle kente soluk kazandıran firmalar arasında yer alıyor. 

Orhan Dinç Mezarı Ulusal Fikir Yarışması ödül töreni yapıldı!

Orhan Dinç Mezarı Ulusal Fikir Yarışması sonuçları geçtiğimiz hafta açıklandı. Yarışmanın kolokyumu ve ödül töreni, 22 Haziran 2018 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Musa Dinç Haberi

Musa Dinç

Mizan Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi, Cihan Metiner, Erdem İskender, Hakan Buvan, Hakan Kolenoğlu, Mehmet Erdem, Musa Dinç, Mustafa Sayın, Osman Akan tarafından 800 bin TL'lik sermaye ile 26 Nisan'da kuruldu. Mizan Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak satmak ve kiraya vermekve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.  


Mizan Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi adres: Zeytinburnu, Seyitnizam M. Demirciler Sitesi 10. Yol Aydaş İşmerkezi, A Blok No:7. Kat:2...