02 / 05 / 2024

müsaid

müsaid

MÜSİAD 14. İnşaat ve Çevre Sektör Zirvesi Antalya'da Latanya City Hotel'de yapıldı. 2014'ün üçüncü çeyreğinde konut satışlarının iyi olduğu bildirildi. Konut satışlarının 2013'ün üçüncü çeyreğine göre arttığı bildirildi.

Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Said Bey Sitesi, depremde 8 saniyede yıkıldı!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremleri büyük yıkıma neden oldu. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Said Bey Sitesi depremde sadece 8 saniyede yıkıldı.

Asnesal Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asnesal Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Said Arıtürk tarafından kuruldu.

Falkon Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Falkon Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy'de Muhammed Said Çavuş tarafından kuruldu.

NYA Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NYA Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Said Yildiz ve Oğuzhan Naçar tarafından kuruldu.

Demarc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demarc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Said Demirkol tarafından kuruldu. 

Peşmergenin yıktığı evleri yapmak için desteğe ihtiyacımız var!

Irak'ın Kerkük Valisi Rakan Said yaptığı açıklamada "Peşmerge'nin 100'den fazla köyde yıktığı evleri imar edebilmek için merkezi hükümetin ve uluslararası toplumun yardımına ihtiyacımız var.​" dedi.

Omega Uluslararası Gayrimenkul Ve Endüstriyel Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Omega Uluslararası Gayrimenkul Ve Endüstriyel Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Marwane Mefteh Brahim Saidı, Daniela Kantaroğlu ve Bülent Oral Dinç imzasıyla kuruldu.

Şanlıurfa'ya Bediüzzaman Said Nursi Müzesi kuruluyor!

Şanlıurfa'daki Eyyübiye Belediyesi, Şanlıurfa’da 1960 yılında vefat eden Üstad Bediüzzaman Said Nursi adına müze kuracak. Müze için planlanan metruk binanın kiralama işlemini gerçekleştiren Eyyübiye Belediyesi, restorasyon işlemleri için düğmeye basacak.

Investify Yatırım Gayrimenkul Turizm ve Dış Ticaret Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Investify Yatırım Gayrimenkul Turizm ve Dış Ticaret Hizmetleri Limited Şirketi, Efnan Yıldız Ghoneam, Omar Said Ali Abouzaid, Mohamed Ayman Hsny Ghoneam tarafından 12 Mayıs'ta kuruldu.

Müstakbel İnşaat Turizm Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Müstakbel İnşaat Turizm Nakliye Limited Şirketi, Khaled A.H. Said, Husmeddin S.A. AMR, Aıman Ahmed H. Said tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Ökoplan Turkey Mimarlık Mühendislik Şehir Planlama ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Ökoplan Turkey Mimarlık Mühendislik Şehir Planlama ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Gökhan Murat Kalsın, Said İhsan Deeb Sorour, Bülent Ferhat Kalsın, Kenan Serhat Kalsın, M.T.Z. Ibrahim Elkhorazaty tarafından kuruldu.

Barla'da Bediüzzman Müzesi kurulacak!

Isparta'nın Barla beldesinde 1927-1934 yıllarında sürgünde yaşayan Bediüzzaman Said Nursi için Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Isparta İl Özel İdaresinin hazırlacağı master planı doğrultusunda müze oluşturulacak.

Müsiad 20. Yıl Konutları'nın havadan yeni görüntüleri!

Müsiad'ın 20. yılına özel Ispartakule'de hayata geçirilen Müsiad 20. Yıl Evleri projesi 4 bloktan meydana geliyor. Müsaid Evleri www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından havadan görüntülendi

müsaid Haberi

müsaid

MüstakilSanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) 14. İnşaat ve Çevre Sektör Zirvesi Antalya'daki Latanya City Hotel'de yapıldı. MÜSİAD İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir, 2014'ün üçüncü çeyreğinde konut satışlarının 2013'ün üçüncü çeyreğine göre arttığını bildirdi. 


2013 REKOR YILI 

Özdemir, konut sektöründe 2013 yılının Türkiye için bir rekor yılı olduğunu söyledi. Geçen yıl 1 milyon 157 bin konut satıldığını belirten Özdemir, 2010, 2011, 2012 yıllarında satışların 600-700 binler civarında gerçekleştiğini kaydetti. Geçen yıl ciddi bir sıçrama yaşandığına işaret eden Özdemir, "Bunu ülkemize yapılan yabancı yatırımlara, genç nüfusumuza, deprem gerçeğine ve coğrafyamıza bağlıyoruz" dedi. 


Konut konusımda yurt dışından yoğun talep aldıklarını dile getiren Özdemir, şöyle konuştu: "Bu talep Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya'da hissediliyor. Sektörün durumu iyiye gidiyor. Satışların 2014 yılını 2013 yılının çok az gerisinde...