02 / 05 / 2024

müsiad erbil temsilciliği nerede

müsiad erbil temsilciliği nerede

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) Erbil kentinde temsilcilik açtı. MÜSİAD Temsilciliğinin açılışı Erbil'deki Dedeman Otel'de düzenlenen bir resepsiyonla duyuruldu...

Kentsel Dönüşüm Uygulama Yönetmeliği Değişiklikleri 1. Bölüm!

Avukat Kadir Kurtuluş ile Stajyer Avukat Elif Hamzaçebi "Kentsel Dönüşüm Uygulama Yönetmeliği Değişiklikleri"ni kaleme aldı. İşte detaylar...

Emlak Katılım Bankası ucuz konut için kolları sıvadı!

Emlak Katılım Bankası, ucuz konut için start verdi. Arsa maliyetini yarı yarıya düşürmek için Milli Emlak’la birlikte çalışılacak. Tedarik Zinciri Finansman Sistemi kurulacak ve önce talep, sonra arz formülüyle pazarlama gideri azalacak

Şile Doğu Sahili Bölgesi 1. etap nazım imar planı değişikliği tadilatı askıda!

Şile İlçesi, Doğu Sahili Bölgesi 1. Etap Nazım İmar Planı Değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Şile Doğu Sahili Bölgesi 1. Etap Nazım İmar Planı Değişikliği askıda!

Şile İlçesi, Doğu Sahili Bölgesi 1. Etap Nazım İmar Planı Değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda...

Şile Merkez Etkilenme Bölgesi Nazım İmar Planı Değişikliği askıda!

Şile İlçesi, Merkez Etkilenme Bölgesi Nazım İmar Planı Değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

Emlak Katılım Bankası nasıl işleyecek?

Konut sektörü; finansmana erişimde en fazla sıkıntı yaşayan sektörlerin başında geliyor. Bu sıkıntıya çözüm olması amacı ile Emlak Katılım Bankası, 18 yıl aradan sonra yeniden faaliyete geçti. Peki, Emlak Katılım Bankası nasıl işleyecek?

Kuveyt'teki cami inşaatında Mısırlı 3 işçi öldü!

Kuveyt'te bir cami inşaatında çatının çökmesi sonucu Mısırlı 3 işçi hayatını kaybetti. 2 işçi de yaralandı...

Emlak Bankası hayatımızda neleri değiştirecek?

Emlak Bankası yeni adıyla Emlak Bank nedir? Harita Yüksek Mühendisi Uğur Örs, Emlak Bankası'nın hayatımızda neleri değiştireceğini yazdı...

Türkiye’de acilen Müteahhitler Odaları Birliği kurulmalı!

İMKON genişletilmiş Türkiye toplantısı, çevre ve şehircilik bakanı ve bakanlık üst bürokrasisinin katılımıyla gerçekleşti. İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu,Türkiye’de acilen Müteahhitler Odaları Birliği’nin kurulmasının gerektiğini söyledi.

Troya Müzesi açılış için hazır!

Troya bölgesinden çıkan eserlerin bir nokta toplanacağı Troya Müzesi açılış için gün sayıyor. Toplam 90 bin metrekare alana inşa edilen müzede 2 bin civarı eser yer alacak.

MÜSİAD 100 ülkede irtibat ofisi açacak!

Yurt dışı ağını genişletmeyi hedefleyen MÜSİAD, Kuveyt temsilciliği ile yurt dışında 78 ülkede 208 irtibat noktasına ulaştı.

Müteahhitlere konut ve işyeri satışında KDV iadesi!

Müteahhitlere konut ve işyeri satışında KDV iadesi yapılıyor. Bakanlar Kurulu'nun aldığı karar ile 5 Mayıs'ta yürürlüğe giren uygulama 31 Ekim'e kadar devam edecek. 

müsiad erbil temsilciliği nerede Haberi

müsiad erbil temsilciliği nerede


MÜSİAD Temsilciliğinin açılışı Erbil'deki Dedeman Otel'de düzenlenen bir resepsiyonla duyuruldu. Geceye MÜSİAD Başkanı Nail Olpak, Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Faruk Kaymakçı, Erbil Başkonsolosu Mehmet Akif İnam, IKBY Sanayi ve Ticaret Bakanı Sinan Çelebi, Erbil Valisi Nevzat Hadi ile bölgedeki Türk ve Kürt iş adamları katıldı. 


MÜSİAD Başkanı Nail Olpak, yaptığı konuşmada, "Erbil sokaklarında yürürken kendimizi yabancı bir yerde hissetmedik. Erbil, bizim edebi dostumuz aynı zamanda gönül bahçemizdir. Bu duygu ve düşüncelerle buradayız ve üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız. İnşallah Erbil ile İstanbul arasındaki kardeşlik artarak devam edecektir" dedi. 


Türkiye ile Irak halkının her zaman yakın dost olduklarını belirten Olpak, "Türk iş adamlarının bölgeye yatırımları, nasıl bir dostluk ve işbirliği içerisinde olduğumuzu göstermektedir" ifadesini kullandı. 


Olpak, Türkiye'nin güçlü bir ülke olduğunu, Taksim'deki gezi parkı olaylarına...