02 / 05 / 2024

müsiad gaziantep şubesi inşaat sektör kurulu toplantısı

müsiad gaziantep şubesi inşaat sektör kurulu toplantısı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Gaziantep Şubesi’nde (MÜSİAD) inşaat sektör kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda birbirleriyle tanışan iş adamları, ortak iş yapabilmek için istişarelerde bulundu...

Fani Gayrimenkul Ve Yatırım Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Fani Gayrimenkul Ve Yatırım Limited Şirketi Şubesi Başakşehir’de 50 bin sermaye bedeli ile Yasin Uslu tarafından açıldı.

MÜSİAD, Adana OSB'nin yanında Orta Ölçekli Sanayi Sitesi kuruyor!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi, şehir içindeki küçük ve orta ölçekli işletmelerin, altyapı ve donanım olarak daha sağlıklı ortamlarda üretim yapabilmeleri için ‘Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’ projesini hayata geçirecek.

Vega Hereko Enerji Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kömürcüoda Şubesi açıldı!

Vega Hereko Enerji Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kömürcüoda Şubesi bugün Şile'de 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Göğen ve Osman Özenç ortaklığında açıldı.

MÜSİAD Bosna Hersek'te şube açtı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğinin (MÜSİAD) Bosna Hersek Şubesi, başkent Saraybosna'da açıldı...

MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı Almanya'da başladı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Hessen Şubesi tarafından Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen inşaat ve emlak fuarının ikincisi başladı.

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

MÜSİAD Türkiye İstişare Toplantısı 8 Aralık'ta!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat Sektör Kurulu tarafından, Mardin Şubesi ev sahipliğinde yapılacak olan MÜSİAD Türkiye İstişare Toplantısı 8 Aralık'ta gerçekleştirilecek. 

Gaziantepli inşaat mühendislerinden öğrencilere kitap!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şubesi, sosyal ve kültürel sorumluluk projeleri kapsamında Şehit Polis Mehmet Çelik İlkokulu öğrencilerine kitap hediye etti.

Vakıf Katılım'ın Ordu şubesi açıldı!

Vakıf Katılım'ın Ordu şubesi düzenlenen törenle açıldı. Ordu Valisi Seddar Yavuz, Vakıf Katılım'ın açılışında konuştu.

Gaziantep'te inşaat sektörü semineri düzenlendi!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şubesi, meslek içi eğitimler kapsamında üyelerine yönelik "Şantiye şefinin cezai sorumlulukları" konulu eğitim semineri gerçekleştirildi. 

Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı 4 Ekim'de başlıyor!

GSO ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi ve AKORT Fuarcılık tarafından Gaziantep'te yeni bir fuara imza atılıyor. Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı 4 Ekim'de başlayacak.

Gaziantep inşaat fuarına hazırlanıyor!

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi destekleriyle AKORT Fuarcılık tarafından düzenlenen İnşaat, Yapı ve Gayrimenkul Fuarı sektör temsilcilerini bir araya getirecek.

MÜSİAD İzmir'den imar barışı toplantısı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi, “imar barışı” toplantısı düzenledi. İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, sektör temsilcilerinin sorularını yanıtladı.

müsiad gaziantep şubesi inşaat sektör kurulu toplantısı Haberi

müsiad gaziantep şubesi inşaat sektör kurulu toplantısı


Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Gaziantep Şubesi’nde (MÜSİAD) inşaat sektör kurulu toplantısı yapıldı.


Müsiad Gaziantep Şubesi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Müsiad Gaziantep Şube Başkanı Kurt Ali Kılçık’ın yanı sıra; Şahinbey ve Şehitkamil imar müdürleri ve çok sayıda inşaat sektöründe boy gösteren MÜSİAD üyesi iş adamı katıldı. Toplantıda birbirleriyle tanışan iş adamları, ortak iş yapabilmek için istişarelerde bulundu.


Toplantıda inşaat sektörünün sorunları ve neler yapılması gerektiği konuşuldu. Toplantının başında Şahinbey ve Şehitkamil imar müdürleri, inşaat sektöründeki yeni yönetmelikler hakkında iş adamlarına bilgiler verdi. Toplantı sohbet havası içerisinde sona...