22 / 05 / 2024

müsiad izmir çevreci proje

müsiad izmir çevreci proje

MÜSİAD İzmir Şubesi Enerji Sektör Kurulu yenilebilir enerji, enerji verimliliği ve tasarrufu çerçevesinde güneş enerjisi tarlaları enerji potansiyelinden daha fazla nasıl yararlanabilir konulu toplantıda bir araya geldi.

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

MÜSİAD İzmir'den imar barışı toplantısı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi, “imar barışı” toplantısı düzenledi. İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, sektör temsilcilerinin sorularını yanıtladı.

MÜSİAD İngiltere'de ofis açtı!

MÜSİAD, İngiltere şubesi açıldı. Şubesi, başkent Londra'da düzenlenen etkinlikle açıldı. Etkinlik, sinevizyon gösterisiyle başla

MÜSİAD 81 ilde TOSİ kurmak için çalışmalara başladı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Abdurrahman Kaan’ın Genel Başkanlığında hem MÜSİAD’ın hem de ülke ekonomisinin büyümesine katkı sağlayacak projeler üreteceğini açıkladı.

Kastamonu'nun projelerine MÜSİAD desteği!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ı ziyaret etti. MÜSİAD Kastamonu Şubesi Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, bölgedeki projelere destek verdiklerini açıkladı.

En büyük kentsel dönüşüm projesi İzmir'de başlıyor!

Türkiye'nin büyük kentsel dönüşüm projelerinden olan İzmir Karabağlar'daki dönüşüm için ilk kazma Çarşamba günü vurulacak. Törene Başbakan Binali Yıldırım ve Çevre Bakanı Mehmet Özhaseki katılacak.

Başbakan Yıldırım AKP İzmir İl Binası'nı açacak!

İki günlük İzmir ziyareti gerçekleştiren Başbakan Binali Yıldırım, 11 Mart Cumartesi günü yeniden gelerek AKP İzmir İl Binası'nı hizmete açacak.

Genç MÜSİAD'ın yeni başkanı Engin Akdağ oldu!

Genç MÜSİAD 12. Genel Kurul Toplantısı, MÜSİAD Başkanı Nail Olpak, MÜSİAD 4. Dönem Başkanı Ömer Cihad Vardan, MÜSİAD 3. Dönem Başkanı Ömer Bolat, Anadolu ile Avrupa'daki başkanları ve üyelerinin katılımıyla yapıldı.

MÜSİAD'tan Aksaray Müteahhitler Birliği'ne ziyaret!

MÜSİAD Aksaray Yönetimi, Aksaray Müteahhitler Birliği (AKMÜB) Başkanlık görevine seçilen Cüneyt Göktaş ve ekibini ziyaret etti.

Kazım Erten: İzmir Demokrasi Üniversitesi Karabağlar'da kurulsun!

Anadolu Ajansı İzmir Bölge Müdürü Ahmet Caner Baysal'ı ziyaret eden AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten, İzmir Demokrasi Üniversitesi'nin Karabağlar'da kurulmasını istedi.

Temel Yıldırım'dan İzmir kent planına eleştiri!

AK Parti Konak İlçe Başkanı Yıldırım, Konak Belediyesinin görevini yapmadığını bölgenin imarsızlığa terkedildiğini söyledi.

MÜSİAD’ın yeni genel merkez binasının temeli atıldı!

MÜSİAD’ın yeni genel merkez binasının temel atma törenine katılan Başbakan Yardımcısı Şimşek “Burası MÜSİAD’ın düşünce fabrikası olacak” dedi. MÜSİAD Başkanı Olpak ise binanın 8 ay içinde tamamlanacağını söyledi.

Uzundere dönüşüm projesi İzmir için dönüm noktası!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Güzelbahçe Dört Mevsim Konakları Projesi Başkanı Emekli Albay Soner Aydın ile birlikte İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu makamında ziyaret etti. Aslan ziyarette Uzundere dönüşüm projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu...

müsiad izmir çevreci proje Haberi

müsiad izmir çevreci proje
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi Enerji Sektör Kurulu yenilebilir enerji, enerji verimliliği ve tasarrufu çerçevesinde güneş enerjisi tarlaları enerji potansiyelinden daha fazla nasıl yararlanabilir konulu toplantıda bir araya geldi. Enerji Sektör Kurulu üyesi Ünal Özturkut tarafından "Güneş Enerjisi Santralı Kurulum projesi" hakkında sunum gerçekleştirilen toplantı sonunda bir açıklama yapan MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü, MÜSİAD İzmir Şubesi olarak çevreci projeler ile ilgilendiklerini ve oluşturdukları çalışma grubu ile enerji sektöründen daha fazla yararlanmanın yollarını araştırdıklarını söyledi. MÜSİAD İzmir olarak şu an itibari ile Güneş Paneli Tarlası konusunda çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını söyleyen Ülkü, "Özellikle Ege Bölgesi'ndeki Güneş potansiyelini değerlendirip yenilebilir ve çevreci bir enerji kaynağı olan Güneş Enerjisi kullanımını geliştirmek istiyoruz. Hayata geçirmeyi planladığımız proje ile inşallah Ege Bölgesi...