27 / 04 / 2024

Müsiad Konya şubesi fuar

Müsiad Konya şubesi fuar

MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nden oluşan heyet, 26-29 Mayıs 2016 tarihleri arasında KTO-TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenen Kent, Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev fuarını gezdi.

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

Payitaht Müzesi Konya’ya değer katacak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek,  Anadolu Selçuklu Devleti’ne başkentlik yapan Konya’da ecdadın hatıralarını yaşatacak Payitaht Müzesi inşaatında incelemeler yaptı.

TOKİ Konya Akören kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Konya Akören kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Konya Akören kura sonuçları henüz belli olmadı. Projedeki konutarın kura çekilişi 19 Şubat'ta yapılacak.

Başbakan Yıldırım'dan Konya'ya hastane müjdesi!

Konya Mevlana Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde konuşma yapan Başbakan Yıldırım, hastane müjdesi verdi. 

MÜSİAD Vizyoner’17 düzenlendi!

Vizyoner’17 Sektörler Zirvesi bugün İstanbul Wow Hotel’de iş adamları, sektör temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının da  katılımıyla gerçekleşti. 

Hasanoğlu İnşaat, MÜSİAD Vizyoner'17 Sektörler Zirvesi'ne katılacak!

11-12 Ekim'de WOW Convetion Center'de gerçekleşecek olan MÜSİAD Vizyoner'17 Sektörler Zirvesi'ne Hasanoğlu İnşaat da katılacak..

MÜSİAD İngiltere'de ofis açtı!

MÜSİAD, İngiltere şubesi açıldı. Şubesi, başkent Londra'da düzenlenen etkinlikle açıldı. Etkinlik, sinevizyon gösterisiyle başla

MÜSİAD 81 ilde TOSİ kurmak için çalışmalara başladı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Abdurrahman Kaan’ın Genel Başkanlığında hem MÜSİAD’ın hem de ülke ekonomisinin büyümesine katkı sağlayacak projeler üreteceğini açıkladı.

Kastamonu'nun projelerine MÜSİAD desteği!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ı ziyaret etti. MÜSİAD Kastamonu Şubesi Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, bölgedeki projelere destek verdiklerini açıkladı.

Genç MÜSİAD'ın yeni başkanı Engin Akdağ oldu!

Genç MÜSİAD 12. Genel Kurul Toplantısı, MÜSİAD Başkanı Nail Olpak, MÜSİAD 4. Dönem Başkanı Ömer Cihad Vardan, MÜSİAD 3. Dönem Başkanı Ömer Bolat, Anadolu ile Avrupa'daki başkanları ve üyelerinin katılımıyla yapıldı.

MÜSİAD'tan Aksaray Müteahhitler Birliği'ne ziyaret!

MÜSİAD Aksaray Yönetimi, Aksaray Müteahhitler Birliği (AKMÜB) Başkanlık görevine seçilen Cüneyt Göktaş ve ekibini ziyaret etti.

MÜSİAD’ın yeni genel merkez binasının temeli atıldı!

MÜSİAD’ın yeni genel merkez binasının temel atma törenine katılan Başbakan Yardımcısı Şimşek “Burası MÜSİAD’ın düşünce fabrikası olacak” dedi. MÜSİAD Başkanı Olpak ise binanın 8 ay içinde tamamlanacağını söyledi.

Meram TOKİ Emekli kura sonucu açıklandı mı?

Meram TOKİ Emekli kura sonucu açıklandı mı? TOKİ Konya Meram Emekli kura sonucu henüz açıklanmadı Konya Meram TOKİ kuraları yarın çekilecek. TOKİ Meram kura sonuçları açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Müsiad Konya şubesi fuar Haberi

Müsiad Konya şubesi fuar

MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nden oluşan heyet, 26-29 Mayıs 2016 tarihleri arasında KTO-TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenen Kent, Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev fuarını gezdi. Üye firma ziyaretlerinin ardından fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek, İnşaat sektörünün katma değere, istihdama ve ülke ekonomisine büyük katkı sağladığını vurguladı. Şimşek, “Konya, kentsel yaşam alanında Türkiye’ye örnek bir şehir haline gelmiştir. Açılan fuarla birlikte Konya’nın fuar merkezi olma yolunda hızla ilerlediğini görüyoruz. İnşaat, Kent, Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev fuarları birbirini tamamlayan sektörlere cevap verebilmektedir. Konya ve inşaat sektörü son yıllardaki gelişmelerle birlikte önemli bir yol almıştır. Özellikle bu tip kaliteli organizasyonlar ve fuarlar, sektör temsilcilerinin ufkunu açmaktadır. Sektör temsilcilerimiz...