04 / 07 / 2024

müsiad kuzey afrika yatırım

müsiad kuzey afrika yatırım

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından, potansiyel iş fırsatları ve ortak yatırım imkanlarını araştırmak üzere Kuzey Afrika'da düzenlenen ticaret heyeti programlarından Türk iş adamları milyon dolarlık anlaşmalarla döndü...

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Eren açıkladı! Türk müteahhitliği artık dünyada bir marka...

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Erdal Eren, "Türk müteahhitliği artık dünyada bir marka haline geldi. Buna göre, şirketlerimiz Avrasya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde çalışıyor, Sahra Altı Afrika bölgesinde faaliyetlerimiz her geçen gün artıyor." diye konuştu.

Türk müteahhitleri Avrupa’ya yöneldi!

Körfez ülkeleri ve Kuzey Afrika’da birçok ülke ile yaşanan siyasi sorunlar ve iç karışıklıklar, Rus ekonomisindeki sıkıntılar, Türk müteahhitlerini Avrupa’ya yönlendirdi. Özellikle Cengiz Holding, kara ve demiryolu ile birlikte tünel ihaleleriyle gündemde olan Slovenya’da projeler hayata geçiriyor.

Rixos, Kuzey Afrika'da 3 yeni otel açacak!

Rixos turizmin gözde pazarlarından Kuzey Afrika'daki portföyünü genişletme kararı aldı. Fettah Tamince'nin turizm şirketi Rixos, 3 yeni otel açmak için çalışma başlattı.

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

MÜSİAD Afrika'da yeni ofis açtı!

Dünyanın her noktasına ulaşmayı hedefleyen MÜSİAD, şube ve temsilci sayısını artırmak için atağa geçti. 100 ülkede teşkilatlanma hedefi ile yola çıkan MÜSİAD, Afrika'da yeni ofis açtı.

Yaşam alanlarımız Kuzey’e kayacak!

Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu Türkiye’yi bekleyen hava durumunu anlatarak, yaşam alanlarımızın Kuzey’e kayacağını söyledi..

İnşaatçılar dümeni Kuzey Afrika’ya kırdı!

İnşaatçılar yabancıya konut satışını canlandırmak adına yeni pazarlara odaklandırlar. CNR Emlak Fuarı’nın hedef pazarı Kuzey Afrika oldu. 

SSM, Kuzey Afrika'da ofis açacak!

Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM), "NATO ile Nasıl İş Yapılır?" konulu seminer düzenledi. Seminerde, Kuzey Afrika'da iş birliği ofisi açılacağı belirtildi.

ODE Yalıtım, rotayı Afrika'ya çevirdi!

ODE Yalıtım, Eskişehir fabrikasında Mart ayından sonra üretime başlayacak. Kapasite artışını ihracatta büyüme için kullanmayı planlayan ODE Yalıtım, Kuzey Afrika ülkelerine yöneliyor.

Yücesoy Mühendislik Kuzeyşehir fiyatları!

Yücesoy Mühendislik Kuzeyşehir fiyatları 233 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Kuzeyşehir İzmir projesinde yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Yücesoy Mühendislik Kuzey Şehir projesi!

Yücesoy Mühendislik Kuzey Şehir projesi Aralık 2018'de teslim edilecek. 2+1'den 4+1'e kadar daire seçeneklerinin yer aldığı projede toplamda 397 daire olacak.

Orta ve Batı Afrika ülkelerine yatırım çağrısı!

Kanada, Kamerun ve Batı Afrika Ticaret Odası Başkanı Yasin Erdem, Batı Afrika'da müteahhitlik, enerji, iletişim, sağlık ve eğitim gibi çok sayıda sektörde yatırım imkanı bulunduğunu ifade ederek, "İş adamlarımızı Batı Afrika'ya yatırıma davet ediyorum. dedi.

İttifak Holding iştiraklerine Müsiad Expo’da yoğun ilgi!

Müsiad EXPO’da görücüye çıkan ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından da ziyaret edilen 3. İstanbul standı yerli ve yabancı ziyaretçilerin akınına uğradı.

müsiad kuzey afrika yatırım Haberi

müsiad kuzey afrika yatırım

MÜSİAD'dan  yapılan açıklamaya göre, Fas, Cezayir ve Tunus'u kapsayan ticaret heyeti programlarına katılan 250 Türk iş adamı yoğun ilgi gördü. Üç bine yakın ikili iş görüşmesinin yapıldığı toplantılar sonrası somut adımlar da atıldı.


- Cezayir’e ilk 5 yıldızlı termal tesis Türkiye'den


Sakarya'daki Taraklı Termal Tesisleri'nin bir benzeri Cezayir'de  yapılacak. Başkent Cezayir'e 60 kilometre uzaklıkta 500 dönüm arazi içine 5 yıldızlı olarak inşa edilecek olan termal tesis için Cezayirli firma 50 milyon  dolar yatırım yapacak.


- 50 milyon dolarlık AVM ve rezidans işi


Merkezi İstanbul'da bulunan AK Yapı İnşaat, Cezayir'in en büyük alışveriş merkezi (AVM) ve rezidansının yapımıyla ilgili ön anlaşma imzaladı. Cezayir'in Oran şehrinde yapılacak inşaatların maliyeti ise 50 milyon dolar. AK Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Asmalı, şirketin Paris'te bulunan merkezinde imzaların...