15 / 05 / 2024

müsiad toplantı izmir

müsiad toplantı izmir

MÜSTAKİL Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSIAD) İzmir Şubesi İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu Toplantısı Avcılar İnşaat'ta düzenlendi. İnşaat ve Çevre sektör kurulu üyeleri kentsel dönüşümle ilgili son gelişmeleri değerlendirdi.

Avcılar'da kentsel dönüşüm toplantısı yaparken depreme yakalandılar!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, "Hayat Kurtarma Hareketi" adını verdiği kentsel yenilenme çalışmaları kapsamında ilçedeki müteahhitlerle toplantı yaparken, Ege Denizi Seferihisar açıklarında yaşanan ve İstanbul'da da hissedilen depreme yakalandı.

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

Tomtom Mahallesi Dönüşüm Projesi toplantısı 14 Aralık'ta!

Tomtom Mahallesi Dönüşüm Projesi toplantısı 14 Aralık tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

MÜSİAD Türkiye İstişare Toplantısı 8 Aralık'ta!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat Sektör Kurulu tarafından, Mardin Şubesi ev sahipliğinde yapılacak olan MÜSİAD Türkiye İstişare Toplantısı 8 Aralık'ta gerçekleştirilecek. 

Hatay Büyükşehir Kasım ayı toplantısı yapıldı!

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu’nun 13’üncü maddesi gereğince Kasım Ayı Olağan Toplantısı’nın 2. birleşimi dün gerçekleşti.

Malatya Büyükşehir Kasım ayı toplantısı gerçekleşti!

Kentteki çalışmalarına devam eden Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Kasım ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Tekirdağ Büyükşehir Kasım ayı toplantısı gerçekleşti!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kasım ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Kasım ayı toplantısı gerçekleşti!

Kahramanmaraş Büyükşehir Kasım ayı toplantısında Onikişubat Pınarbaşı Mahallesi 6673 ada 1 nolu parsel, 9157 ada 1 nolu parsel, 9158 ada 1 nolu parselde kayıtlı taşınmazların satışı ile ilgili teklifi oybirliğiyle kabul edildi.

Kayseri Büyükşehir Kasım ayı toplantısı gerçekleşti!

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi gündemindeki konuları karara bağlamak üzere Kasım ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Çatalca Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısı gerçekleşti!

Çatalca Belediye Meclisi’nin 2018 yılı Kasım Ayı Toplantısının 1. Birleşimi yapıldı.

Şahinbey Belediyesi Kasım ayı toplantısı gerçekleşti!

Şahinbey Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu,  Şahinbey Belediyesi Meclis Başkan Vekili Cuma Güzel, Başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

MÜSİAD Ankara’da toplandı! 

MÜSİAD Ankara’da düzenlenen bilgilendirme toplantılarının bu haftaki konuğu Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım oldu. 

MÜSİAD İzmir'den imar barışı toplantısı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi, “imar barışı” toplantısı düzenledi. İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, sektör temsilcilerinin sorularını yanıtladı.

müsiad toplantı izmir Haberi

müsiad toplantı izmir

MÜSTAKİL Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSIAD) İzmir Şubesi İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu Toplantısı Avcılar İnşaat'ta düzenlendi. MUSİAD İzmir İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu Başkanı Ahmet Türkyılmaz başkanlığında toplanan İnşaat ve Çevre sektör kurulu üyeleri kentsel dönüşümle ilgili son gelişmeleri değerlendirdi. Toplantı hakkında açıklama yapan İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu Başkanı Ahmet Türkyılmaz, "Ülkemizin lokomotif sektörü olan inşaat sektörü ve özellikle de kentsel dönüşüm konusunda büyük şehi rlerde ve izmir'de kentsel dönüşümle alakalı neler yapılabilir, kentsel dönüşümü nasıl gündem yapabiliriz, kentsel dönüşümde İzmir'i nereye taşıyabiliriz" gibi konuları görüştük" dedi. izm i itle kentsel dönüşüm için acilen planlamaya ihtiyaç olduğunu ifade eden Ahmet Türkyılmaz, "Zaman içinde gittikçe hızlanan köyden kente göç süreciyle birlikte baş gösteren yapılaşma problemleri, İzmir'i bugün geçmiş...