09 / 05 / 2024

Muşkara kentsel planlama

Muşkara kentsel planlama

Nevşehir'de bulunan Muşkara kentsel dönüşüm projesinde yıkım bahara kaldı. Kentsel Dönüşümden Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz, görüşmede bulunulan hak sahiplerinden yarısının sözleşme imzaladığını belirtti.

Ayazma Mekansal Planlama Ve Kentsel Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayazma Mekansal Planlama Ve Kentsel Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Sağlam ve Tayfun Akın Arığ ortaklığında kuruldu.

Yeni kentsel dönüşüm yasasıyla konutlara bedelsiz el konulacak mı? İstanbul Planlama Ajansı tek tek açıkladı!

İBB’ye bağlı İstanbul Planlama Ajansı'nın “Kent Gündemine Bakış” serisi kapsamında “Kentsel Dönüşüm Yasa Değişikliği: Dönüşüm Kimin İçin?” raporuna, yeni düzenleme ile ilgili detaylara yer verildi. Peki yeni kentsel dönüşüm yasası kimin için hazırlandı? İşte yasa ile ilgili detaylar...

Kentsel dönüşüm finansman paketinde kira yardımı detayı! Kredi çeken kira yardımı alabiliyor mu? Son dakika!

Kentsel Dönüşüm Finansman Paketi çerçevesinde, devlet destekli kredilerin ayrıntıları peş peşe açıklandı. Kentsel dönüşüm finansman paketinde kira yardımı detayı! Kredi çeken kira yardımı alabiliyor mu? Son dakika!

Kentsel dönüşüm kredisinin taksitleri belli oldu mu? Kentsel dönüşüm kredisi taksitleri ne kadar olacak?

Kentsel dönüşüm kredilerine ilişkin yeni kararlar açıklandıktan sonra milyonlarca kişi kentsel dönüşüm kedisinin taksitlerini merak ediyor. Peki Kentsel dönüşüm kredisinin taksitleri belli oldu mu? Kentsel dönüşüm kredisi taksitleri ne kadar olacak?

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de Mustafa Batu Kepekcioğlu tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2022 zammı oldu mu?

Kentsel dönüşüm kira yardımı alan kimseler bu yıl rakamlara zam yapılıp yapılmadığını merak ediyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı 2022 zammı oldu mu?

Kentsel dönüşümde tapu masrafı var mı, yok mu?

Kentsel dönüşümde riskli olarak tespit edilen yapılar yıkılarak yerine yeni yönetmeliğe uygun binalar inşa ediliyor. Peki, kentsel dönüşümde tapu masrafı var mı, yok mu?

Kentsel dönüşüme katılmak zorunlu mu?

Kentsel dönüşümde riskli olarak tespit edilen binalar yıkılarak yeniden inşa ediliyor. Peki, kentsel dönüşüme katılmak zorunlu mu?

Çin'de kentsel dönüşüme düzenleme!

Çin’de yayımlanan yeni kentsel planlama yönergesinde, kentsel tahribatın önüne geçilmesi için eski tarihi binaların yıkımının yapılması, yaşlı ağaçların kesilmesi, eski yer isimlerinin rastgele değiştirilmesi ve nehir yataklarında değişiklik yapılmasına yasak getirildi.

Muş'ta kentsel dönüşüm kapsamında 112 daire yıkılıyor!

Muş'ta, 1966 yılında yaşanan Varto depreminden sonra yapılan ve "beyaz bloklar" olarak bilinen lojmanlar yıkılıyor.

Türker Kentsel Planlama Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türker Kentsel Planlama Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahar Tüker tarafından kuruldu.

İstanbul Şehircilik Ve Kentsel Planlama Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Şehircilik Ve Kentsel Planlama Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Saruhan Kentsel Dönüşüm Planlama Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Saruhan Kentsel Dönüşüm Planlama Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Saruhan tarafından kuruldu.

Muşkara kentsel planlama Haberi

Muşkara kentsel planlama

Nevşehir İl merkezinde kale civarındaki mahallelerde uygulanan civarındaki eski yerleşim alanlarında da Kentsel Dönüşüm ile alakalı belediyenin hak sahibi vatandaşlarla görüşmeleri aralıksız sürüyor. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında şu ana kadar 3 bine yakın hak sahibi ile görüşmelerde bulunulduğunu kaydeden Kentsel Dönüşümden Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz, görüşmede bulunulan hak sahiplerinden yarısının sözleşme imzaladığını belirtti. Seçimlerden sonraki süreçte hareketlenecek olan Karasoku kentsel dönüşüm projesinde anlaşma sağlanan k


Muşkara...