16 / 05 / 2024

Mussolininin eski villası

Mussolininin eski villası

Yunan adası Rodos’taki önemli bir tepede, İtalyan lideri Benito Mussolini’nin emeklilik günlerini geçirmesi için inşa edilen villa, Atina tarafından borçların kapatılmasında kullanılmak üzere satışa çıkarılıyor.

Metin Şentürk villası için eski eşine dava açıyor!

Sanatçı Metin Şentürk eski eşi Fulya Kalkavan ile mal paylaşımı davası için yeniden dava açacak. Sarıyer'deki havuzlu villasını evlenmeden önce aldığını söyleyen Şentürk villasının yeniden mal paylaşımı yapılması gerektiğini dile getirdi.

Kemal Unakıtan'ın villasına Hilmi Türkmen'den yanıt geldi!

Eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’ın eşi Ahsen Unakıtan’ın Üsküdar, Küçükçamlıca’daki 3 villasından birinin çatı katı, kaçak olduğu gerekçesiyle Üsküdar Belediyesi ekiplerince yıkıldı. Unakıtan “Biz bu memlekette asil, köklü ailelerdeniz. Bu bize yapılır mı?” dedi...

Aykut Erdoğdu Günkent Sitesi'ndeki villasında kaçak tadilat mı yaptı?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğdu’nun kaçak tadilat yaptığı villasının yer aldığı Günkent Sitesi’nin başkanı eski CHP’li vekil İsmet Önder Kırlı, “Kaçak yapma” dedik ama dinlemedi" dedi...

Semih Şentürk Beykoz'daki villasını 19 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Uzun süre Fenerbahçe'de top koşturan ve şimdi Eskişehirspor için ter döken Semih Şentürk, Beykoz'daki villasını satışa çıkardı. Şentürk villa için 19 milyon TL istiyor...

Özcan Deniz villasını eski eşi Feyza Aktan'a bıraktı!

Yakışıklı şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz villasını eski eşi Feyza Aktan'a bıraktı ve kiraya çıktı. Deniz, çok uzağa da gitmemiş. Yine Zekeriyaköy'de, eski eşi ve oğluna yürüme mesafesindeki bir siteden aylık 20 bin liraya, 500 metrekarelik bir villa kiralamış...

Avukat Enver Alcan yıkım kararı olan villası için imar barışına katıldı! 

Avukat Enver Alcan, yıkım kararı olan villası için imar barışına katıldı.Villası için 229 bin lira ödeme yaptı. Ödediği parayı evin eski sahibi Mehmet Hattat’tan almak için dava açtı.

Yavuz Bingöl'ün Ayvalık’taki 3 milyon TL'lik villası satılacak!

Ünlü türkücü Yavuz Bingöl, eski eşi Öykü Gürman’a boşanma protokolündeki 200 bin lira tazminatı ödemeyince kriz çıktı. Bingöl, borcunu ödemezse Ayvalık’taki 3 milyon TL değerindeki villası satışa çıkarılacak.

Dusko Tosic Sırbistan’daki villasını 1 milyon euroya yeniletti!

Beşiktaş’ın eski yıldızı ünlü futbolcu Dusko Tosic, geçen ay annesini kaybeden eşi Jelena Karleusa için Sırbistan’daki villasını 1 milyon euro’ya yeniletip eşini teselli etti..

Kenan Evren'in villasının yerine yaptırılan malikane, 22 milyon TL'ye satışta!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in eski villasının yerine inşa edilen ve kaba inşaat halindeki yapı 22 milyon TL'ye satışa çıkarıldı.

Haluk Ulusoy'un Levent'teki villası icradan satılıyor!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’un İstanbul Levent’teki villası 25 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı.

Ajda Pekkan Tarabya'daki villa davasında ifade verdi!

Sarıyer Tarabya’da bulunan eski villasında yasaya aykırı tadilat yapmak suçlamasıyla hakkında dava açılan Ajda Pekkan, mahkemenin çıkardığı zorla getirme kararı sonrası duruşmaya gelerek ifade verdi.

Paul Pogba'nın menajeri Mino Raiola, Al Capone'un villasını aldı!

Juventus'tan Manchester United'a 105 milyon Euro karşılığında transfer olan Paul Pogba'nın menajeri Mino Raiola, transferden kazandığı para ile Al Capone'un eski villasını aldı.

Mahkeme Ajda Pekkan'ı villa davasına çağırdı!

Sarıyer Tarabya’da bulunan eski villasına yasaya aykırı tadilat yapmak suçlamasıyla hakkında dava açılan Ajda Pekkan, iki duruşmaya da katılmayınca mahkeme Pekkan’a davetiye gönderilmesine karar verdi.

Mussolininin eski villası Haberi

Mussolininin eski villası

İflastan kurtulmaya çalışan Yunanistan hükümetinin oluşturduğu fon, İtalyan lideri Mussolini için 50 yıl önce yaptırılan ve terkedilmiş duran Vecchi Villasının yanı sıra çevresindeki 13 binayı satışa çıkardı. Villa dahil üç binanın otel amaçlı olarak satıldığı, kalan binaların ise 50 ila 99 yıllığına kiralanabileceği belirtiliyor. Devletin elinde 80 bin mülk bulunduğu, Atina’nın, havaalanları ve gaz şirketi hisseleri de dahil bu satışlardan 50 milyar euro gelir beklediği...