01 / 05 / 2024

muşta gecekondular çoğaldı mı

muşta gecekondular çoğaldı mı

Muş'un en büyük sorunlarından biri olarak gösterilen imar planı her yıl giderek büyüyen bir sorun haline gelmektedir. Bu duruma bir o kadar da sorumlu olan kesim müteahhitler ve kooperatifteçiler.

Valilikten son dakika açıklaması! Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Ordu ve Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Son dönemlerde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle, Muş ve birçok ilde veli ve öğrencilerin merakla sorduğu "okullar tatil mi?" sorusu gündeme geldi. Peki, Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Muş'ta imar planına deprem düzenlemesine başlanıldı! İşte detaylar!

Muş’ta imar planında değişikliğe gidildi. Konuya dair Muş Belediye Başkanı Feyat Asya açıklamada bulundu. İşte detaylar!

Apple o fabrikasını taşıma kararı aldı!

Apple’ın cihaz üretimlerinin bir kısmını Hindistan’a taşımaya hazırlanıyor.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Zekeriyaköy’e taşınıyor!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ikinci çocuk haberini aldıktan sonra yeni eve taşınma kararı aldı. Çift Zekeriyaköy'e taşınıyor..

Sahil kesimine taşınmalar çoğaldı!

2021 yılının ilk 6 ayında İzmir, Antalya, Muğla, Balıkesir, Tekirdağ gibi sahile kıyısı olan şehirlerde taşınma oranında artış yaşanıyor. 

Muş'ta 14.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Muş Merkez'de yer alan gayrimenkulü 14 milyon 601 bin 884 TL bedelle satışa çıkardı.

Taşcıoğlu Teknik Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Taşcıoğlu Teknik Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Taşçıoğlu tarafından kuruldu.

Jennifer Lopez Los Angeles'a taşınıyor!

Bir süredir Ben Affleck ile beraber olan Jennifer Lopez, yeni aşkı için Los Angeles'a taşınma kararı aldı.

Antalya Gündoğmuş'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Antalya İli, Gündoğmuş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31502 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Muş'ta 50.4 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Muş'ta yer alan 2 adet gayrimenkulü 50 milyon 376 bin 882 TL bedelle satışa çıkardı. 

Natalie Portman Avustralya'ya taşınıyor!

Oyuncu Natalie Portman, eşi Benjamin Mille Avustralya'ya taşınma kararı aldı. Çift evin dekorasyonu için mimar Peter Stutchbury ile görüşüyor.

Muş'ta 14.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Muş Merkez'de yer alan gayrimenkulü 14 milyon 601 bin 884 TL bedelle satışa çıkardı.

Muş'ta kentsel dönüşüm kapsamında 112 daire yıkılıyor!

Muş'ta, 1966 yılında yaşanan Varto depreminden sonra yapılan ve "beyaz bloklar" olarak bilinen lojmanlar yıkılıyor.

muşta gecekondular çoğaldı mı Haberi

muşta gecekondular çoğaldı mı

Kaşla göz arasında Muş'u beton yığınına dönüştürdüler, imar planı, şehircilik, çarpık yapılaşma kavramlarını dikkate almadan binaların imara uygun olmadan yapılmasına müsaade ettiler. Bugünkü tablonun, Muş'un bu hale gelmesindeki en büyüketken de kayırmadır. 

Göreve gelen her belediye başkanı benim adamım, yakınım, seçmenim diyerek müdahale etmedi. Gözyumdu. idare etti. mar planına uygun olmayan, kaçak binaların yıkılması sağlansa idi bugün bu sorunu konuşmayacaktık. Birkaç tane kaçak, birkaç tane de projeye uygun olmayan binanın yıkıldığını düşünün bir daha kimse imarsız, ruhsatsız yapıya teşebbüseder...