19 / 05 / 2024

Muşta park yapımı

Muşta park yapımı

Muş Belediyesi tarafından yeşil alan çalışmaları kapsamında Zafer Mahallesi’nde yapımı devam eden Müftü Mehmet Çağlayan Parkı tamamlanma aşamasına geldi.

Topkapı Beyaz Park Gümüşsuyu satışta! Yeni proje!

Beyaz İnşaat imzası taşıyan Topkapı'nın yeni prestij bölgesi Beyaz Park Gümüşsuyu avantajlı ödeme koşullarıyla satışa çıktı.

Suudi Arabistan'daki King Khalid Uluslararası Havalimanı'nın yapımı IC İçtaş İnşaat'a emanet!

Suudi Arabistan King Khalid Uluslararası Havalimanı’nın mühendislik ve yapım ihalesini kazanan şirket IC İçtaş İnşaat oldu. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Anadolu Taşıt Muayene İstasyonları Yapım Ve İşletim Anonim Şirketi kuruldu!

Anadolu Taşıt Muayene İstasyonları Yapım Ve İşletim Anonim Şirketi Bahçelievler'de Ali Aslan tarafından kuruldu.

Valilikten son dakika açıklaması! Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Ordu ve Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Son dönemlerde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle, Muş ve birçok ilde veli ve öğrencilerin merakla sorduğu "okullar tatil mi?" sorusu gündeme geldi. Peki, Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkezi Bomonti'de yapıldı.

Muğla Milas'ta 59.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Muğla Milas'ta kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Aydın ve Muğla'da 9.6 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aydın Efeler ve Muğla Milas'ta 9 milyon 572 bin 628 TL'ye yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştiriyor. 

Yangında evlerini kaybedenlere kira ve taşınma yardımı yapılacak!

Türkiye'nin çeşitli yerlerinde meydana gelen yangınlar nedeniyle evlerini kaybeden vatandaşlara kira ve taşınma yardımı yapılacak. 

Muş'ta kentsel dönüşüm kapsamında 112 daire yıkılıyor!

Muş'ta, 1966 yılında yaşanan Varto depreminden sonra yapılan ve "beyaz bloklar" olarak bilinen lojmanlar yıkılıyor.

Zonguldak'ta yapımı devam eden hastane projesi meclis gündeminde!

Zonguldak'ta yapımı devam eden bir hastane meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Isparta Gelendost'ta bir köyde yapımına başlanan baraj inşaatı mecliste!

Isparta ilinin Gelendost ilçesine bağlı bir köyde yapımına başlanan baraj inşaatı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cesur, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Altındağ Servis Park projesinin yapımında sona gelindi!

Ankara Altındağ'da, yapımına kısa bir süre önce başlanan "Servis Park" projesinin yapımı tamamlanıyor. ServisPark ile Altındağ'ın önemli bir sorununu daha çözülecek.

Aydın ve Muğla'da 6.3 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü Aydın Efeler ve Muğla Milas'ta 6 milyon 322 bin 867 TL bedelle yapım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

Muşta park yapımı Haberi

Muşta park yapımı

Muş Belediyesi tarafından yeşil alan çalışmaları kapsamında Zafer Mahallesi’nde yapımı devam eden Müftü Mehmet Çağlayan Parkı tamamlanma aşamasına geldi. Muş Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde yapılan çalışmalar kapsamında Muş’a yeni bir park daha kazandırılıyor. Zafer Mahallesi Salih-Muhlise Camii yanında yapımı devam eden Müftü Mehmet Çağlayan Parkı, tamamlanarak Muş halkının hizmetine sunulacak. Yeni kurulacak olan park; aydınlatması, süs havuzu ve peyzaj düzenlemesi ile mahalleye yeni bir imaj kazandıracak. Yapımı devam eden parkta çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Feyat Asya, vatandaşların daha rahat ortamda vakit geçirmelerini sağlayabilmek için kentin her bölgesinde yeni parklar kurmanın gayreti içinde olacaklarını söyledi. Zafer Mahallesi’nin yeşil alan eksiğini gidermek için burada yeni bir park kurduklarını kaydeden Başkan Asya, “Belediye olarak bütün mahallelerimizde park oluşturabilecek tüm alanlarla...