27 / 04 / 2024

Mustafa Ak kim

Mustafa Ak kim

Andy-Ar'ın Ankara'da yaptığı 'Yerel Yönetimler Performans' araştırmasında en başarılı ilçe belediye başkanları arasında yer alan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, bölgedeki projeleri anlattı. İşte o haber...

Mustafa Ak: Keçiören'i Başbakana emanet edelim!

ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Seçim Koordinasyon Merkezi, Atapark Karargah Merkezi ve Bağlum Seçim Bürosu'nun açılışını birlikte yaptı.

Mustafa Ak kimdir?

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak kimdir? Mustafa Ak, ne zamandan beri Keçiören Belediye Başkanı olarak görev alıyor? Mustafa Ak, bugüne kadar hangi projelere imza attı? İşte yanıtı...

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi kuruldu!

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi Silivri'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Dağ, Mustafa Akış, Adem Tarık Gürleyen, Latif Ulu, Kadir Has Üniversitesi, Silivri Belediyesi ve Kadir Has Vakfı ortaklığında kuruldu.

Mustafa AK kimdir? Ne iş yapar? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Ortak Yeminli Mali Müşavir Mustafa AK kimdir? Mustafa AK daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mustafa AK'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mustafa AK`ın hayatına dair merak edilenler.

Makçal Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Makçal Yapı Denetim Limited Şirketi Arnavutköy’de 500 TL sermaye bedeli ile Mustafa Akçal tarafından kuruldu.

Lacco Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Tekstil Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Lacco Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Tekstil Dış Tic.Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Çakıcı tarafından kuruldu.

May Kurumsal Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

May Kurumsal Otelcilik Limited Şirketi  Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli  ile  Ahmed Akif Kılıç, Mustafa Ak  ve Yalçın Göresim tarafından kuruldu.

Armix Boya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armix Boya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çakır tarafından kuruldu.

Mst Dekorasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mst Dekorasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çakır, Soner Akpınar ve Tayfun Akpınar ortaklığında kuruldu.

Mustafa Varank: Akıllı şehrin ilk adımı Esenler!

'Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi'nde açıklamalar yapan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Esenler'de 8 milyon metrekarelik bir alanda, akıllı şehir uygulamalarının hem yaşandığı hem de kent sakinleriyle birlikte geliştirildiği bir yaşam alanını beraber inşa edeceğiz" dedi.

Çakırlı Grup Makina İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Çakırlı Grup Makina İnşaat Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Demir ve Mustafa Çakır ortaklığında kuruldu. 

Keçirören Cumhuriyet Kulesi’nin imar planı Büyükşehir’de!

Keçirören Belediye Başkanı Mustafa Ak, ilçede yapılan referandumdan “Yıkılmasın” kararı çıkan Cumhuriyet Kulesi’nin imar planı değişikliğinin hazır olduğunu ve Büyükşehir Belediye Meclisi’ne gönderileceğini söyledi.

Cumhuriyet Kulesi'nin inşaatı yeniden başlayacak!

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Cumhuriyet Kulesi'yle ilgili olarak, "Anket çalışmaları yaptık. Vatandaşlarımızın çoğu kulenin yapılmasından yana oy kullandı." dedi.

Mustafa Ak: Ovacık önemli bir yatırım alanı!

Hızla gelişen bölgenin en prestijli konut projesi Ova Kule’nin lansmanı yapıldı. Lansmana katılan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak , Ankara’nın önemli yatırım alanı olduğunu belirterek, ”Yeni Keçiören’in doğduğu yer burası’’ dedi..

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Başkanı adayı Mustafa Tuna!

Melih Gökçek'in istifası sonrasında boşalan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti, Mustafa Tuna'yı aday olarak gösterdi. 

Mustafa Ak kim Haberi

Mustafa Ak kim

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "İddia ediyorum Başkent'te yeni trend bizim ilçemiz olacak" dedi 



'DEĞERİ HER GÜN ARTIYOR' 


İlki dönemdir başkanlık koltuğunda oturan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, projelerini anlattı. Keçiören'in her geçen gün büyüyen ve değeri artan bir bölge olduğunu vurgulayan Ak, "Eskiden burada 3 ev satsan Çankaya'dan 1 ev alabiliyordun. Yakında tam tersi olacak. Yeni Keçiören'i Ankaralılar çok beğenecek" dedi. 


'BOĞAZ KÖPRÜSÜ" GELİYOR'


Keçiören'in önemli projelerinden biri olan Gümüşdere'de sona gelindiğini belirten Ak, "Projede 8 ayrı yaya köprüsü yapılıyor. Bir tanesi Boğaz Köprüsü'nün benzeri. Yanında cami inşaatı var. Bittiğinde Ortaköy'den Boğaz Köprüsü'nü gören bir manzara ortaya çıkacak" dedi. Projenin 2016'da bitirilmesi planlanıyor. 


İki dönemdir başkanlık koltuğunda oturan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, bölgenin en büyük probleminin ulaşım olduğunu belirtti. Ak, "Ulaşım sorununu...