30 / 04 / 2024

Mustafa Andıç altın iş inşaat

Mustafa Andıç altın iş inşaat

Türkiye'de tüm sektörlerde endişe rüzgârları eserken inşaatta bahar havası hâkim. Geçen yılların konut satış verileriyle kıyaslandığında sektörün, 1 Kasım öncesi kaotik ortamdan pek de etkilendiği söylenemez.

Elinde gram, çeyrek, tam altını olan hemen baksın! Gram altın fiyatlarında deprem! 16 Mart 2024 altın fiyatları kaç TL?

Altın fiyatları geçen haftayı sert bir yükselişle tamamlarken, bu haftada ise dalgalı hareketler ile fiyatlamalar yaşandı. Peki bugün gram, çeyrek, tam altın fiyatları ne kadar 16 Mart 2024?

Altın fiyatlarında sürpriz gelişme! Rüzgar tersine döndü! 2 Eylül Cumartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verileri sonrası yükselişe geçti. Düşüşe geçen altın fiyatlarında bugün sürpriz gelişme yaşandı. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü. Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 2 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Bayramdan sonra altın fiyatları tam olarak böyle olacak! Altını bilen adam İslam Memiş peş peşe açıkladı

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi yaşandı. Altını bilen adam İslam Memiş, bayramdan sonra altın fiyatları için yeni rakamları açıkladı. 

Altın fiyatları jet taktı uçtu! 25 Haziran 2023 gram altın, çeyrek altın kaç TL? Bugünkü fiyatları gören şok oldu!

Altın fiyatları ne kadar oldu? sorusunun cevabı araştırılıyor. Altın fiyatlarında yukarı doğru bir hareketlilik yaşandı. Altın fiyatların yaşanan artış sonrasında gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatları merak ediliyor. İşte 25 Haziran altın fiyatları...

Altın fiyatlarıyla ilgili olağanüstü bir gelişme yaşandı! Elinde altını olanlar tam bu kadara zıplayacak!

Altın fiyatlarında olağanüstü bir gelişme yaşandı! Küresel merkez bankalarının faiz artırımına gitmesiyle altın düşüşe geçti. Ancak uzmanlara göre, önümüzdeki dönemde altın piyasası büyük bir yükseliş yaşayacak. İşte ayrıntılar...

Altın fiyatlarında son dakika bombası! 1 gram bile altınınız varsa şimdi rakamlara bakın! 4 Haziran 2023 altın fiyatları

Dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanmasından sonra altın fiyatlarında gerileme yaşandı. Peki altın fiyatları bugün kaç TL oldu? 4 Haziran 2023 altın fiyatları

İslam Memiş 'acil' diyerek uyardı! Gram altın bu rakamı görecek

Altın fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme yaşandı. Altın uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarına çok önemli uyarılarda bulundu. İslam Memiş 'Acil' diyerek tahminini yaptı. İşte tüm detaylar...

Altın tam şaha kalktı derken beklenmeyen düşüş! 22 Nisan altın fiyatları ne kadar oldu? Canlı altın fiyatları 

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta rekordan rekora koşarken bu hafta düşüşe geçti. Yatırımcılar altın tam şaha kalktı diye sevinirken ani düşüş yaşandı. Bugün altın fiyatları kaç lira?  22 Nisan altın fiyatları ne kadar oldu? 

Altını olanlara kara haber geldi! Eyvah, eyvah!.. Bayram öncesi üzen rakamlar!

Altın yatırımcıları için bayram öncesinde kötü haber: Altın fiyatlarında beklenmedik bir düşüş yaşandı. Bu durum, yatırımcıları endişelendiriyor ve altın piyasasında kararsızlığa neden oluyor.

Altın fiyatlarında tarihi rekor! Tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi. Geçtiğimiz güne düşüşle başlayan altın fiyatlarında büyük değişim yaşandı. Bugün ise akşam saatlerine doğru altın fiyatları yeniden hızlandı. Gram altın tarihi rekoru gördü. Ons altın ise kritik seviyeyi gördü. İşte tüm ayrıntılar...

Borsa, döviz, altın… Bu hafta yatırımcısına en fazla hangisi kazandırdı?

Küresel piyasalarda merakla beklenen Fed faiz kararının ardından borsa, döviz ve altın tarafında önemli gelişmeler yaşandı. Özellikle ne zaman atak yapacağı merak edilen ‘altın’ tarafında yatırımcının yüzü gülerken, diğer yatırım araçlarının durumu ne oldu?

Altın rotayı yukarıya çevirdi! Kırdığı rekorlarla nefes kesmeye devam ediyor! 

ABD Merkez Bankası (FED) aracılığı ile alınacak olan faiz kararına dair beklentilerin gündemde olduğu zamanlarda altında patlama yaşandı. Buna göre : Piyasalarda alevlenen altın fiyatları ile beraber brent petrol ücretleri 72 dolara kadar düştü. Bitcoin ise yüzde 6,8 seviyesinde değer sahibi oldu.

Altında ne olacağı resmen belli oldu... Hemen bakın hemen bakın

Altın fiyatlarında yaşanan son gelişmeler vatandaşlar tarafından anlık olarak takip ediliyor. Altın fiyatları hakkında bomba bir gelişme yaşandı. Altının ne olacağı resmen belli oldu. İşte iki analistin açıklamalarının detayları.

Mustafa Andıç altın iş inşaat Haberi

Mustafa Andıç altın iş inşaat

Türkiye'de tüm sektörlerde endişe rüzgârları eserken inşaatta bahar havası hâkim. Geçen yılların konut satış verileriyle kıyaslandığında sektörün, 1 Kasım öncesi kaotik ortamdan pek de etkilendiği söylenemez. Yine de karakteristik yapısı gereği krizlerden en fazla etkilenenler arasında yer alan sektörün yükselişi, ekonomi için kritik öneme sahip. Bu yükselişin sürdürülebilir kılınması ise 1 Kasım sonrası oluşan tablonun ahengine bağlı. 


Bir yandan kentsel dönüşüm gerekliliğine diğer yandan büyüyen kentlerin konut ihtiyacına ve ayrıca müşterinin çeşitlenen tercihine cevap vermeye çalışan sektör, geleceğe dönük kritik bir dönemeçte bulunuyor. Bu evrede biz, Bursa'da sektörün dinamikleriyle bir araya geliyoruz. 


Özgün çizgisi ve kalite algısıyla kentte nitelikli projelere imza atan Altın İş İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç'ı ofisinde ziyaret ettik. Devam eden projelerinden sektörün geleceğine, pastel tonların hâkim...