04 / 05 / 2024

Mustafa Çakmakçı

Mustafa Çakmakçı

Mortaş Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Çakmakçı, Elçin Balcı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta Beyoğlu, Hüseyinağa Mahallesi'nde kuruldu.

Khans İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Khans İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Çakmak tarafından kuruldu.

Tahincioğlu Whıtefıeld Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Whıtefıeld Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir'de Özcan Tahincioğlu, Mustafa Çakmak, Eda Manav ve Yeşim Perçinel Arditi ortaklığında kuruldu.

En Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

En Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çakmak tarafından kuruldu.

Özcan Tahincioğlu, Mustafa Çakmak ve Aykut Celep yeni şirket kurdu!

Nidapark Bodrum Gayrimenkul İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Nidapark Bodrum Gayrimenkul İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu! 

Nidapark Bodrum Gayrimenkul İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Tahincioğlu, Mustafa Çakmak ve Aykut Celep ortaklığında kuruldu.

Tahincioğlu Gayrimenkul yeni projeler için düğmeye bastı!

Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Çakmak, Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 2021'de yeni bir firma daha kuracağını açıkladı. Mustafa Çakmak, yeni projelere ilişkin de açıklamalarda bulundu.

Ve Gayrimenkul Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ve Gayrimenkul Turizm İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çakmak, İlyas Tahincioğlu ve Aykut Celep ortaklığında kuruldu.

Ckmk İnşaat Hafriyat Nakliyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ckmk İnşaat Hafriyat Nakliyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çakmak tarafından kuruldu.

Nidapark Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Nidapark Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çakmak, Aykut Celep ve İlyas Tahincioğlu ortaklığında kuruldu.

Tahincioğlu Yönetim Ve Hizmet Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Yönetim Ve Hizmet Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çakmak ve İlyas Tahincioğlu ortaklığında kuruldu.

Birer Endüstriyel Geri Dönüşüm Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birer Endüstriyel Geri Dönüşüm Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Volkan Karayar, Mustafa Çakmak ve Kübra Çakmak ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 15 Haziran'da Kağıthane'de kuruldu.

Mortaş Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mortaş Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Çakmakçı, Elçin Balcı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta Beyoğlu, Hüseyinağa Mahallesi'nde kuruldu.

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Mustafa Zengin'in sahil mücadelesi!

İstanbul'un en hızlı büyüyen ilçelerinden Maltepe'nin üç yıllık belediye başkanı Prof. Mustafa Zengin büyük bir sorunla mücadele ediyor

Mustafa Çakmakçı Haberi

Mustafa Çakmakçı

Mortaş Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Çakmakçı, Elçin Balcı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta kuruldu. 


Mortaş Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...