03 / 05 / 2024

mustafa çelik kocasinan

mustafa çelik kocasinan

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi olağanüstü olarak tek Gündem maddesi olan Belediye Başkanlığı seçimi için toplandı. Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi.

Mustafa Çelik kimdir?

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik kimdir? Mustafa Çelik, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Çelik, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mustafa Çelik..

Mustafa Çelik: Kayseri’nin denizi Erciyes gibi marka olacak!

AK Parti Kocasinan Belediye başkan adayı Mustafa Çelik, Mevlana Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşla buluştu. Çelik, ”Sosyal hayatın merkezi yapacağımız Kayseri’nin Denizi’ni Erciyes gibi gerçek değerine kavuşturacağız.” dedi...

Mustafa Çelik Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Mustafa Çelik Yapı Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çelik tarafından kuruldu.

Dinamik Steel Endüstriyel ve Yapısal Çelik Çözümleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Steel Endüstriyel ve Yapısal Çelik Çözümleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile bugün Erdoğan Bitnel, Mustafa Çelik ve Nur Sözer Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Mustafa Çelik Kayseri Büyükşehir yatırımlarını anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’nin geleceğine yönelik hazırladıkları projeleri anlattı.

Mustafa Çelik Kayseri yatırımlarını değerlendirdi!

Şehit aileleri ve gaziler Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Ziyarette Büyükşehir’in hayata geçirdiği yatırımlarını değerlendirildi.

Mustafa Çelik Kayseri yatırımlarını anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Pazar günü vesilesiyle MÜSİAD Kayseri Şubesi’ne üye iş adamlarıyla bir araya geldi. Başkan Çelik iş

Mustafa Çelik'ten raylı sistem açıklaması!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’ye yeni raylı sistem hatları yapımıyla ilgili bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Mustafa Çelik: Sahabiye kolay bir proje değil!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılacak olan okul ve caminin temel atma töreninde konuştu.

Mustafa Çelik: İlçelere yatırımda parmakla gösteriliyoruz!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da tüm ilçe belediye başkanları ile ayrı ayrı yatırım toplantıları gerçekleştirdi.

Mustafa Çelik: Kayseri Kapuzbaşı için master plan yapılıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’nin değerlerine sahip çıkmaya devam ettiklerini söyledi.

Kayseri Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’na yeni alt geçit!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in Ulaşım Yılı ilan ettiği 2017 yılında da ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Kayseri Talas Sosyal Tesisleri açılış için gün sayıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Talas'ta inşa edilen yeni sosyal tesisi inceledi. Başkan Çelik tesisin kısa süre içerisinde hizmete açılacağını söyledi.

Talas öğretmenevinde restorasyon devam ediyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Talas öğretmenevinde devam eden restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Kayseri Akkışla'ya 23 milyonluk yatırım!

İlçelere yaptıkları yatırımları anlatan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Akkışla’ya yaptıkları yatırımın 23 milyon TL’ye ulaştığını belirtti.

mustafa çelik kocasinan Haberi

mustafa çelik kocasinan


Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi olağanüstü olarak tek Gündem maddesi olan Belediye Başkanlığı seçimi için toplandı.

Toplantıya, Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve diğer ilçe belediye başkanları ile meclis üyeleri katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Bekir Yıldız, “Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki milletvekilliği aday adaylığı istifasını etti. Belediye Meclis üyeleri bugün burada kendi aralarından yapacak seçimle belediye başkanımızı seçecektir. Seçimi sonlandırdıktan sonra sonuçları Vilayete bildireceğiz” diyerek seçim hakkında bilgiler verdi.

Tasnif heyeti için birer meclis üyesi görevlendirildi. Toplantıda, MHP, Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş’ı aday gösterdi. Ak Parti ise Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i aday olarak gösterdiklerini açıkladı.

Seçimde 69 meclis üyesinin 51 AK Parti, 17 MHP ve 1 CHP’li meclis üyesi oy kullandı.

Yapılan sayım...