17 / 05 / 2024

Mustafa Çelik özgeçmiş

Mustafa Çelik özgeçmiş

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik kimdir? Mustafa Çelik, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Çelik, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mustafa Çelik..

Mustafa Tarman Kimdir? Mustafa Tarman evli mi bekar mı?

Mustafa Tarman kimdir? Mustafa Tarman’ın mesleği nedir? Mustafa Tarman nereden mezundur? İşte detaylar!

Çelik betonarme evler sağlam mı? Beton ev mi pahalı çelik ev mi?

Çelik evler tıpkı, betonarme evler gibi son dönemde sıkça kullanılmaya başladı. Bu yüzden de çelik evlerin özelliklerine dair pek çok soru sorulmaktadır. İşte detaylar!

Arçelik 570431 MI No Frost Buzdolabı 11.198 TL! Özellikleri neler? 7 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik’in piyasaya sürdüğü 570431 MI No Frost Buzdolabı kalitesi ve tarzıyla dikkat çekiyor. Peki, Arçelik 570431 MI No Frost Buzdolabı kaç TL, teknik özellikleri neler? İşte detaylar...

Mustafa Çelik Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Mustafa Çelik Yapı Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çelik tarafından kuruldu.

Çelik ev mi prefabrik ev mi?

Çelik ev mi prefabrik ev arasında karar vermeyen kişiler, iki türün farklılıklarını ve faydalarını araştırmaya başladı. İşte merak edilen detaylar!

Dinamik Steel Endüstriyel ve Yapısal Çelik Çözümleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Steel Endüstriyel ve Yapısal Çelik Çözümleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile bugün Erdoğan Bitnel, Mustafa Çelik ve Nur Sözer Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Mustafa Çelik Kayseri Büyükşehir yatırımlarını anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’nin geleceğine yönelik hazırladıkları projeleri anlattı.

Mustafa Çelik Kayseri yatırımlarını değerlendirdi!

Şehit aileleri ve gaziler Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Ziyarette Büyükşehir’in hayata geçirdiği yatırımlarını değerlendirildi.

Mustafa Çelik Kayseri yatırımlarını anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Pazar günü vesilesiyle MÜSİAD Kayseri Şubesi’ne üye iş adamlarıyla bir araya geldi. Başkan Çelik iş

Mustafa Çelik'ten raylı sistem açıklaması!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’ye yeni raylı sistem hatları yapımıyla ilgili bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Mustafa Çelik: Sahabiye kolay bir proje değil!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılacak olan okul ve caminin temel atma töreninde konuştu.

Mustafa Çelik: İlçelere yatırımda parmakla gösteriliyoruz!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da tüm ilçe belediye başkanları ile ayrı ayrı yatırım toplantıları gerçekleştirdi.

Mustafa Çelik: Kayseri Kapuzbaşı için master plan yapılıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’nin değerlerine sahip çıkmaya devam ettiklerini söyledi.

Mustafa Çelik özgeçmiş Haberi

Mustafa Çelik özgeçmiş

Mustafa Çelik kimdir?

Mustafa Çelik, 1961 Kayseri doğumlu olup, evli ve 4 Çocuk babasıdır. Öğretim hayatına, ilkokul ve ortaokuldan sonra Endüstri Meslek Lisesi Elektronik bölümünde devam etmiştir.


1984 yılında Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi,  Elektronik Mühendisliği bölümünü bitirmiştir.


Mustafa Çelik, iş hayatına özel sektörde faaliyet gösteren  bir fabrikada Teknik Müdür olarak başlamıştır.


Askerlik dönüşü  kardeşi  ile birlikte kendi işlerini kurmuşlardır. Halen ortaklarıyla beraber; ana işleri olan Bilişim sektörü, Endüstriyel Gazlar ve Madencilik sektörü, Turizm sektörü, E-ticaret ve E-fatura sektörü  ile Medya sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin kurucu ortağı ve yöneticisidir.


Akparti’nin kuruluşunda aktif görev üstlenen Mustafa Çelik, 2001-2004 yılları arasında  Kocasinan’da kurucu İlçe Başkanlığı görevinde bulunmuştur.          


2005-2009  yıllarında teşkilatlanmadan sorumlu İl Başkan yardımcılığı ve sonrasında da bir süre Disiplin kurulu Başkanlığı yapmıştır.


2004...