09 / 05 / 2024

mustafa çelik yatırım açıklaması

mustafa çelik yatırım açıklaması

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da tüm ilçe belediye başkanları ile ayrı ayrı yatırım toplantıları gerçekleştirdi.

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

Mustafa Akay Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mustafa Akay Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te Mustafa Akay tarafından kuruldu.

Kom Yatırım Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kom Yatırım Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon 410 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çelik tarafından açıldı.

Çelik sektöründe yatırım iştahı arttı!

Hurda fiyatlarının son günlerde birçok sebebe bağlı olarak gerilemesi ve geçen yılın son çeyreğinde çelik talebine yönelik yüksek talep, sektördeki yatırım iştahını artırdı. Şirketler modernizasyon ve ek kapasite yatırımı için harekete geçti. 

Tosyalı Holding’ten İskenderun 2’nci OSB'ye 1 milyar dolarlık yatırım!

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı gelecek yatırımlarına dair açıklamalarda bulundu. Fuat Tosyalı, “İskenderun 2’nci Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yeni çelik yatırımı için kolları sıvadık. 1 milyar dolarlık bu yatırıma 2020’de başlayacağız” dedi...

Okçu Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Okçu Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Erdem Okçuoğlu tarafından kuruldu.

Zeren Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Zeren Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yiğit    Zeren tarafından kuruldu. 

Mustafa Demir: Yatırım için arsa üreteceğiz!

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, "Yatırım için arsa üreteceğiz" dedi.

Özsahra Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Özsahra Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kefeli ve Gülçin Akacan ortaklığında kuruldu. 

Yatırım teşvikleriyle 205 bin kişinin istihdamı planlanıyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada 9 ayda verilen 4 bin 730 yatırım teşvik belgesinin 205 bin kişinin istihdamının planlandığını söyledi.

Ağaçlı Proje Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ağaçlı Proje Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Çatalca'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Çelik tarafından kuruldu. 

Ozun İnşaat Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Ozun İnşaat Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 60 bin TL sermaye bedeli ile Talha Çelik tarafından kuruldu. 

99pd Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

99pd Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Khalıd Ali tarafından kuruldu. 

mustafa çelik yatırım açıklaması Haberi

mustafa çelik yatırım açıklaması


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, önceki hafta İncesu, Tomarza, Yahyalı ve Akkışla Belediyeleriyle başladığı yatırım toplantılarını Kocasinan, Melikgazi, Talas, Hacılar, Özvatan, Pınarbaşı, Felahiye ve Yahyalı ile sürdürdü. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, kalan dört ilçeyle gerçekleştirilen günün ilk toplantısında Bünyan Belediyesi’nin yatırım talepleri ele alındı. 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in yanı sıra Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ile her iki belediyenin bürokratlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda öncelikle 2017 yılında yapılan hizmet ve yatırımlar değerlendirildi. Toplantıda daha sonra 2018 yılına ilişkin talepler de tek tek ele alındı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Bünyan’ın ardından Develi ile ilgili bir yatırım toplantısı gerçekleştirdi. Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve bürokratların katıldığı toplantıda ilçenin yatırım ihtiyaçları ele alınarak 2018'de Kayseri Büyükşehir...