05 / 05 / 2024

mustafa demir Hasbahçe açıklaması

mustafa demir Hasbahçe açıklaması

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir bugün yapılan "Topkapı Sarayı'nın Hasbahçe'si 'denetimli inşaat'a açılıyor" başlıklı haber için açıklama yaptı...

Mustafa Tivnikli kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş  Eksim Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Tedarik Zinciri Başkanı Mustafa Tivnikli Arıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Mustafa Tivnikli daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mustafa Tivnikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

Mustafa Karahan kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Karahan kimdir? Kaç yaşında? Mustafa Karahan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mustafa Karahan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mustafa Karahan'ın hayatına dair merak edilenler.

Mustafa AK kimdir? Ne iş yapar? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Ortak Yeminli Mali Müşavir Mustafa AK kimdir? Mustafa AK daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mustafa AK'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mustafa AK`ın hayatına dair merak edilenler.

Demir fiyatlarına rekor zam geldi! 1 ton demir fiyatları resmen uçtu! 9 Nisan 2023 demir fiyat listesi

Son zamanlarda demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi. Gelen indirim sonrasında demir düşüşe geçen demir fiyatlarına bu hafta zam geldi. Demir fiyatları resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 9 Nisan 2023 demir fiyat listesi.

Hasbahçe İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Hasbahçe İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Üsküdar’da  3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmed Emre Polat ve Vehbi Kalkan kuruldu.

Mustafa Demir'den Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesi eleştirisi!

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Eyüpsultan Yeşilpınar Mahallesi'nde başlatılan dönüşüm projesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Mustafa Demir'den İBB'ye raylı sistem eleştirisi!

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, "CHP'li İBB, 20 ayda raylı hatların ancak 10 kilometresini yapabildi" dedi.

Mustafa Demir: Samsun'u yeniden inşa ediyoruz!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Daire Başkanlıkları ile değerlendirme toplantısında konuştu. Başkan Demir, Samsun’u yeniden inşa ettiklerini söyledi.

Samsun Yakakent'e yeni otogar inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada Yakakent’e ilçe otogarı ile iskele kafe yapacaklarını dile getirdi. 

Tuvana Büyükçınar Demir ev almak isterken 5 milyon TL dolandırıldı!

Ünlü modacı Tuvana Büyükçınar Demir ve eşi, Sarıyer’deki bir inşaat projesinden 5 milyon TL'ye ev satın aldı. İddiaya göre proje hayata geçirilmedi, şirketin içi boşaltıldı ve ödeme yapılmadı.Ünlü çift, dolandırıldıklarını belirtti...

Samsun'daki 3 otel sağlık çalışanlarına tahsis edildi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ülkeyi yasa boğan koronavirüs ile Mücadele'de fedakarca çalışan sağlık çalışanlarına otellerini ücretsiz olarak tahsis eden Erman Ilıcak, İsmail Akçura, Nejat Baran ve Ahmet Aydemir’ e teşekkür etti.

Mustafa Demir: Ahlat'taki Cumhurbaşkanlığı Sarayı tarihi ve milli bir projedir!

TBMM Genel Kurulunda açıklamalarda bulunan AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, Ahlat'ta Cumhurbaşkanlığı sarayı yapılacağı eleştirilerine cevap verdi. Demir, "Bir saray olmadığı gibi külliyeden daha büyük bir anlam taşıyan tarihi ve milli bir projedir" dedi...

Başakşehir 3. İstanbul Hasbahçe nerede? 

Başakşehir 3. İstanbul Hasbahçe nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 541 adet 2+1, 3+1 ve 4+1 konut bulunuyor. 

mustafa demir Hasbahçe açıklaması Haberi

mustafa demir Hasbahçe açıklaması

Hürriyet Gazetesi'nden Ömer Erbil bugün "Topkapı Sarayı'nın Hasbahçe'si 'denetimli inşaat'a açılıyor" başlıklı haber yayınladı. Bu habere Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'den açıklama geldi. 

Anadolu Ajansı'nda (AA) yer alan habere göre; İncili Köşk'ün temeli üzerinde, gazetecilere açıklamalarda bulunan Fatih Belediye Başkanı Demir bugün çıkan habere yanıt olarak "Burada asla inşaat yapılması söz konusu değil. Burada koruma amaçlı imar planlarına aykırı bir taş bile koyamazsınız. Biz bunun arkasındayız." dedi.

Başkan Demir yapılan haberi sertçe eleştirerek; "İlgili haber maksadını fazlasıyla aştı" dedi. Demir, Anıtlar Kurulu'na önerdikleri yerin, banliyö hattıyla surların arasında bulunan dar alanı kapsadığını söyledi. İşte Demir'in açıklaması;

"Bu alan, gördüğünüz gibi de aynı zamanda metruk bir alan, sahipsiz bir alan. Bizim açımızdan dünyanın en güzel bir yeri ama güvenlik açısından, şehrin ve...