01 / 05 / 2024

Mustafa Esgin nilüfer

Mustafa Esgin nilüfer

Ak Parti Nilüfer Belediye Başkan Aday Adayı olan Dr. Mustafa Esgin, " Geleceğin Nilüfer'ini halkımızla beraber planlayacağız, Nilüfer' de beton yığını istemiyoruz " de di...

Nilüfer kentsel dönüşümde hedefine ulaştı!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Büyükşehir adaylığı ve Bursa'nın sorunları üzerine önemli açıklamalarda bulundu. Bozbey, Nilüfer'in kentsel dönüşümde çok ayrı bir boyuta ulaştığını ifade etti.

Nilüfer Görükle'de yeni megakent kurulacak!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Görükle’deki mera bölgesine yeni megakent kurulacağını dile getirdi. 

Nilüfer'de kolonları çatlayan bina yıkılacak!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bölgede bulunan kolonları çatlayan 5 katlı binanın boşaltılıp, yıkılması gerektiğini söyledi.

Nilüfer Belediyesi'nin faaliyet raporuna onay!

Nilüfer Belediyesi’nin 2016 yılı Faaliyet Raporu gerçekleşen toplantıda kabul edildi. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey hizmet çeşitliliğiyle yönetim sergilediklerini söyledi.

Nilüfer Konaklı'ya örnek plan!

Başkan Burada projesi kapsamında makamını bu hafta Konaklı Mahallesi’ne taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Konaklı'nın planları hakkında bilgi verdi.

Nilüfer İlçe Afet Yönetim Merkezi açılış için gün sayıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından inşa edilen Nilüfer İlçe Afet ve Acil Durum Yönetimi Merkezi'nde sona gelindi. Mustafa Bozbey tarafından incelenen bina açılış için gün sayıyor.

Nilüfer’de Sürdürülebilir Kentsel Gelişim Toplantısı yapıldı!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, TMMOB üyesi odaların temsilcileriyle “Nilüfer’de Sürdürülebilir Kentsel Gelişim” toplantısında bir araya geldi.

Nilüfer Belediyesi'nin 2017 bütçesi 355 milyon TL!

Nilüfer Belediyesi’nin 355 milyon lira olarak öngörülen bütçesi Nilüfer Belediye Meclisi’nde kabul edildi. Başkan Mustafa Bozbey, “Amacımız denk bütçe olmasını sağlamaktır” dedi.

Nilüfer Üçevler’in okul sorunu için önemli adım!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, okul sorunu yaşanan Üçevler Mahallesi sakinlerini sevindirecek açıklamalarda bulundu. Bozbey, belediye imkânları ile temin edilen bir alanı projelendirerek okul yapılması için Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teklif götüreceklerini söyledi.

Nilüfer Alzheimer Hasta Konuk Evi hizmete giriyor!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Özlüce’de yapılan Nilüfer Belediyesi Lions & Ercan Dikencik Alzheimer Hasta Konuk Evi’nde incelemelerde bulundu.

Nilüfer Kültür Mahallesi’ne yeni pazar yeri inşa edilecek!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Burada karavanı ile makamını Kültür Mahallesi’ne taşıdı. Vatandaşların taleplerini yerinde dinleyen Başkan Bozbey, Kültür Mahallesi’ne pazaryeri ve 3 yeni park yapacaklarını söyledi.

Nilüfer Karaman'da kentsel dönüşüm sinyali!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 'Başkan Burada' karavanıyla bu hafta Karaman Mahallesi'nde halkla bir araya geldi. Başkan Mustafa Bozbey, 14 bin nüfuslu Karaman Mahallesi'nde talepleri dinledi.

Nilüfer Olgun Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi tarafından yakın zamanda hizmete açılacak olan 60 yaş ve üstü vatandaşların sosyal faaliyetlerde bulunabileceği Olgun Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Mustafa Esgin nilüfer Haberi

Mustafa Esgin nilüfer

Altınşehir'de ev ziyareti olan Nilüfer, yanlış kentsel planlama gerçekleştiren Ak Parti Nilüfer Belediye ve hizmet odaklı çalışmayan yerel diye Başkan A. Adayı Dr. Mustafa yönetim anlayışından dolayı beton binaların içerisine hapsedilmiş. İnnofer istemiyoruz. Nilüfer halkının motorlu araçlara mahkûm olmasını değil, daha fazla yeşil ve daha fazla yürüyüş alanları istiyoruz. Çocuklarımıza daha iyi bir gelecek bırakmak için, geleceğin Nilüfer'ini halkımızla birlikte planlayacağız" şeklinde konuştu.


Bursa...