04 / 05 / 2024

Mustafa Gökhan Ekşioğlu

Mustafa Gökhan Ekşioğlu

Yurtyaşam Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Mustafa Gökhan Ekşioğlu, Kamil Murat Didin, Serdar Erdemli, Mehmetcan Erdoğan tarafından 2 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 4 Nisan'da kuruldu.

Ekşioğlu Vizyon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Vizyon Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Cihan Ekşioğlu kimdir?

EKBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ekşioğlu kimdir? Cihan Ekşioğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Cihan Ekşioğlu'nun biyografisi...

Sarp İnşaat'ın acı günü! Sarpay Ekşioğlu vefat etti!

Sarp İnşaat Mobilya San. ve Tic. A.Ş.'nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sarpay Ekşioğlu hayatını kaybetti. Sarp İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Sarpay Ekşioğlu kimdir?

Sarp İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sarpay Ekşioğlu kimdir? Sarpay Ekşioğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Sarpay Ekşioğlu'nun biyografisi...

Ekşioğlu Hm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Hm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Ekşi ve Mustafa Ekşi ortaklığında kuruldu. 

Ekşioğlu Çolak İnşaat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Çolak İnşaat Yapı Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Kemal Ekşi imzasıyla kuruldu.

Antalya Pamfilya Konakları ve Ekşioğlu Turan Sitesi'nde satılık 9 gayrimenkul!

Antalya 6.İcra Dairesi, Pamfilya Konakları'ndaki 4 daireyi ve Ekşioğlu Turan Sitesi'ndeki 5 dükkanı satışa çıkardı. İhalesi 3 Ekim Pazartesi günü yapılacak taşınmazların toplam satış bedeli 6 milyon 450 bin TL olarak belirlendi.

Ekşioğlu Kuzenler İnş.'in acı günü: Mehmet Akif Ekşioğlu vefat etti!

Rize- İkizdere Dereköf eşrafından Dursun Ağa Torunu, Hacı Hasan ve Halime Ekşioğlu'nun oğlu, Zehra Ekşioğlu'nın eşi Mehmet Akif Ekşioğlu vefat etti.

Ekşioğlu Mert Yapı kentsel dönüşüm projelerine hız verdi!

Gerçekleştirdiği projeler ile 1000'e yakın ailenin ev sahibi olma mutluluğuna ortak olan Ekşioğlu Mert Yapı kentsel dönüşüm projelerine hız verdi. Şirket sektörün güçlü markalarından biri olarak gösteriliyor.

Ekşioğlu Velvet Towers ulaşım!

Ekşioğlu Velvet Towers ulaşım bilgilerine göre proje; İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de yükselecek. 3 bloktan meydana gelen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Ekşioğlu Gençağalar İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Gençağalar İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Eki, Ali Safa Ekşi, Hakan Ekşi ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Sancaktepe'de kuruldu.

Çekmeköy Ekşioğlu Mahallesi'nin altyapısı yenileniyor!

Çekmeköy Belediyesi'nin Ekşioğlu Mahallesi'nde başlattığı altyapı ve üst yapı çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yenileme çalışmalarında, gelecekteki nüfus yoğunluğu göz önüne alınarak uzun vadeli planlama yapıldı ve atık su kanalları yenilendi.

Ekşioğlu Taş Konak Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Taş Konak Yapı İnşaat Limited Şirketi, Mustafa Kemal Ekşi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da Çekmeköy, Mimarsinan Mahallesi, Çavuşbaşı Caddesi'nde kuruldu.

Mustafa Gökhan Ekşioğlu Haberi

Mustafa Gökhan Ekşioğlu

Yurtyaşam Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Mustafa Gökhan Ekşioğlu, Kamil Murat Didin, Serdar Erdemli, Mehmetcan Erdoğan tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da kuruldu. 


Yurtyaşam Turizm Yatırımları Anonim Şirketi iş konusu; A. Şirketin maksat ve konusu başlıca şunlardır: a ) Yurtiçinde ve yurtdışında, yurt, hostel, yaşlı bakım evi, rehabilitasyon merkezi, huzur evi, ayakta tedavi merkezi, sağlık işletmesi, otel, motel, tatil köyü, marina ve sair her türlü kısa ve/veya uzun süreli konaklama, turistik tesisler ile eğlence ve sportif dinlenme merkezleri, büyük mağaza (süpermarket), akaryakıt istasyonları, açık ve kapalı otoparklar ve sair konaklama tesisleri yapmak, kurmak, işletmek yasal gerekleri yerine getirilmek şartı ile turistik amaçlı hazine ve orman arazileri tahsis ettirmek, kiralamak, her türlü gayrimenkul satın almak, satmak, kiralamak ve kiraya vermek,...