02 / 05 / 2024

Mustafa Güçlü TÇMB

Mustafa Güçlü TÇMB

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin (TÇMB) Başkanı Mustafa Güçlü kimdir? Mustafa Güçlü ne zamandan beri Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin başkanlığını yapıyor? İşte TÇMB Başkanı Mustafa Güçlü...

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'den siyasi partilere kira çağrısı!

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında siyasi partilere kira çağrısı yaptı. İşte detaylar...

Mustafa Sarıgül'den Kanal İstanbul açıklaması!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul'da bulunan ofisinde basın mensuplarıyla görüştü, açıklamalarda bulundu. Kanal İstanbul'la ilgili de konuşan Sarıgül, proje için "İstanbul gibi büyük bir kenti, adeta içinden çıkılamaz bir hale getirir" dedi.

Seba Gacemer, Türkiye'nin en güçlü 20. kadın CEO'su oldu!

'Türkiye'nin En Güçlü 50 Kadın CEO'su araştırması sonuçlarına göre, Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, listede 20'nci sırada yer aldı...

Seba Gecemer, Türkiye'nin en güçlü 50 kadın CEO listesinde!

Sinpaş GYO Genel Müdür Seba Gecemer, Türkiye'nin en güçlü 50 kadın CEO listesine 20'nci sıradan girdi. Çimsa Genel Müdürü Ülkü Özcan ise listede 15. sırada yer aldı.

Wuhan’da iki gölü birleştirecek otoyol tünelinin inşaatı başladı!

Wuhan’da iki gölü birbirine bağlayacak otoyol tünelinin inşaatı başladı. Tünel projesinin, oldukça karmaşık bir göl altı katmanını geçeceğinden, bir mühendislik zorluğu olması bekleniyor.  

'Flamingo cenneti' Erçek Gölü kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Van'ın İpekyolu ilçesinde, birçok kuş türüne ev sahipliğinde bulunan Erçek Gölü, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi.

İnşaat sektöründe Türkiye'nin en güçlü 5 kadını!

Türkiye'nin En Güçlü Kadınları Araştırması'nın sonuçları ortaya çıktı. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren 5 kadın binlerce kişiye ilham veriyor.

Keçiören Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı projesi hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediyesi'nin, üstünde müzikli fıskiye sistemi ve süs havuzunun bulunacağı 400 araçlık otopark projesiyle beraber "Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı" projesinin de inşaat çalışmalarına hız verdi.

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’e plaj ve marina yapılacak!

Türkiye'nin en büyük tatlı su gölleri arasında yer alan Beyşehir Gölü kenarındaki 188 hektarlık alanda plaj, marina, kamping alanı, bungalovlar ve çadır kamplı tesisler inşa edilecek.

Seba Gacemer, Türkiye'nin En Güçlü 50 Kadın CEO'su arasında!

Ekonomist Dergisi'nin bu yıl sekizincisini gerçekleştirdiği ''Türkiye'nin En Güçlü 50 Kadın CEO''su araştırması sonuçlandı. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer listede 20'nci sırada yer aldı

Kemal Kılıçdaroğlu, Kombassan Holding mağdurlarıyla görüştü!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kombassan Holding mağdurlarıyla TBMM'de görüştü. Mağdurlar için "Alın teri ile kazandıkları paralar var onların hakkı teslim edilmiyor" dedi...

Ed Parker: Türkiye'nin kredi notu açısından güçlü yönlerinin farkındayız!

Fitch Ratings'in Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) Ülke Notları Grubu Direktörü Ed Parker, "Türkiye'nin kredi notu açısından güçlü yönlerinin farkındayız. Düşük kamu borcu ve dinamik bir ekonomi olması güçlü yanları." ifadesini kullandı.

Mustafa Varank Sakarya'da fabrika açılış törenine katıldı! 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sakarya’nın Ferizli ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesindeki Arsan Kauçuk Plastik Makine fabrikasının açılış törenine katıldı.

Mustafa Güçlü TÇMB Haberi

Mustafa Güçlü TÇMB

Mustafa Güçlü kimdir?

Mustafa Güçlü, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin (TÇMB) Başkanıdır. 28 Haziran 2011 itibariyle bu görevde bulunan Mustafa Güçlü 2001 yılından itibaren TÇMB Yönetim Kurulu üyesidir.


2004-2008 yılları arasında başkan yardımcısı ve 2008 yılından bugüne de başkan vekili olan Güçlü, görevini 2001 yılından beri TÇMB Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Adnan İğnebekçili’den devraldı.


İğnebekçili, Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüttüğü SET Çimento San. ve Tic. A.Ş’nin bağlı bulunduğu fabrikalarıyla birlikte LİMAK San. ve Tic. A.Ş’ye satış sürecinin tamamlanmasının ardından 16 Mayıs 2011 tarihinde TÇMB Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkanlığından istifa etmişti.


TÇMB’nin 19.’ncu Başkanı olan ve halen Çimentaş Topluluğu’nda Genel İlişkiler Koordinatörlüğünü yürüten Güçlü, TÇMB’de 2001 yılından beri yönetim kurulu üyesidir. 


2004 yılında TÇMB Başkan Yardımcısı olan Güçlü, 28 Şubat 2008 tarihinden beri de başkan vekili...