28 / 04 / 2024

Mustafa Güvençer

Mustafa Güvençer

Vali Mustafa Güvençer döneminde İl Özel İdare ile Üniversite arasında imzalanan protokol gereği Üniversite’ye devredilen Kös kaplıcaları meclis araştırması sonucunda sözleşmenin iptal edilmesi kararı verildi.

Mart ayı tüketici güven endeksi açıklandı! Tüketici güveni yüzde 1,9 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından mart ayına ilişkin tüketici güven endeksi verileri açıklandı. Açıklanan verilere göre güven endeksi, mart ayında aylık bazda yüzde 1,9 artarak 72,5 değer kaydetti.

İnşaat sektöründe güven göstergeleri olumlu yönde seyrediyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada, "Hizmetler sektöründe, perakende sektöründe ve inşaat sektöründe güven göstergeleri olumlu yönde seyrediyor" dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank: Ekonomiye güven artıyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Sanayi üretimi ve siparişler, kapasite kullanımı ve ekonomiye olan güven artıyor. Üretim öncülüğünde daha güçlü büyüme için var gücümüzle çalışıyoruz." ifadesini kullandı.

Manisa'da inşaat ve emlak piyasasında güven ve istikrar yok!

15 Temmuz darbe girişimi, inşaat ve emlak sektörünün kalbine hançer gibi saplandı. Manisa Emlakçılar Derneği Başkanı Bahattin Akyüz, "İnsanlarda 15 Temmuz'dan önce de para vardı, 15 Temmuz'dan sonra da para var ancak piyasaya vermiyor. Şu anda inşaat ve emlak piyasasında güven ve istikrar yok" dedi.

Bingöl kös kaplıcaları üniversitelerden geri alınacak!

Vali Mustafa Güvençer döneminde İl Özel İdare ile Üniversite arasında imzalanan protokol gereği Üniversite’ye devredilen Kös kaplıcaları meclis araştırması sonucunda sözleşmenin iptal edilmesi kararı verildi.

İnşaat sektörününde güven ve istikrara ihtiyacı var!

'Zamanın Ötesinde Bir Mimarlık Anlayışı' sloganı ile yola çıkan MPol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Polat "Tüm sektörlerde olduğu gibi inşaat sektörününde güven ve istikrara ihtiyacı var" dedi.

Mehmet Fatih Güven, Afşin'deki yatırımlar hakkında konuştu!

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, fidanlık arazisinde yapımına başlanan kapalı pazar yeri inşaatı ve diğer yatırımları konuştu.

Hakan Güvençer Kahramanmaraş'taki inşaat çalışmalarını inceledi!

Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Elbistan'nda yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Güvençer, Hükümet Konağı önünde Kaymakam Tuncay Akkoyun, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Şahin Kocaköse, Belediye Başkanı Durmuş Küçük ve daire müdürl

Emlak sektörüne güven hiç bitmez!

ABD’li gayrimenkul danışmanlık devi ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, inşaata olan güven artışını ‘Emlak sektörüne güven hiç bitmez” şeklinde yorumladı.

İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 2.9 arttı!

Değerleri 0-200 aralığında değer alan sektörel güven endekslerinin 100’den büyük olması sektörün mevcut ve gelecek döneme ilişkin iyimserliğini, 100’den küçük olması ise kötümserliğini gösteriyor..

Mustafa Güven Ağar kimdir?

İZSU Genel Müdürlüğüne Mustafa Güven Ağar getirildi. Peki, Mustafa Güven Ağar kimdir? Yeni İZSU Genel Müdürü Mustafa Güven Ağar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mustafa Güven Ağar..

Mustafa Güven Ağar İZSU'nun yeni patronu oldu!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Kanalizasyon Daire Başkanı Mustafa Güven Ağar'ı, İZSU’da Genel Müdür Yardımcısı olarak atamıştı. Kocaoğlu, Mustafa Güven Ağar’ı bu kez İZSU’nun 1 numaralı ismi olarak atadı.

İnşaat sektörüne güven Eylül'de yüzde 1.8 arttı!

Sektörel güven endeksleri, inşaat ve hizmetlerde yükselirken, perakende sektöründe azaldı.Buna karşılık, perakende endeksi 100 değerinin üzerinde tutunurken, hizmet ve inşaat endeksleri 100'ün altında kaldı...

Mustafa Güvençer Haberi

Mustafa Güvençer

Demokratik Bölgeler Partisi İl Genel Meclis Üyesi Aydın Kaya, İl Özel İdare ile Üniversite arasında KÖS Kaplıcaları ile ilgili imzalanan protokole uyulmadığından sözleşmenin iptal edilmesine karar verildiğini söyledi.

Bingöl üniversitesi bünyesine geçtikten sonra 2 yıldır faaliyet sürdüren kös kaplıcası protokolde taahhüt edilen birçok sorumluluğunu yerine getirmediği gözlendiğinden meclis kararıyla yapılan incelemede şu eksiklikler tesbit edilmiştir:  Protokolün 3. Maddesinde öngörülen Sağlık Meslek Yüksekokulunun uygulama alanı yoktur. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Merkezi oluşturulmamıştır.  Fizyoterapist görevlendirilmemiştir.  Protokolün 3. Maddesinde yapılması planlanan ünitelerin oluşturulabilmesi için zaten tesisin fiziki durumu öngörülmesine rağmen yeterli büyüklükte yapılmadığı tespit edilmiştir. Protokolün 6. Maddesinde, her yıl Tesis gelirinden masraflar düşürüldükten sonra net karın % 18’inin İdaremiz hesaplarına aktarılması öngörülmüş ancak, sorumlu Müdür ile yapılan görüşmelerde projede termal suyu elektrikli pompa...