06 / 05 / 2024

Mustafa Hakan Kıran

Mustafa Hakan Kıran

Vizyon İstanbul Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık ve Turizm Anonim Şirketi, Mustafa Hakan Kıran tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta kuruldu

Vizyon Kuzey Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Vizyon Kuzey Yapı Anonim Şirketi, 25 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Mustafa Hakan Kıran tarafından kuruldu...

İstanbul'da kira artış rekoru kıran 6 ilçede mahalle mahalle rakamlar açıklandı! İşte en ucuz ve en pahalı kiralar...

İstanbul Planlama Ajansı'nın verilerine göre Megakent'te kira artış rekoru kıran 6 ilçe Üsküdar, Kağıthane, Beykoz, Başakşehir, Küçükçekmece ve Eyüpsultan olarak belirlendi. O 6 ilçede mahalle mahalle rakamlar açıklandı. İşte o kira bedelleri...

Taşkıran Seramik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Seramik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Taşkıran tarafından kuruldu.

Euro kurunda son dakika! Rekor kıran Euro bugün ne kadar oldu? İşte 1 Nisan 2023 Euro kuru!

Son iki yılda birçok kez rekor kıran euro/TL kurundaki son durum yatırımcılar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Euro kurunda son durum ne? Euro bugün ne kadar?

İslam Memiş yine bildi! Rekor kıran altında yeni tahminini tek tek duyurdu! “Bir düşerse iki çıkacak”

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, rekor kıran altına ilişkin yeni açıklamalar yaptı. “Altın bir düşerse iki yükselir” diyen Memiş, 2023 altın yılı olacak dedi.

Ms Taşkıran Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ms Taşkıran Yapı Denetim Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Salih Taşkıran tarafından kuruldu.

Dümen kıran altının 1.450 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Bu tarihi duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın

Altın fiyatlarındaki son durum merak ediliyor. Dümen kıran altının 1.450 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Bu tarihi duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın

Taşkıran Group Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Group Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bilal Taşkıran tarafından kuruldu.

Bayrampaşa'da kiracısının kapısını baltayla kıran ev sahibi tutuklandı!

İstanbul Bayrampaşa'da ev sahibinin oğlu kiracısının evini baltayla bastı. Evin kapısını balta ile kıran ev sahibinin oğlu mahkeme kararıyla tutuklandı.

Mustafa Hakan Özelmacıklı: Daha yeşil binaya ihtiyacımız var!

Dünya Habitat günü ile ilgili önemli açıklamalar yapan Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı konuyla ilgili olarak "Daha çok yeşil binaya ihtiyacımız var" dedi.

Mustafa Şeref Kısacık: Kat Mülkiyeti Kanunu yeniden yazılmalı!

İstanbul Barosu Kat Mülkiyeti Hukuku Komisyonu Başkanı avukat Mustafa Şeref Kısacık Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği tarafından gerçekleştirilen çalıştayda önemli açıklamalar yaptı. Kısacık, "Kat Mülkiyeti Kanunu yeniden yazılmalı" dedi.

Zfr Kıran İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zfr Kıran İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Kıran tarafından kuruldu.

Mimar Ahmet Kıran hayatını kaybetti!

ODTÜ Mimarlık mezunu Mimar Ahmet Kıran, 24 Şubat 2021 tarihinde Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde vefat etti. 

Oğuz Kırkgöz'ün acı günü! Babası Mustafa Rafet Kırkgöz vefat etti!

ENKA İnşaat İcra Kurulu Üyelerinden Oğuz Kırkgöz'ün babası Mustafa Rafet Kırkgöz hayatını kaybetti. 

Mustafa Hakan Kıran Haberi

Mustafa Hakan Kıran

Vizyon İstanbul Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık ve Turizm Anonim Şirketi, Mustafa Hakan Kıran tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta kuruldu. Şirketin iş konusu; Yurt içinde profesyonel anlamda alışveriş merkezi yönetimibina yönetimi yaşam merkezi yönetimi ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Vizyon İstanbul Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık ve Turizm Anonim Şirketi adres: Eyüp, Göktürk İstanbul Caddesi, No:11...