16 / 05 / 2024

mustafa kara orman yangını uyarısı

mustafa kara orman yangını uyarısı

Muğla Orman Bölge Müdürü Mustafa Kara, ilin yaz aylarında yangına hassas bir bölge olduğunu, bu nedenle tatil yapan vatandaşların mangalsız piknik yapmaya özendirilmesi gerektiğini söyledi.

Mrg Marin İnşaat Orman Ürünleri Hırdavat Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Mrg Marin İnşaat Orman Ürünleri Hırdavat Lojistik Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Karaş tarafından kuruldu.

My Uğraş İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

My Uğraş İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yiğit tarafından kuruldu.

Galip Kimya Plastik İnşaat Tekstil Organizasyon Lojistik Otomotiv Orman Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Galip Kimya Plastik İnşaat Tekstil Organizasyon Lojistik Otomotiv Orman Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bulut tarafından kuruldu.

Mkrvip Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mkrvip Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te M.Mustafa Kara tarafından kuruldu.

Metalnet Orman Ürünleri İnşaat Ve Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metalnet Orman Ürünleri İnşaat Ve Metal Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 500 bin TL sermaye bedeli ile  Mustafa Aykut tarafından kuruldu.

Turkey Gayrimenkul Yatırım Belgelendirme Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Gayrimenkul Yatırım Belgelendirme Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Öztürk, Mustafa Kara ve sema Kara ortaklığında kuruldu.

Ankara Atatürk Orman Çiftliği arazisi 158 dekar daha küçüldü!

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türk Milleti’ne emaneti Ankara’daki Atatürk Orman Çiftliği’ndeki (AOÇ) kıyım Sayıştay raporlarıyla ortaya çıktı. 1925 yılında kurulan, 1937'de ‘korunması’ şartıyla Hazine’ye bağışlanan AOÇ arazisinin yarıya yakını kaybedildi.

M Kılıç İnşaat Orman Ürünleri Plastik Otomotiv Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Kılıç İnşaat Orman Ürünleri Plastik Otomotiv Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kılıç tarafından kuruldu.

Lav Mühendislik Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lav Mühendislik Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Çoban, Halil İbrahim Edis, Mehmet Çoban, Mustafa Karaömeroğlu ve Yusuf Çoban oortaklığında kuruldu.

Efk Madencilik İnşaat Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efk Madencilik İnşaat Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Öztürk tarafından kuruldu.

Saralar İnşaat Plastik Demir Tekstil İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Saralar İnşaat Plastik Demir Tekstil İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kara tarafından kuruldu. 

İnşaat mühendisleri için kentsel dönüşüm fırsatı!

İnşaat sektörünün Türkiye'nin gelir kaynaklarının yüzde 30’unu oluşturduğunu belirten Prof. Dr. Mustafa Karaşahin, “Kentsel dönüşüm, inşaat mühendisleri için önümüzdeki yıllarda daha fazla fırsatlar ortaya çıkaracaktır” diye konuştu.

İnternational Medikal Tekstil İnşaat Orman Ürünleri Lojistik İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

İnternational Medikal Tekstil İnşaat Orman Ürünleri Lojistik İthalat ve İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çavaş tarafından kuruldu.

mustafa kara orman yangını uyarısı Haberi

mustafa kara orman yangını uyarısı


Muğla Orman Bölge Müdürü Mustafa Kara, ilin yaz aylarında yangına hassas bir bölge olduğunu, bu nedenle tatil yapan vatandaşların mangalsız piknik yapmaya özendirilmesi gerektiğini söyledi.


Muğla Orman Bölge Müdürlüğüne atanmasının ardından göreve başlayan Kara, Ula Helikopter Filosu’nda gazetecilerle bir araya geldi.


 Muğla Orman Bölge Müdürlüğünün yangına havadan ve karadan, teknolojinin son imkanlarını kullanarak mücadele ettiğini anlatan Kara, yangınla mücadelede bin 400 işçinin 5 helikopter, 2 amfibik uçak, 89 arazöz, 50 ilk müdahale aracı kullandığını belirtti.


Tatil için gelenlerin ve piknikçilerin orman yangınları konusunda daha dikkatli ve hassas olmaları gerektiğini vurgulayan Kara, şöyle konuştu:


"Dünya mirası, yüzde 68 ormanlarla kaplı Muğla, Türkiye’nin incisi. Türkiye’nin canı olan ormanların korunmasında ekibimizle tedbirlerimizi almış durumdayız. Arkadaşlarımız 24 saat boyunca tüm kulelerimizle yangınları gözetlemekte ve çıkacak yangınlara müdahale...