13 / 05 / 2024

Mustafa Kartal

Mustafa Kartal

Çelik Kar Otelcilik Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Kartal, Orhan Çelik, Yakup Kartal tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Kasım'da kuruldu.

Sinova Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinova Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ethem Çakır ve Mustafa Kartal ortaklığında kuruldu.

Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı bölgesindeki kentsel dönüşüm tamam!

TOKİ Başkan Yardımcısı Mustafa Sungur, "Kartal'daki Yeşilyurt Apartmanı'nın çökmesi meydana geldikten sonra, 33 gün sonra yapım ihalemizi gerçekleştirdik. Martta inşaatına başladığımız projeyi 8,5 ay sonra tamamlayarak ay sonu itibarıyla hak sahiplerine teslim etmiş olacağız" dedi...

Kartallar Otel İşletmeciliği Ve Gıda Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kartallar Otel İşletmeciliği Ve Gıda Yatırımları Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kartal tarafından kuruldu.

Kartal, İstanbul'un en çok kazandıran bölgesi olacak!

Mustafa Baygan, Kartal'ın Anadolu Yakası'nın en hızlı gelişen bölgelerinin başında yer aldığını söyledi. Baygan “Yeni konut projelerinin yapılması, komşu bölgelerdeki inşaat satış metrekare fiyatlarının yüksekliği bu bölgeye talebi artırıyor” dedi.

Mustafa Koç Emlak Otomotiv İnşaat Tekstil Konfeksiyon Turizm Madencilik Enerji San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu.

Mustafa Koç Emlak Otomotiv İnşaat Tekstil Konfeksiyon Turizm Madencilik Enerji San.Tic.Ltd.Şti. Mustafa Koç tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Kartal, Orta Mahallesi, Turgut Reis Sokak'ta kuruldu.

Kartal Mustafa Necati Etüt Merkezi'nde son durum!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz; Kartal’ın önemli yatırımları arasında bulunan ve Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımı devam eden Mustafa Necati Etüt Merkezi ve Sosyal Kültürel Hizmet Binası’nın inşaatını gezdi.

Kartal Yapı Proje Gerede'de yeni büro açtı!

Gerede'de inşaat Mühendisi Emrah Gökdemir'e ait Kartal Yapı Proje mühendislik bürosunun açılışı törenle yapıldı. Açılış kurdelesini Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve işletmeci Emrah Gökdemir kesti.

Safi Gayrimenkul ve Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

Safi Gayrimenkul ve Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kartal Şubesi, Mustafa Hakan Safi Şube Müdürlüğü'nde 10 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ekim'de Kartal'da kuruldu.

Kartal Cevizli Mustafa Kemal Caddesi imar planı 18 Eylül'de askıdan indiriliyor!

Kartal 139-6 Pafta 1120 Ada 3 Parsele askı süresi içerisinde yapılan itiraz sonucu 28.10.2013 tarih ve 2013/137 sayılı Kartal Belediye Meclis Kararı doğrultusunda hazırlanan uygulama imar planı değişikliği 18 Eylül'de askıdan indiriliyor.

Kartal Cevizli 1120 Ada imar planı tekrar askıya çıkarıldı!

Kartal Cevizli Mahallesi, Mustafa Kemal Caddesi 1120 Ada 139-6 Pafta 3 Parselin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askı sürecinde yapılan itiraz sonucu değiştirilerek yeniden askıya çıkarıldı. İşte o imar planı...

Kartal Belde Sitesi dönüşümü yıkım töreni 10 Ocak'ta!

Etkinliğe, CHP İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül ve de Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz katılacak...

Çelik Kar Otelcilik Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Kar Otelcilik Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Kartal, Orhan Çelik, Yakup Kartal tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Kasım'da kuruldu.

Selective Kartal'da inşaatın yüzde 97'si tamamlandı

İnşaat ve satış sürecine Aralık 2008'de başlayan Selective Kartal Evleri'nde heyecan dorukta..!

Mustafa Kartal Haberi

Mustafa Kartal

Çelik Kar Otelcilik Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Kartal, Orhan Çelik, Yakup Kartal tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Kasım'da kuruldu. 


Çelik Kar Otelcilik Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Turizme yönelik otel motel bar pansiyon kamping tatil köyleri apart oteller yeme içme tesisleri eğlence yerleri kurmak 


işletmek işletmeye vermek bu yerleri satın almak satmak kiralamak kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Çelik Kar Otelcilik Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Kartal, Esentepe Mahallesi, Kocatepe Caddesi,...