03 / 05 / 2024

Mustafa Keleş mf istanbul şirketi

Mustafa Keleş mf istanbul şirketi

Keleşoğlu İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş tarafından MF İstanbul Gayrimenkul İnşaat Yatırım Turizm Anonim Şirketi bugün 5 milyon TL sermaye ile bugün Beylikdüzü'nde kuruldu.

Mustafa Keleş kimdir? Mustafa Keleş nereden mezun oldu?

Mustafa Keleş kimdir? Mustafa Keleş hangi mesleği yapıyor? Mustafa Keleş nereden mezundur? İşte detaylar!

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Mustafa Levent Sungur Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne, Hakan Gedikli ve Hakan Akbulut'un Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. 

Mf Kentsel Dönüşüm Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mf Kentsel Dönüşüm Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Sancaktepe'de Fatih Arslan ve Mustafa Önder Sağlam ortaklığında kuruldu.

Ala Keleş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ala Keleş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  500  bin TL sermaye bedeli  Ali Mustafa Keleş tarafından kuruldu.

Mf Dekorasyon Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mf Dekorasyon Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Memişoğlu ve Mustafa Kalmaz tarafından kuruldu.

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Ertan Keleş, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne ise Mustafa Levent Sungur seçildi...

Mardin Emine-Behçet Keleşoğlu İlkokul ve Ortaokulu açıldı!

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman,  Mardin Artuklu ilçesinde inşaatı tamamlanan, Emine-Behçet Keleşoğlu İlkokul ve Ortaokulu'nun açılışını yaptı.

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Ertan Keleş, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Başkan Vekilliği'ne Mustafa Levent Sungur seçildi...

Keleşoğlu İstanbul'da kentsel dönüşüme odaklandı!

Yakuplu’da hayata geçirilen Deniz İstanbul projesindeki marina, hudut kapısı oldu. Keleşoğlu Holding’in patronu Mustafa Keleş, “Karaköy’den sonraki ikinci hudut kapısı bizde olacak” diye açıklama yaptı. 

Konut satarak cari açığı kapatırız!

Beylikdüzü Yakuplu'da İstanbul'un marinalı tek sahil kasabasını inşa eden Keleşoğlu Holding'in Başkanı Mustafa Keleş, "Acil eylem planı yapılması. Yılda en az 100 bin konut satarak cari açığı da kapatırız, dış borcu da azaltırız" dedi...

MF KA Yapı Otomotiv İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MF KA Yapı Otomotiv İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Fatih Kaya ve Mustafa Kaya ortaklığında kuruldu.

Mustafa Keleş'ten 2 yeni şirket!

Keleşoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş tarafından 2 yeni şirket kuruldu. 1 Nolu Autopia Keleş İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de kuruldu.

3 Nolu Autopia Yönetim Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

3 Nolu Autopia Yönetim Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Keleş, Hicabi Keleş, Yaşar Gül ve Yalçın Gül Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 60 bin TL sermaye ile Esenyurt'ta kuruldu.

Mustafa Keleş mf istanbul şirketi Haberi

Mustafa Keleş mf istanbul şirketi

Mustafa Keleş; Keleşoğlu İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini babası Nazım Keleş'ten 1983 yılında devraldı. 2003 yılında Keleş İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu.


Mustafa Keleş 1986 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi’nden mezun oldu. Mustafa Keleş kardeşi Metin Keleş ve diğer iki kardeşiyle inşaat sektöründe çalışmalarını sürdürüyor.


Yeni şirket olan; MF İstanbul Gayrimenkul İnşaat Yatırım Turizm Anonim Şirketi Mustafa Keleş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 5 milyon TL sermaye ile 12 Mayıs'ta Beylikdüzü'nde kuruldu.


MF İstanbul Gayrimenkul İnşaat Yatırım Turizm Anonim Şirketi adres: Beylikdüzü, Marmara Mahallesi, Ulusum Caddesi 4/1 


Tülay...