28 / 04 / 2024

mustafa kızılelma

mustafa kızılelma

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, yeni kurulan asfalt şantiyesinin 10 güne kadar hizmete gireceğini müjdeledi.

Kızılelma Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılelma Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Oğlak ve Orhan Oğlak ortaklığında kuruldu.

Kızılay Tasarım Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılay Tasarım Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kızılay tarafından kuruldu.

Öznur Kız Öğrenci Yurdu Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öznur Kız Öğrenci Yurdu Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli  ile M.Mustafa Kaykısız  ve Ebru Yurdanur Kaykısız tarafından kuruldu.

Kızılelma Taşımacılık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılelma Taşımacılık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Şahin tarafından kuruldu.

Dr. Mehmet Öz ve kız kardeşi Nazlım Suna Öz arasındaki miras kavgası büyüyor!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, hayatını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz'ün vasiyeti nedeniyle kız kardeşi Nazlım Suna Öz ile mahkemelik olmuştu. Gerilimin yükseldiği miras kavgasında yeni bir gelişme yaşandı. 

Dr. Mehmet Öz ve kız kardeşi Nazlım Suna Öz arasında kira kavgası!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, hayatını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz'ün vasiyeti nedeniyle kız kardeşi Nazlım Suna Öz ile mahkemelik olmuştu. Gerilimin arttığı miras kavgasında  Prof. Öz, kız kardeşinin Mustafa Öz’den kalan yalıyı 85 bin liraya S.T.’ye kiraladığını öne sürdü.

İzmir Kızılay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için ilk adım! 

İzmir Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Kızılay Mahallesi'ni ziyaret etti. Kentsel dönüşüm için inceleme yapan İduğ vatandaşların önerilerini dinledi

Türk Kızılay'ın Hatay'daki gayrimenkulü kan merkezine dönüştürülecek!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Hatay ili, İskenderun ilçesi, Mustafa Kemal Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü kan merkezine dönüştürecek.

Sincan'dan Kızılay'a aktarmasız gidilecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, "Yarın sabahtan itibaren Sincan'dan Kızılay'a aktarmasız bir şekilde metro seferlerimiz başlamış olacak." diye açıklama yaptı. 

Mustafa Küçüker'den emlak dolandırıcılığı uyarısı!

Alanya Müteahhitler Birliği (MÜTBİR) Başkanı Mustafa Küçüker, emlak alım satımında dolandırıcılara dikkat edilmesi gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. Küçüker, ''Vatandaşımızı uyarmakta fayda var" dedi.

Ordu Kızılelma-Çayıralan grup yolu asfalta kavuşuyor!

752 kilometre Sıcak Asfalt Yol İhalesi kapsamında Akkuş ilçesine 84 km sıcak asfalt yapacak olan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kızılelma-Çayıralan grup yolu çalışmasına başladı.

Mustafa Kıraç: Müşteriler, bizden daha fazla sosyal alan istiyor!

İnşaat sektöründe sosyal alanlara yönelik talebin arttığını belirten Kıraç İnşaat firma sahibi Mustafa Kıraç, "Müşteriler, bizden daha fazla sosyal alan istiyor. Firmamız da talep doğrultusunda site çevrelerine yürüyüş yollarının yanı sıra büyük ve modern oyun parkları gibi sosyal alanlar inşa ediyo

Fatih Kızılelma Parkı yenilendi!

Haseki Sultan Mahallesi sınırları içerisinde Kızılelma Caddesi üzerinde Kasap Halil Cami yanında yer alan ve caminin ihyası ile kullanımı kısıtlanan park, Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yenileme programına alındı.

mustafa kızılelma Haberi

mustafa kızılelma


Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Ömer Seyfettin Turan ve Mustafa Kızılelma ile birlikte asfalt şantiyesini ziyaret eden Zihni Aldırmaz, “Eski şantiyemizin yerini yapılacak arena stadı için tahsis ettik. Buraya yeni bir asfalt şantiyesi kurduk. 10 güne kadar üretime başlamayı planlıyoruz. Bu şantiye saatte 200 ton asfalt üretecek. Bu üretim sadece Büyükşehir’in değil, ilçelerle birlikte bütün Adana’nın asfalt ihtiyacını karşılayacak. Bu önemli yatırım Adana’ya hayırlı olsun” dedi.


Önemli yatırımlarda bulunurken meclis üyelerinden büyük destek aldıklarını kaydeden Zihni Aldırmaz, “Bize destek olan meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Onlardan aldığımız destekle önemli hizmetler veriyoruz. Hep birlikte hareket ettiğimiz sürece Adana’nın her türlü sorununu çözeriz” şeklinde konuştu.


Meclis Üyesi Ömer Seyfettin Turan da, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını takip ettiklerini ve halka hizmet noktasında Zihni Aldırmaz’a destek verdiklerini anlattı.


Yapılan...