05 / 05 / 2024

Mustafa Küçüker emlak sektörü açıklaması 

Mustafa Küçüker emlak sektörü açıklaması 

Alanya Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Küçüker, koronavirüsün emlak sektörünü etkilediğini söyledi. Küçüker, "Mayıs ayını belki sıkıntılı geçireceğiz ama ondan sonraki süreç Alanya’yı çok iyi bir sezon bekliyor" dedi... 

Hazır betona gelen yüzde 30 zam inşaat sektöründe şok etkisi yarattı!

Hazır beton fiyatalrına gelen yüzde 30’luk zam inşaat sektöründe şok etkisi yarattı. Alanya Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Küçüker, zamların önüne geçilmesi gerektiğine vurgu yaptı. 

Küresel emlak piyasasında rekor artış! 365,51 trilyon dolara ulaştı!

Trem Global, geçen sene Precedence Research tarafından belirlenmiş olan, küresel emlak ve altyapı piyasasının 365,51 trilyon dolara kadar ulaşmasıyla adeta rekor bir artış kaydettiğini duyurdu.

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Herkes emlakçılık yapabilir mi? Emlakçı olmak için ne yapmak gerekir?

Emlakçılık kanunun çıkmasıyla birlikte, emlakçı olma süreçleri ve şartları düzenlenmiştir. Peki artık herkes emlakçı olabilecek mi? Emlakçı olmak için üniversite okumuş olmak şart mı? Emlakçılık sertifikası nedir? İşte emlakçı olmak isteyenler için tüm cevaplar haberin devamında…

Banu Köker nereden mezun, mesleği nedir?

ALARKO GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Banu Köker kimdir? Banu Köker önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Banu Köker biyografik bilgisi...

Emlak Konut GYO, Florya'daki 40 dönümlük araziyi Galatasaray'a sattı! Tam 1 milyar 171 milyon 800 bin TL'ye!

Galatasaray, Florya'da Metin Oktay Tesisleri'nin yanındaki 40 dönümlük araziyi Emlak Konut GYO'dan satın aldı ve böylece büyük gelir sağlanması hedeflenen gayrimenkul projesi için büyük bir adım attı. İşte detaylar...

Milli Emlak Ayvalık'ta arazi satacak! 

Balıkesir Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü-Ayvalık Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir Ayvalık Küçükköy'de yer alan araziyi satışa çıkardı. 

Milli Emlak Ayvalık'ta 2 adet imarlı tarla satıyor! İhalesi 24 Haziran'da!

Balıkesir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Ayvalık Milli Emlak Müdürlüğü Ayvalık Küçükköy'de yer alan 2 adet tarlayı satışa çıkardı. Tarlaların satış ihalesi 24 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Irkçılık yapan emlakçılar yandı! Resmen ceza geldi! 

Son günlerde kiralık konutlara ilişkin haberler gündemden düşmüyor. Son olarak Esenyurt'ta bir sitede siyahi bir kişiye konut kiralamak istemeyen bir emlakçıya 5 bin lira ayrımcılık cezası uygulandı.

Cc Mülkiyet Yönetimi Danışmanlık Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Cc Mülkiyet Yönetimi Danışmanlık Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Limited Şirketi Beyoğlu'nda Sabahattin Tosun tarafından kuruldu.

K F Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

K F Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Mahnoush Mehrbakhsh tarafından kuruldu.

Büyükşehir emlak vergisi oranı 2022 nedir?

Emlak vergisi, 1319 sayılı kanun gereğince gayrimenkul sahipleri tarafından ödeniyor. Vergi büyükşehirde yüzde 100 artırımlı olarak uygulanıyor. Peki, büyükşehir emlak vergisi oranı 2022 nedir?

Emlakçılık için yasa önerisi: Emlakçılığın bir tanımı olmalı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Şeref Oğuz, bugünkü köşesinde emlakçı enflasyonunu kaleme aldı. İşte Şeref Oğuz'un 'Emlakçı enflasyonunu ancak meslek yasası önleyebilir' başlıklı yazısı...

Mustafa Küçüker emlak sektörü açıklaması  Haberi

Mustafa Küçüker emlak sektörü açıklaması 

Yurtdışından Türkiye'ye gelenlerin Alanya’dan vazgeçmediğini, yalnızca belirsizliğin ortadan kalkmasını beklediklerini belirten Alanya Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Küçüker, Alanya'ya hücum edilmesini öngördüklerini söyledi. 

Yeni Alanya'dan Şerife Çoban'ın haberine göre, Küçüker, "Yurtdışındaki müşterilerimiz uçuş yasağından dolayı gelişlerini ertelediler. Bu da sektörümüzü olumsuz etkiliyor. Ama insanlar Alanya’dan vazgeçmiş değiller. Buraya gelmek istiyorlar. Türkiye’yi güvenli bir liman olarak görüyorlar. Çoğu insan gelmek istiyor. İleride daha fazla sıkıntı yaşamamak için alınan önlemlere de saygı duymak zorundayız. Bu süreç geçtiği zaman da hızlı bir şekilde geri dönüş olacağını hissediyoruz. Önceki yaşanan krizlerde olumsuz bir algı vardı. İptaller oluyordu. Ama şu an yaşadığımız durum farklı. İnsanlar sadece geliş tarihlerini değiştiriyorlar. Yalnızca belirsizlikten dolayı öyle bir sorun var. Ekonomik olarak değerlendirecek olursak insanlar paralarını alacaktı. Onlar...