27 / 04 / 2024

Mustafa Küpeli kim

Mustafa Küpeli kim

CHP Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Gazeteci Yazar Mustafa Küpeli; Avcılar halkının bir kuruşunu harcamadan yerinde kentsel dönüşümü yapıp hiçbir ücret almadan herkesin evini teslim edeceği noktasında taahhütte bulundu...

Arsa payı inşaat sektörünü zorluyor, uygun fiyatlı konut bulmak imkansız!

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir’deki konut piyasasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Küpeli, arsa payının yüksek olmasının inşaat sektörünü zorladığını belirtti.

Eskişehir'de fabrika yatırımları için gaza basıldı! 2030 yılında toplam bin 250 fabrika olacak!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir'e yapılan sanayi yatırımlarının devam ettiğini söyleyerek, hedeflerinin 2030 yılına kadar bin 250 fabrika olduğunu açıkladı.

Mescay İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Petrol Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mescay İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Petrol Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kökçe tarafından kuruldu.

Türkiye’de 1 yıllık tüketimden daha fazla zeytinyağı var!

Köklü Zeytincilik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kürlek, zeytinyağı ihracatına gelen 3 aylık yasak için, “İç piyasada 160 bin tonluk bir tüketim var. 135 bin ton da ihracat. 200 bin ton stoğumuz mevcut. Yeterince yağımız var. İhracat yasağı kaldırılmalı” dedi.

Keyf Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Keyf Yapı İnşaat Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Mustafa Kırdar ve Soukrı Alıbaba ortaklığında kuruldu.

İdris Küpeli Kimdir?

İdris Küpeli kimdir? İdris Küpelinin mesleği nedir İdris Küpeli nereden mezundur? İşte detaylar!

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar?

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar? soruları yaşanan Kahramanmaraş depreminden sonra sıkça sorulmaya başlandı. İşte bu soruların yanıtı!

Patronlardan sürpriz karar: 17 milyar liralık hisse sattılar! Kimler hisse sattı? En büyük satışı kim yaptı?

Borsa İstanbul endeksi, geçen yıldan beri yükseliş trendini koruyor. Son haftalardaki volatil hareketlere rağmen uzmanlar borsanın cazibesini koruyacağını belirtirken, Borsa İstanbul’da bazı patronların hisse satışları dikkat çekiyor.

Reform Plus İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Plus İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kerim Akpolad ve Mustafa Kütük ortaklığında kuruldu.

Tzt İnşaat Otomotiv Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tzt İnşaat Otomotiv Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet İşbilir ve Mustafa Küçükkuş ortaklığında kuruldu.

Bankacılık hisseleri uçuyor. en çok hangi banka kazandırdı?

Borsadaki yükselişi 1 ay öncesine kadar kenardan izleyen bankacılık hisselerinde sert yükseliş sürüyor. Peki, bu yükseliş sürecek mi? Bankacılık hisseleri yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi? Hangi bankanın hissesi ne kadar kazandırdı? Bankacılık hisselerini kim alıyor?

Öz Mk Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Mk Yapı İnşaat Anonim Şirketi Sultanbeyli'de Mustafa Kılıç ve Kerem Mendeş ortaklığında kuruldu.

Leke Mimarlık Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leke Mimarlık Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 45 bin TL sermaye bedeli ile M.Mustafa Kılıç, Münir Kosif ve Ömer Faruk Alçakakan ortaklığında kuruldu.

Mustafa Küpeli kim Haberi

Mustafa Küpeli kim


Avcılar 'da kentsel dönüşüm noktasında halkın çıkmaz olduğu bir dönemde uzman mühendis kadrosuyla hazırladığı Avcılar Kentsel Dönüşüm Projesi konusunda basına açıklamada bulunan CHP Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Gazeteci Yazar Mustafa Küpeli; Avcılar halkının bir kuruşunu harcamadan yerinde kentsel dönüşümü yapıp hiçbir ücret almadan herkesin evini teslim edeceği noktasında taahhütte bulundu. 


"Kentsel dönüşüm konusunda Avcılar halkının net bir düşüncelerinin olmadığı bir zamanda uzman mühendis kadrosuyla hazırladığı, Avcılar halkına moral verecek. Halkın evini halka verecek çıkmazda olan çoğu kente yol haritası olacak, bu proje haksızlığa uğramış ve uğraşacak çoğu vatandaşa umut olacak." diyerek konuşmalarını şöyle sürdürdü. 


"İstanbul'daki deprem sonrası kullanılacak tüm kamu arazilerini inşaat tekellerine sattı, 'ekolojik şehirler kuracağız ' diyenler İstanbul'un ormanlarını parça parça satıyorlar, 'rant varsa bu rant vatandaşa sağlanıyor'...