05 / 05 / 2024

Mustafa Mert Karatürk

Mustafa Mert Karatürk

Mutek İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Mert Karatürk ve Ulaş Ozan Sapan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da kuruldu

Atatürk'ün tasarladığı köy projesi Danimarka'da uygulandı! İşte İdeal Cumhuriyet Köyü

Mustafa Kemal Atatürk vefat etmeden önce 1937 yılında Türkiye'yi temelden kalkındırmayı amaçlayarak 'İdeal Cumhuriyet Köyü' projesini yaptı. Bu proje Danimarka'da uygulanarak tüm dünyaya örnek oldu. İşte Danimarka'da bulunan İdeal Cumhuriyet Köyü...

Diyarbakır'daki Atatürk Köşkü 1937 yılında belediye tarafından satın alınmış!

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Diyarbakır'a ziyareti sırasında konakladığı Pamuk Köşkü 1937 yılında belediye tarafından satın alınmış. 

Sümer Holding derin batakta: Son arazilerin de satışı yapıldı!

Mustafa Kemal Atatürk tarafından 1933'te ekonomiyi kalkındırmak amacıyla 'Sümerbank' adıyla kurulan daha sonra özelleştirme kapsamında holdingleşen Sümer Holding büyük batak verdi.

İş Bankası, Atatürk'ün vasiyetini 32 yıldır eksik ödüyor iddiası!

Türkiye'nin en büyük 10 bankası arasında yer alan İş Bankası'nın Mustafa Kemal Atatürk'ün vasiyetini eksik ödediği iddia edildi.

Möztürk İnşaat Metal Otomotiv Reklam Bilişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Möztürk İnşaat Metal Otomotiv Reklam Bilişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Öztürk tarafından kuruldu.

Method Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Method Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Atcı, Erce Mert Öztürk ve Hakkı Türkay Atcı ortaklığında kuruldu.

Merfe İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Merfe İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Efe Özerçen Mustafa Mert Demir  tarafından kuruldu.

Boncukcuoğlu İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boncukcuoğlu İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Şentürk tarafından kuruldu.

Alke Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Alke Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kartal’da  500 bin TL sermaye bedeli  ile  Ali Köseli ve Mustafa Kemal Öztürk tarafından kuruldu.

Ofis Karat Bakırköy'ün kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Bakırköy Yenimahalle Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin (Ofis Karat Bakırköy) kesin kabulü yapıldı ve Kesin Kabul Tutanağı 22 Eylül tarihinde onaylandı. 

Cmm Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmm Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Cihad Mustafa Mert tarafından kuruldu.

Makbule Atadan'ın Arnavutköy'deki yalısı kiraya verilecek!

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kız kardeşi Makbule Atadan'ın Arnavutköy'de bulunan yalı için kiralık ilanı verildi. Yalı için 55 bin TL isteniyor.

Ofis Karat Bakırköy'ün geçici kabulü onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Bakırköy Yenimahalle Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin (Ofis Karat Bakırköy) geçici kabulü onaylandı. 

Mustafa Mert Karatürk Haberi

Mustafa Mert Karatürk

Mutek İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Mert Karatürk ve Ulaş Ozan Sapan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da kuruldu. Mutek İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve dışında resmi ve özel her nevi turistik otel motel tatil köyleri oberj kamp kamping tatil siteleri inşa etmek yada ettirmek satın almak satmak kiralamak kiraya vermek işletmek işlettirmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Mutek İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kalamış, Zühtüpaşa Mahallesi, Cengiz Topel Sokak, Meltem Apartmanı,...