04 / 05 / 2024

Mustafa Oğuzhan Mumcuoğlu

Mustafa Oğuzhan Mumcuoğlu

Toryum Yapı Anonim Şirketi, 6 Şubat 2013 tarihinde, 250 bin TL sermaye ile, Mehmet Soytürk ve Mustafa Oğuzhan Mumcuoğlu ortaklığıyla kuruldu...

Oğuzhan Çetinsaya kimdir? İş hayatı ne zaman başladı? Hangi alanlarda rol aldı?

Oğuzhan Çetinsaya ne zaman doğdu? Hangi alanda eğitim aldı? İngiltere’de hangi konularda sertifika aldı? Çelik Halat ve Tel Sanayii’nde hangi pozisyonda görev yürütüyor? İşte Oğuzhan Çetinsaya ile ilgili merak edilen her şey...

O markette 30'lu L boy yumurta 59 TL'ye düştü! Bu fırsatı kaçırmayın

30'lu L boy yumurtanın satış ücretine dev indirim uygulandı. İndirimi gören o markete akın etti. İşte L boy yumurtada indirim gerçekleştiren o market ve indirimin tüm ayrıntıları.

Korca İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korca İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Güngör ve Rahmi Dilek ortaklığında kuruldu.

Careks Design Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Careks Design Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de Oğuzhan Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Mot İçmimarlık Tasarım Proje Uygulama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mot İçmimarlık Tasarım Proje Uygulama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Müslüm Oğuzhan Türkoğlu tarafından kuruldu.

Oğuzhan Keleş: Vatandaşımızın konuta erişimi zorlaşıyor!

Dolar kurunun dalgalı seyretmesi konut fiyatlarına yansımaya devam ediyor.  İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyesi aynı zamanda Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş konut fiyatları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Kuşadası'ndan konut almak isteyenler çoğaldı!

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, Aydın Kuşadası'nda gayrimenkul sektörünün hareketlendiğini dile getirdi. 

Nay Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nay Yapı İnşaat Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile  Hasan Basri    Namlıoğlu Oğuzhan Atagün tarafından kuruldu.

O G İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

O G İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Güleç tarafından kuruldu.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Kaş'ta villa kiraladı!

Son dönemde çok konuşulan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çiftinin tatilleri bitmek bilmedi. Geçtiğimiz haftalarda kiraladıkları gulet tekneyle Fethiye koylarını gezen çift Kaş'ta villa kiraladı...

Demet Özdemir'in evinin tadilatıyla Oğuzhan Koç ilgileniyor!

Geçtiğimiz aylarda Zekeriyaköy'den ev satın alan Demet Özdemir yeni evine yerleşti. Güzel oyuncunun yeni evinin tadilatıyla sevgilisi Oğuzhan Koç ilgileniyor. 

Enginur İnşaat Yazılım Teknolojileri Mobil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enginur İnşaat Yazılım Teknolojileri Mobil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Oğuzhan Engin tarafından kuruldu.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç aynı evde mi yaşıyor?

Oyuncu Demet Özdemir, bir süredir beraber olduğu Oğuzhan Koç ile aynı evde yaşadığı iddialarını yanıtladı. 

Mustafa Oğuzhan Mumcuoğlu Haberi

Mustafa Oğuzhan Mumcuoğlu

250 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Ataşehir Barbaros Mahallesi Dereboyu Caddesi Ören Sokak NO:5 Deluxia Palace Ofis NO: 305 adresinde faaliyete geçirildi. 6 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Mehmet Soytürk ve Mustafa Oğuzhan Mumcuoğlu ortaklığıyla...