23 / 07 / 2024

Mustafa Özacar çanakkale

Mustafa Özacar çanakkale

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar kimdir? Mustafa Özacar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Özacar, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mustafa Özacar..

Çanakkale Yeni Çan Devlet Hastanesi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Çanakkale Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Kaymakam Mustafa Gürdal ve Başhekim Gürkan Çoban, Yeni Çan Devlet Hastanesi’nin inşaatında incelemelerde bulundu.

Çanakkale Çan'a OSB müjdesi!

ÇANAKKALE'nin Çan ilçe Belediye Başkanı Bülent Öz, ilçeye Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulması hakkında hazırladığı dilekçeyi, Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal’a sundu.

Çanakkale Teknopark binası açılıyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Çanakkale'de hayata geçirilen yatırımlarla ilgili bilgi verdi.

Emina Jahovic ve Sadettin Saran Çanakkale'de taş ev yaptırıyor!

Ünlü popçu Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic ve iş adamı Sadettin Saran'ın bir süredir aşk yaşadığı, ikilinin Çanakkale'de taş ev yaptıkları iddia edildi.

Arc Çanakkale Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arc Çanakkale Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Abidin Çanakkale tarafından kuruldu. 

Çanakkale’de 307 milyon 278 bin TL'lik vergi borcu yapılandırıldı!

ÇANAKKALE Defterdarı Mustafa Işık, il genelinde 41 bin 642 kişinin borçlarını yapılandırmak için başvurduğunu, bu kapsamda ise 307 milyon 278 bin 940 TL'lik vergi borcunun yapılandırıldığını söyledi.

Müteahhit Mustafa Bayar, Sağlık ocağının sponsoru oldu!

Çanakkale'nin en cok konuşulan Müteahhidi Mustafa Bayar, Barbaros Mahallesinde Çanakkale Belediyesi'nin yapımını üstlendiği Sağlık ocağının sponsoru oldu...

Atatürk'ün Çanakkale'deki evi restore edilecek!

Çanakkale’nin Eceabat ilçesine bağlı Bigalı köyünde bulunan ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından Çanakkale Savaşları sırasında karargah olarak kullanılan ev, restore edilecek.

Mustafa Özacar kimdir?

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar kimdir? Mustafa Özacar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Özacar, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mustafa Özacar..

Çanakkale 100. Yıl Gezici Müzesi Kütahya'da açıldı!

Çanakkale 100. Yıl Gezici Müzesi Kütahya'da açıldı. Zafer Meydanı'nda açılan gezici müzede, Çanakkale Savaşları'nı anlatan yaklaşık 4 bin materyal yer alıyor. Kütahya Vali Yardımcısı Mustafa İngenç açılışta konuşma yaptı.

Batıçim'de Satınalma Müdürü Mustafa Kahveci oldu

Batıçim Batı Anadolu çimento'dan yapılan açıklamada   Ocak 2011 tarihinden itibaren Mustafa Kahveci'nin Satınalma Müdürü, Mehmet Gökhan Gümüş'ün Kalite Kontrol Müdürü ve Nuri Demiray'ın Liman İşletme Müdürü olarak atandığı açıklandı

Mustafa Pilav, 16 milyon dolara yeni bir restoran açtı!

Ünlü politikacıların uğrak yeri olan Sarayburnu'ndaki Sur Balık'ın sahibi Mustafa Pilav, neredeyse bir fabrika fiyatına yeni bir restoran açtı

Mustafa İpekçi'nin ölümünün ardından miras kavgası sürüyor!

Mustafa İpekçi'nin resmi ve dini nikahlı eşleri ile 12 çocuğu arasında miras kavgası sürüyor. Resmi eş Nadire İpekçi, kocasının ikinci eşinin mal ve para kaçırdığı iddiasıyla dava açtı

Mustafa Özacar çanakkale Haberi

Mustafa Özacar çanakkale

Mustafa Özacar kimdir?

Mustafa Özacar, 1956 yılında Gelibolu’da doğan M. Mustafa Özacar, ilk, orta ve lise öğrenimini burada tamamladı. Yüksek öğrenimine Ankara’da başlayan Özacar, 1979 yılında Ankara Devlet Mimarlık Mühendislik Akademisi’ni bitirdi.


Vatani görevini tamamladıktan sonra, 1986 yılında doğup büyüdüğü ilçede iş yaşamına atıldı. Sahibi olduğu Özacar Turizm İnşaat Taahhüt Ltd. Şti. bünyesinde mimarlık mesleğini sürdüren belediye başkanımız, tarım sektöründe de faaliyetlerini sürdürmektedir.


35 yıldır aktif siyasetin içinde bulunan M. Mustafa ÖZACAR, partisinin yönetim kurulu kademelerinde, yedi yılı ilçe başkanlığı olmak üzere 13 yıl görev yaptı.


1989–1994 yılları arasında belediye meclis üyeliği görevinde bulunan Özacar,  evli ve bir çocuk...