17 / 05 / 2024

Mustafa San

Mustafa San

MC İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bektaş Gökhan Haliloğlu ve Mustafa San ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Beyoğlu, Ömer Avni Mahallesi, İnönü Caddesi'nde kuruldu.

Galip Kimya Plastik İnşaat Tekstil Organizasyon Lojistik Otomotiv Orman Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Galip Kimya Plastik İnşaat Tekstil Organizasyon Lojistik Otomotiv Orman Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bulut tarafından kuruldu.

San Gayrimenkul Ve Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

San Gayrimenkul Ve Lojistik Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Mustafa Sansar ve Osman Sansar ortaklığında kuruldu.

Central Homes Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı İnşaat Mühendislik San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Central Homes Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı İnşaat Mühendislik San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Üsküdar'da 120 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Kamış, Mustafa Fettahoğlu ve Süleyman Çobanoğlu ortaklığında kuruldu.

Altuntaş İnşaat Yapı Malzemeleri Madencilik Nakliyat Tur Tic Ve San  Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Altuntaş İnşaat Yapı Malzemeleri Madencilik Nakliyat Tur Tic Ve San  Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi 1 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Altuntaş tarafından açıldı. 

Amps Enerji Ölçüm Ve Paylaşım Sist.Doğalgaz Proje Danışm.Mühend. Hiz.San.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Amps Enerji Ölçüm Ve Paylaşım Sist.Doğalgaz Proje Danışm.Mühend. Hiz.San.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hezer tarafından açıldı.

Silivri Elmas İnşaat Emlak Gıda Tarım Hay.Ot.Alım Satım Araç Kira. Tur.Tek.San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Silivri Elmas İnşaat Emlak Gıda Tarım Hay.Ot.Alım Satım Araç Kira. Tur.Tek.San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Silivri'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Enes Baştekin, Muhammed Baştekin ve Mustafa Baştekin ortaklığında kuruldu.

San Ysıdro 1505 İnşaat ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

San Ysıdro 1505 İnşaat ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Göçen ve Derya Baltalı tarafından kuruldu.

Asbesan Asbest Araştırma Analiz Denetim Belgelendirme Danışmanlık Ve Lab.Hiz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Asbesan Asbest Araştırma Analiz Denetim Belgelendirme Danışmanlık Ve Lab.Hiz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. 10 bin TL sermaye ile bugün Durmuş Üstdağ ve Nezih Mustafa Yutmaz imzasıyla kuruldu.

Mustafa Koç Emlak Otomotiv İnşaat Tekstil Konfeksiyon Turizm Madencilik Enerji San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu.

Mustafa Koç Emlak Otomotiv İnşaat Tekstil Konfeksiyon Turizm Madencilik Enerji San.Tic.Ltd.Şti. Mustafa Koç tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Kartal, Orta Mahallesi, Turgut Reis Sokak'ta kuruldu.

MC İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MC İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bektaş Gökhan Haliloğlu ve Mustafa San ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Beyoğlu, Ömer Avni Mahallesi, İnönü Caddesi'nde kuruldu.

Sehlen Turizm Eğitim Sağlık Yayın. İnşaat San.ve Ticaret Limited Şirketi Fatih İstanbul Şubesi açıldı!

Sehlen Turizm Eğitim Sağlık Yayın. İnşaat San.ve Ticaret Limited Şirketi Fatih İstanbul Şubesi, Mustafa Topbaş Şube Müdürlüğü'nde 300 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde açıldı.

Mustafa Şefik Tüzün kimdir?

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Votorantim Çimento San ve Tic A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO’su ve TÇMB Başkan Vekili olarak seçilen Mustafa Şefik Tüzün kimdir?

Kuzeydoğu İnşaat ve Doğalgaz Isı Sistemleri Gıda Pazarlama San. Tic. Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kuzeydoğu İnşaat ve Doğalgaz Isı Sistemleri Gıda Pazarlama San. Tic. Limited Şirketi İstanbul Şubesi 4 Ağustos 2014 tarihinde açıldı. 10 bin TL sermaye ile açılan şubenin yetkili ismi Mustafa Murat Kafalı...

Mustafa San Haberi

Mustafa San

MC İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bektaş Gökhan Haliloğlu ve Mustafa San ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Beyoğlu, Ömer Avni Mahallesi, İnönü Caddesi'nde kuruldu. 


MC İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...