29 / 04 / 2024

Mustafa şentürk yanlış tapu

Mustafa şentürk yanlış tapu

Sağlık sigortası işlemi için Ankara'ya gelen Mustafa Şentürk, Mamak'ta 5 daire sahibi olduğunu öğrendi. Şentürk, tapuların gerçek sahibini bularak iade etti

Şentürkler Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şentürkler Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Semra Şentürk tarafından kuruldu.

Metin Şentürk villası için eski eşine dava açıyor!

Sanatçı Metin Şentürk eski eşi Fulya Kalkavan ile mal paylaşımı davası için yeniden dava açacak. Sarıyer'deki havuzlu villasını evlenmeden önce aldığını söyleyen Şentürk villasının yeniden mal paylaşımı yapılması gerektiğini dile getirdi.

Mustafa Şentop'tan yanlış yapılaşma açıklaması!

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Önce Öğrenci" oluşumu tarafından gerçekleştirilen Üniversite Tercih Destek Programı'nda gazetecilerin sorularını cevapladı.

Şentürk Çalık vefat etti!

Çalık Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şentürk Çalık vefat etti. Nevzat Demir taziye ilanı yayınladı.

Poşet İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Poşet İnşaat Limited Şirketi Küçükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Öztürk tarafından kuruldu.

Lena Seramik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lena Seramik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Şentürk taarfından kuruldu. 

Efk Madencilik İnşaat Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efk Madencilik İnşaat Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Öztürk tarafından kuruldu.

Metin Şentürk, villlasını İranlı fenomen Nili Afshar'a kiraladı!

Metin Şentürk, Emirgan'daki villasını İranlı fenomen Nili Afshar'a kiraladı...

Happy Box Gıda Limited Şirketi kuruldu! 

Happy Box Gıda Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Öztürk tarafından kuruldu. 

Ankara-İstanbul YHT Tünel 26 projesi 2022 açılacak!

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Ankara-İstanbul TCDD Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattında devam eden ‘Tünel 26’ projesinin 2022 yılında hizmete açılacağını söyledi.

Alfafen İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alfafen İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Öztürk, Ebubekir Tuygun, Fatih Yıldız ve Mustafa Öztürk tarafından kuruldu. 

BTZ Zemin Teknolojileri İnşaat Mühendislik Mimarlık Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BTZ Zemin Teknolojileri İnşaat Mühendislik Mimarlık Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Karahanoğlu ve Murat Şentürk tarafından kuruldu.

Seka Aydınlatma İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seka Adınlatma İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cenk Şentürk tarafından kuruldu. 

Mustafa şentürk yanlış tapu Haberi

Mustafa şentürk yanlış tapu

Bilecik'te yaşayan 49 yaşındaki Mustafa Şentürk, oğluna Genel Sağlık Sigortası işlemleri yaptırmak için geldiği Ankara'da üzerine tapulu 5 apartman dairesi olduğunu öğrendi. Şentürk, isim benzerliği nedeniyle başkasına ait tapuların yanlışlıkla üzerine geçirildiğini söyledi. Mamak Balkiraz Mahallesi Bağlar Sokak'taki apartman dairelerinde oturan kiracılardan ev sahibinin Fatma Nurhan Karakılıç olduğunu öğrendi.Yol yapım işiyle ilgili taşeron bir firmada işçi olarak çalışan Şentürk, tatilde olan Karakılıç'a durumu telefonla anlattı. Karakılıç, babasının isminin de Mustafa Şentürk olduğunu ve baba adlarının da aynı olduğunu söyledi. Şentürk, tatilden dönen Karakılıç'la birlikte tapu dairesine giderek yanlışlığı düzeltti. Şentürk, "Dairelerin sahibi olan kadın kendisini dolandıracağımızı düşündü. Durumu anlatınca ikna oldu. Dairelerin 12 bin 800 lira da vergi borcu varmış. Kötü niyetli biri olsaydım bu daireleri satardım" dedi. 


Sabah...