28 / 04 / 2024

Mustafa Söğütlü kimdir

Mustafa Söğütlü kimdir

Söğütlü İnşaat’ın genç ve yetenekli Genel Müdürü Mustafa Söğütlü , Konya kentsel dönüşüm konusunda oldukça başarılı olduğunu belirtti. Söğütlü: “Konya şehri adeta bir şantiye alanı gibi” dedi.

Mustafa Levent Sungur kimdir?

Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve TOKİ Başkan Yarcımdısı Mustafa Levent Sungur kimdir? Mustafa Levent Sungur daha önce hangi görevlerde bulundu?

Sütlüce'de bilirkişi raporu bekleniyor!

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu eski üyesi Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Sütlüce'de çöken bina ve İstanbul'un yapısıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Kazlıçeşme-Söğütlüçeşme metro hattının ihalesi bugün!

Kazlıçeşme-Söğütlüçeşme metro hattının ihalesi bugün gerçekleşecek. Kazlıçeşme'den başlayıp Rumeli Hisarı'ndan tüp geçitle Rasathane'ye, oradan Söğütlüçeşme'ye uzanacak metro, İstanbul'un çevre yolu metrosu olacak.

Kazlıçeşme-Söğütlüçeşme metrosunun detayları belli oldu!

Kazlıçeşme ile Söğütlüçeşme arasına yapılacak metronun detaylarına Yeni Şafak ulaştı. Kazlıçeşme'den başlayıp Rumeli Hisarı'ndan tüp geçitle Rasathane'ye, oradan Söğütlüçeşme'ye uzanacak metro, İstanbul'un çevre yolu metrosu olacak.

Kazlıçeşme-Söğütlüçeşme metrosunun ihalesi 26 Ekim’de!

Marmaray projesinin bir benzeri olarak nitelendirilen, Kazlıçeşme-Söğütlüçeşme metro hattı için çalışmalar başladı. Kazlıçeşme-Söğütlüçeşme metrosu 26 Ekim’de ihaleye çıkarılıyor.

Kazlıçeşme-Söğütlüçeşme Metro Hattı'nda ilk adım atılıyor!

İstanbul'da Marmaray'a kardeş olarak hizmete alınması planlanan Kazlıçeşme- Söğütlüçeşme Metro Hattı'nda ilk adım atılıyor.

Kars Süğütlü ve Çığırgan'da yol çalışmaları yapılıyor!

Kars İl Özel İradesi’nce Süğütlü ile Çığırgan köy yollarında 13 kilometre yükseltme ve genişletme çalışmaları aralıksız devam ediyor. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdinç Dolu, yapılan çalışmaları yerinde görerek bilgiler aldı.

Trabzon Söğütlü Derin Deniz Deşarjı inşaatı tamamlandı!

Yıldızlı Deresi ile Söğütlü Deresi arasındaki mahallelerin atık sularının inşaatı tamamlanan tesiste ön arıtmadan geçirilerek deşarjının gerçekleştirilmesiyle deniz ve çevre çok daha sağlıklı hale geldi

Ak Towers Söğütlü satış fiyatları!

Ak Towers Söğütlü satış fiyatları 108 bin TL'den başlayarak değişiyor. Ak Towers Söğütlü projesi yıl sonunda teslim edilecek...

Trabzon Ak Towers Söğütlü fiyatlar!

Trabzon Ak Towers Söğütlü fiyatları 108 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Ak Towers projesi bu yıl sonunda teslim ediliyor...

Söğütlü Ak Towers ev fiyatları!

Söğütlü Ak Towers ev fiyatları 108 bin TL'den başlayarak değişiyor. Ak Towers projesi bu yıl sonunda teslim edilecek...

Sakarya Ferizli ve Söğütlü sağlam altyapıya kavuşuyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Ferizli ve Söğütlü’de inşa edilecek 120 kilometrelik kanalizasyon ve 40 kilometrelik içmesuyu hattının ilk montaj töreni gerçekleştirildi.

Sakarya Ferizli ve Söğütlü'ye 45 milyon TL'lik altyapı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ferizli ve Söğütlü ilçelerini altyapı ile buluşturacak projeye start verileceğini açıkladı.

Mustafa Söğütlü kimdir Haberi

Mustafa Söğütlü kimdir

Konya’nın en eski müteahhitlik firmalarından olan Söğütlü İnşaat’ın genç ve yetenekli Genel Müdürü Mustafa Söğütlü babası Ali Söğütlü’den devraldığı bayrağı daha da ileriye taşımaya devam ediyor. Konya kentsel dönüşüm konusunda oldukça başarılı olduğunu belirten Mustafa Söğütlü “Konya şehri adeta bir şantiye alanı gibi” dedi.


Mustafa Söğütlü kimdir?


2 Ekim 1987 Çumra Alibeyhüyüğü doğumluyum. Selçuk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden 2010 yılında mezun oldum. Babamla birlikte o tarihten itibaren birlikte çalışıyoruz. Evliyim. 2012 yılında şirketin Genel Müdürü olarak babamdan bayrağı devraldım. Babamın kurduğu sistemin üstüne koyarak devam etmeye çalışıyoruz. Şirketin isim patentinin alınması, büromuzun yenilenmesi ve reklam çalışmalarıyla kurumsallaşma yolunda adımlar attık ve atmaya devam ediyoruz.


Söğütlü İnşaat kuruluşundan bahseder misiniz?


Söğütlü İnşaat’ın resmi kuruluş tarihi 1994’tür. Daha öncesinde babam Ali söğütlü, Konya...