18 / 05 / 2024

Mustafa Taşkesen kim

Mustafa Taşkesen kim

Tokat Valisi Mustafa Taşkesen, 23 Mayıs 2014 tarihinde 29008 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Mardin Valiliği'ne atandı. Peki, Mustafa Taşkesen kimdir? İşte Yeni Kastamonu Valisi Mustafa Taşkesen..

Mustafa Taş: Dulkadiroğlu'nda kentsel dönüşüm acil yapılmalı!

Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Taş, Dulkadiroğlu ilçesinin en öncelikli projelerinden birinin Kentsel Dönüşüm olduğunun altını çizdi.

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi Baycılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taşkan tarafından kuruldu.

Lise stajyer maaşı asgari ücretin kaçta kaçı? Stajyer öğrenci ücretini kim öder?

Lise stajyer maaşı asgari ücretin kaçta kaçı? Stajyer öğrenci ücretini kim öder? soruları pek çok kişi tarafından araştırılmaktadır. İşte detaylar!

Taşdemir Makina Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşdemir Makina Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Berkan Taşdemir ve Mustafa Taşdemir ortaklığında kuruldu.

Taşkır Grup İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkır Grup İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Mustafa Taşkır tarafından kuruldu.

Benzin ve mazota zammı kim yaptı? Kim geri çekti?

Son günlerce milyonlarca araç sahibi tarafından merak edilen ve araştırılan akaryakıt zamlarıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Dün yapılacağı açıklanan zammın iptal edilince, EPGİS ve EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz arasında tartışma yaşandı. Peki akaryakıta zammı kim yaptı? Kim geri çekti?

Mtr Teknik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtr Teknik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Buruş ve Mustafa Taşdemir tarafından kuruldu.

Taşkesen Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Taşkesen Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited Sultangazi’de 100 bin TL sermaye bedeli ile  Ersin Gürbüz tarafından kuruldu.

Piar Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Piar Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taşdemir tarafından kuruldu.

Konak'ta Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmaları TBMMde!

CHP İzmir MilŞletvekili Murat Bakan, İzmir'in Konak lçesinde bulunan Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmalarında tarihi kalıntılara rastlanması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mustafa Varank: Küçük sanayi sitelerini şehir dışına taşıyacağız!

Cazibe Merkezleri Destekleme Programı kapsamında son projelerinin küçük sanayi sitelerinin dönüşümüne ilişkin olduğunu söyleyen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, küçük sanayi sitelerini şehir dışına taşıyacaklarını anlattı.

Mustafa Çağlayan: Yozgat’ta evler çok pahalı!

Çağlayan İnşaat Sahibi Mustafa Çağlayan, inşaat sektöründe gelinen son nokta hakkında açıklamalarda bulundu. Çağlayan, Yozgat'ta ev fiyatlarının cep yaktığını söyledi.

Mustafa Sandal Ulus'ta lüks siteye taşındı!

Şu sıralar genç sevgilisi Melis Sütşurup ile aşk yaşayan Mustafa Sandal, Ulus'ta lüks bir siteye taşındı.

Mustafa Taşkesen kim Haberi

Mustafa Taşkesen kim

Mustafa Taşkesen kimdir?

1965 yılında Yozgat'ta doğan Valimiz Sayın Mustafa TAŞKESEN 1986 yılında  A.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu. 

1988 yılında Kaymakam Adayı olarak göreve başlayan TAŞKESEN, 1991 yılından itibaren sırasıyla Nurdağı (Gaziantep), Şirvan (Siirt) ve Palu (Elazığ) Kaymakamlıklarında bulundu. 


1996 yılında İçişleri Bakanlığı Eğitim Daire Başkanlığında Şube Müdürlüğü’ne, 1998 yılında  Mülkiye Başmüfettişliğine atandı. 2005 yılında Başbakanlık İnsan Hakları Başkanlığı görevine getirildi. 


Bu görevi sürdürürken, 07/03/2007 tarihinde Giresun Valiliği'ne 11/06/2009 tarihinde  Tunceli Valiliği görevine atandı. 03 Ağustos 2012 tarihli İçişleri Bakanlığı Valiler Kararnamesi ile Tokat Valiliği görevine atanmıştı.


Tokat Valisi Mustafa Taşkesen, 23 Mayıs 2014 tarihinde 29008 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Mardin Valiliği'ne...