02 / 05 / 2024

Mustafa Tayfun kim

Mustafa Tayfun kim

Mustafa Tayfun kimdir? Mustafa Tayfun, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Mustafa Tayfun Nef'in Pazarlama Müdürü oldu!

İstanbul’un merkezi bölgelerinde yatırım değeri yüksek projeler geliştiren Timur Gayrimenkul girişimi Nef’in Pazarlama Müdürü Mustafa Tayfun oldu. Tayfun, Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü mezunu.

Tayfun Bayazıt kimdir? Tayfun Bayazıt ne iş yapmaktadır?

Tayfun Bayazıt kimdir? Tayfun Bayazıt'ın eğitim durumu nedir? Tayfun Bayazıt kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tayfun Bayazıt'ın kim olduğu ve Tayfun Bayazıt'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Benzin ve mazota zammı kim yaptı? Kim geri çekti?

Son günlerce milyonlarca araç sahibi tarafından merak edilen ve araştırılan akaryakıt zamlarıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Dün yapılacağı açıklanan zammın iptal edilince, EPGİS ve EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz arasında tartışma yaşandı. Peki akaryakıta zammı kim yaptı? Kim geri çekti?

Hospest Turizm Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hospest Turizm Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret İşleri Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  500 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Tayfun Oral  ve Mustafa Tayfun  Oral tarafından kuruldu.

Sağlıklı yaşam köyleri konsepti yoğun ilgi görüyor!

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri İcra Kurulu Üyesi Mustafa Tayfun, "Henüz emeklilerimizin yüzde 1'ine bile hitap edecek sayıda sağlıklı yaşam köyleri yok. Şu anda 2 milyon emeklinin sağlıklı yaşam köyü için ciddi istekli olduğunu düşünüyorum." dedi.

Mustafa Tayfun, Nurol GYO'nun Pazarlama Direktörü oldu!

NUROL GYO’nun yeni Pazarlama Direktörlüğüne Mustafa Tayfun atandı. Boğaziçi Üniversitesi, İşletme bölümünden 2004 yılında mezun olan Tayfun, iletişimde öne çıkan birçok markanın oluşturulmasında ve yenilenme çalışmalarında aktif roller aldı.

Nef'in yeni pazarlama müdürü Mustafa Tayfun!

Timur Gayrimenkul girişimi Nef'in yeni Pazarlama Müdürü Mustafa Tayfun oldu. Tayfun, kurumun hedeflerinin, Türkiye sınırlarının ötesinde olduğunu ve Nef'in bir dünya markası olma yolunda ilerlediğini söyledi.

Nef, Proje Müdürü arıyor!

Timur Gayrimenkul girişimi Nef, Proje Müdürü arıyor. Nef, Proje Müdürü aradığını sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabı üzerinden duyurdu. İşte bugün Pazarlama Müdürlüğü'ne Mustafa Tayfun'un atandığını duyuran Nef'in o iş ilanı...

Mustafa Tayfun kimdir?

Mustafa Tayfun kimdir? Mustafa Tayfun, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Mustafa Tayfun Nef'in Pazarlama Müdürü oldu!

İstanbul’un merkezi bölgelerinde yatırım değeri yüksek projeler geliştiren Timur Gayrimenkul girişimi Nef’in Pazarlama Müdürü Mustafa Tayfun oldu. Tayfun, Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü mezunu.

Tayfun Karali kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yönetim kadrosunda yapılan değişikler ile Zabıta Daire Başkanı Mustafa Tahmaz, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’na atanıp yerine deTayfun Karali getirildi. Peki, Tayfun Karali kimdir?

Tayfun Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tayfun Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Kılıç, İsmail Balcı tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta Bahçelievler, Karayel Çıkmazı'nda kuruldu.

Mustafa Demir: Marmaray gelmeden Eminönü yayalaşacak!

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Marmaray faaliyete geçmeden Eminönü'nün tamamen yayalaşacağını kaydetti

Tebernüş Kireçci, Emlak Kulisi'nde Mustafa Özkavalalı'yı ağırladı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk'teki programı Emlak Kulisi'nde Beyoğlu Emlak ve İnşaat Yönetici Ortağı Mustafa Özkavalalı'yı ağırladı. İşte o program, emlakkulisi.tv farkıy

Mustafa Tayfun kim Haberi

Mustafa Tayfun kim

Mustafa Tayfun kimdir?

Mustafa Tayfun, Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü mezunu.


Daha önce, NEF, Turkcell ve Ülker'de pazarlama departmanlarında çalışan Mustafa Tayfun, İngilizce ve Rusça biliyor.


Çalıştığı kurumların marka bağlılığının geliştirilmesi ve markanın imaj değerlerinin yükseltilmesinde önemli başarılar sağlayan Mustafa Tayfun, “Nef sektöre farklı bir bakış açısı getirerek, yeni bir nefes oldu. Sadece güzel evler üretmenin ötesinde arayış içerisindeyiz. Nef olarak müşterilerimizin yaşamlarını iyi anlayarak, ihtiyaçlarına uygun yeni konseptler ve keşifler geliştirmeyi hedefliyoruz. Amacımız nefes gibi vazgeçilmez ve yaşatan olabilmek. Nef’in son 10 ayda 2.500 daire satışı gerçekleştirmesi sunduğu keşif ve konseptlerin müşteride karşılığının olduğunun somut güçlü bir göstergesidir.”dedi.


Mustafa Tayfun, Ekim 2016'da Nurol GYO’nun yeni Pazarlama Direktörlüğüne...