29 / 04 / 2024

Mustafa Tolunay açıklama

Mustafa Tolunay açıklama

Şehirlerin sürdürülebilirliği hakkında konuşan Prefabrik Yapı’nın Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Tolunay yaptığı açıklamada yeni dönemde hafif çelik yapıların ve yeşil binaların şart olduğunu ifade etti.

Öğrenciler dikkat! KYK borç faizleri ne zaman silinecek? Faizler nasıl silinecek? Hükümetten açıklama!

KYK borçlarında faizlerin silinmesi ile ilgili detaylar netleşti. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'tan açıklama geldi. Peki KYK faizleri ne zaman silinecek? KYK borç faizleri nasıl silinecek? İşte ayrıntılar...

Mustafa Varank'tan Volkswagen'in yatırımdan vazgeçme kararına ilişkin açıklama!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Manisa'ya yatırıma hazırlanan ancak bundan vazgeçen Volkswagen'in kararıyla ilgili açıklama yaptı.

Osman Nuri Bakırcı'dan flaş açıklama!

Teslim etmesi gereken 1.200 konut bulunan Osman Nuri Bakırcı'dan yeni bir açıklama geldi. Bakırcı, sıkıntıları çözdüklerini, Beylik Konakları'nın inşaatına başladıklarını ve projeleri hızlı bir şekilde teslim etme yoluna gideceklerini söyledi

Mustafa Tekeli: AŞTİ’nin yıkılması kamu kaynağı israfıdır!

Aylin Nazlıaka’nın soru önergesiyle gündeme gelen AŞTİ yerine proje çalışması yönündeki iddialarla ilgili açıklama yapan Ankara Şehirlerarası Otobüs İşletmecileri Başkanı Mustafa Tekeli, AŞTİ’nin yıkılmasının kamu kaynağı israfı olacağını söyledi.

Fatih Beldiyesi Tarihi Yarımada'nın imar planı hakkında açıklama yaptı!

Fatih Belediyesi, Tarihi Yarımda'nın imar planlarıyla ilgili son günlerde yayınlanan haberler üzerine yeni bir açıklama yaptı.

Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara projesi davasıyla ilgili açıklama!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara - Ankara Projesi tüketici davası ile ilgili güncelleme bilgisini Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığıyla paylaştı. İşte açıklama...

Sinpaş GYO'dan basındaki haberlere ilişkin açıklama!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. basında yer alan haberlerle ilgili olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bir açıklama yaptı. Şirketin giderleriyle ilgili yapılan detaylı açıklama şöyle:

İstanbul Valiliği'nden gayrimenkul değerinin arttığı ilçeler için açıklama!

3. Havalimanı, 3. Köprü gibi dev projelerin gayrimenkul değerini arttırdığı ilçeler için İstanbul Valiliği bugün kritik bir açıklama yaptı.

Çevre ve Şehircilik Büyük Endüstriyel Kazalar konusunda açıklama yaptı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı azı basın organlarında Seveso Yönetmeliğinin 2010 tarihinde yayınlandığı ancak yürürlüğe girmediği ve bu kapsamda bulunan yirmibine yakın tesisin olduğuna ilişkin gerçeği yansıtmayan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Cengiz İnşaat'tan Hüseyin Avni Paşa Köşkü hakkında açıklama!

Cengiz İnşaat, geçtiğimiz yıl yanan Üsküdar’daki tarihi Hüseyin Avni Paşa Köşkü’nün yerine villa yapılacağı hakkında çıkan haberlerle ilgili basın açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Çayırova Belediyesi arsa satışı hakkında açıklama yaptı!

Çayırova Belediyesi Temmuz ayı Meclis toplantısında tartışmalara neden olan arsa satışıyla ilgili açıklama yaptı. Başkan Demirci tarafından yapılan açıklamada satışın yasalara uygun olduğu kaydedildi.

Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara projesiyle ilgili açıklama!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara-Ankara Projesi tüketici davaları ile ilgili gelişmeler hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirimde bulundu. İşte şirketten yapılan açıklama...

2003 yılında Merzifonlu Kara Mustafa Paşa Cami yeniden inşa edilecekmiş!

1958 yılında Karaköy'de anacadde yapımı nedeniyle yıkılan, Osmanlı'nın ilk ve tek mescidi olan Karaköy Merzifonlu Kara Mustafa Paşa Cami, 2003 yılında Büyükşehir Belediyesi'nce yeniden inşa edilecekmiş.

Mustafa Tolunay açıklama Haberi

Mustafa Tolunay açıklama


Sürdürülebilir Markalar Konferansı serisi İstanbul ayağında yapı sektörünün sürdürülebilirliği konusu yer aldı. Hekim Holding’e bağlı Prefabrik Yapı’nın Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Tolunay, yapı sektöründe sürdürülebilirliği yakalayabilmenin mümkün olduğunu belirterek, “Çözümlerin başında hafif çelik yapı sistemleri geliyor” dedi. Hafif çelik yapı sistemleriyle uygulanan prefabrik yaşam alanlarında, inovatif, zaman, malzeme, eneji ve iş tasarrufu öncelikli olarak geliştirdiklerini ifade eden Tolunay, “Şirket olarak yüzde 100 geri dönüşümlü çelik, yüzde 90 çevre dönüşümlü diğer ürün elementleri, sıfır karbon salınımlı ve kendi enerjini üretebilen ekolojik-yeşil yapılarla sektörde fark yaratıyor” şeklinde konuştu.


ÇOK KATLI YEŞİL BİNALAR

Marka şehirlerin sürdürülebilir olması gerektiğini ifade eden Tolunay, “Sürdürülebilir şehirlerin sürdürülebilir yapılardan oluşması gerekiyor. Prefabrik Yapı olarak sürdürülebilir ürün tasarımlarımıza, yeşil bina olarak adlandırdığımız çok katlı yapılar ile devam ediyoruz. Sektöre...