05 / 05 / 2024

Mustafa Tolunay Prefabrik Yapı

Mustafa Tolunay Prefabrik Yapı

Prefabrik Yapı Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Tolunay:"Her sektörde olduğu gibi prefabrik yapı sektöründe de doğru bir yaklaşımla sürdürülebilir yapılar yapmak tabii ki mümkün. Hatta prefabrik yapı sektörü, diğer yapı sektörlerine göre daha da avantajlı"

Prefabrik Yapı cirosunu kentsel dönüşüm projeleriyle artıracak!

Kentsel dönüşüm projelerinin yılın ilk yarısında inşaat sektörünü hareketlendirdiğini belirten Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Tolunay, 2013 yılında cirolarını geçen yıla oranla yüzde 10 artırmayı öngördüklerini dile getirdi...

Türkiye, prefabrik sektöründe önemli bir oyuncu!

Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ Genel Müdürü Mustafa Tolunay yaptığı açıklamada, "Türkiye, prefabrik sektöründe dünyada son derece önemli bir oyuncu olmuştur" dedi.

Prefabrik Yapı A.Ş. öğrencilerle buluşmaya devam ediyor!

Prefabrik Yapı A.Ş, Sakarya Üniversitesi öğrencileriyle buluştu.Prefabrik Yapı A.Ş. Genel Müdürü . Mustafa Tolunay’ın konuşmacı olarak katıldığı seminerde öğrencilere; Sürdürülebilir Yapılar, BIM (Yapı Bilgi Modeli) ve Endüstri 4.0 genel başlığı altında bilgilendirdi..

Mustafa Tolunay öğrencilerle bir araya geldi!

Prefabrik Yapı Genel Müdürü Tolunay, Kastamonu Üniversitesi'nde öğrencilerle bir araya geldi..

Prefabrik Yapı, Sustainable Brands 2017 konferansına katıldı!

Prefabrik Yapı AŞ, Sustainable Brands 2017 konferansında Bronz Sponsor olarak yer aldı.Prefabrik Yapı AŞ Genel Müdürü Mustafa Tolunay, konferansta bir söyleşi gerçekleştirdi.

Mustafa Tolunay, İMSAD Yönetim Kurulu Üyesi seçildi!

Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı AŞ Genel Müdürü Tolunay, 2017-2019 döneminde Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alacak

Mustafa Tolunay: Prefabrik yapı daha avantajlı!

Prefabrik Yapı Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Tolunay:"Her sektörde olduğu gibi prefabrik yapı sektöründe de doğru bir yaklaşımla sürdürülebilir yapılar yapmak tabii ki mümkün. Hatta prefabrik yapı sektörü, diğer yapı sektörlerine göre daha da avantajlı"

Almanya'nın sığınmacı konteynerleri Türkiye'den sağlanıyor!

Prefabrik Yapı AŞ Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Tolunay, bu yılın başından itibaren Almanya'ya sığınmacılar için konteyner ihraç ettiklerini belirterek, "Almanya'da 6 farklı eyalette, 12 farklı şehirde iş yapıyoruz. dedi.

Prefabrik Yapı, mülteciler için yaşam alanları yapıyor!

Almanya'da yeni bir hayata başlayan Suriyeli mültecilerin yaşam konteynırları Türkiye'den gidiyor. Prefabrik Yapı A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Tolunay, Suriyeli mülteciler için Almanya'dan ciddi oranda yaşam konteyneri siparişi aldıklarını açıkladı

Sistem Yalıtım İnşaat Prefabrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sistem Yalıtım İnşaat Prefabrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Köse tarafından 200 bin TL sermaye ile 24 Aralık'ta Pendik, Orta Mahallesi, Cemal Gürsel Caddesi, Latife Hanım Sokak'ta kuruldu.

Mustafa Tolunay: Bina ne kadar hafif olursa depreme o kadar dayanıklı olur!

Prefabrik Yapı Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Tolunay "Bina ne kadar hafif olursa depreme dayanımı o kadar güçlü olur. Ülkemiz, deprem bölgesinde bulunuyor ve çelik yapılara oldukça ihtiyaç duyuyor" dedi...

Betaş Prefabrik öngermeli köprü kirişi yatırımına başladı!

Betaş Prefabrik ve Yapı Malzemeleri Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Ateş, 5 bin 500'ü kapalı, 20 bini açık alan olmak üzere toplam 25 bin metrekarelik bir alanda faaliyetlerinin sürdüğünü bildirdi...

Mustafa Tolunay: Yeni dönemde hafif çelik yapılar ve yeşil binalar şart!

Şehirlerin sürdürülebilirliği hakkında konuşan Prefabrik Yapı’nın Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Tolunay yaptığı açıklamada yeni dönemde hafif çelik yapıların ve yeşil binaların şart olduğunu ifade etti.

Mustafa Tolunay: Yeni dönemde hafif çelik yapılar ve yeşil binalar şart!

Şehirlerin sürdürülebilirliği hakkında Sürdürülebilir Markalar Konferansı'bda konuşan Prefabrik Yapı’nın Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Tolunay, yeni dönemde hafif çelik yapıların ve yeşil binaların şart olduğunu ifade etti.

Mustafa Tolunay Prefabrik Yapı Haberi

Mustafa Tolunay Prefabrik Yapı

Prefabrik Yapı AŞ Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Tolunay, prefabrik yapıların sürdürülebilirliği ile ilgili olarak "Her sektörde olduğu gibi prefabrik yapı sektöründe de doğru bir yaklaşımla sürdürülebilir yapılar yapmak tabii ki mümkün. Hatta prefabrik yapı sektörü, diğer yapı sektörlerine göre daha da avantajlı olabilir." dedi.


Hekim Holding açıklamasına göre, dünyanın en önemli 50 konferansı arasında gösterilen global Sustainable Brands buluşmalarının İstanbul ayağı, Swissotel The Bosphorus’ta 26-27 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşti.


Bu yıl "The Power Of And" temasıyla gerçekleştirilen Sustainable Brands 2016 Istanbul’da geleceğin değişen markaları, yeni marka stratejilerini, inovasyonu, dijitalleşmeyi, yeni tüketici trendlerini ve sosyal etkiyi tartıştı.


Türkiye’nin önde gelen sürdürülebilirlik markaları ve liderleri, Sürdürülebilir Markalar Konferansı katılımcılarına nasıl bir gelecek hedeflediklerini anlattı. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen konferansa üç yıldır sponsor marka olarak...