29 / 04 / 2024

Mustafa Toprak açıklama

Mustafa Toprak açıklama

Vali Toprak, geçen hafta açtığı twitter hesabından 2 mesaj atarak kente 10 yılda 11 milyar liralık yatırım yapıldığını ve devam eden projeler tamamlandığında bunun 16 milyara ulaşacağını duyurdu.

Öğrenciler dikkat! KYK borç faizleri ne zaman silinecek? Faizler nasıl silinecek? Hükümetten açıklama!

KYK borçlarında faizlerin silinmesi ile ilgili detaylar netleşti. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'tan açıklama geldi. Peki KYK faizleri ne zaman silinecek? KYK borç faizleri nasıl silinecek? İşte ayrıntılar...

Mustafa Varank'tan Volkswagen'in yatırımdan vazgeçme kararına ilişkin açıklama!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Manisa'ya yatırıma hazırlanan ancak bundan vazgeçen Volkswagen'in kararıyla ilgili açıklama yaptı.

Mustafa Toprak Kiraz yatırımlarını inceledi!

İzmir Valisi Mustafa Toprak, ilçe ziyaretleri kapsamında Kiraz'a gitti. Kiraz İlçe Kaymakamı Mustafa Akgül ve Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül ile görüşen Toprak, ilçedeki kamu yatırımları hakkında bilgi aldı.

Mustafa Tekeli: AŞTİ’nin yıkılması kamu kaynağı israfıdır!

Aylin Nazlıaka’nın soru önergesiyle gündeme gelen AŞTİ yerine proje çalışması yönündeki iddialarla ilgili açıklama yapan Ankara Şehirlerarası Otobüs İşletmecileri Başkanı Mustafa Tekeli, AŞTİ’nin yıkılmasının kamu kaynağı israfı olacağını söyledi.

Ukra City'nin toprak sahibi Işıklar ailesinden flaş açıklama!

Ukra City projesi projesinin toprak sahiplerinden olan Işıklar ailesinin vekili Avukat Murat Erarslan, Ukra City’nin son durumu ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

İzmir Kaplan Mustafa Paşa iş hanı 35 yıllığına kiraya veriliyor!

İzmir İli Konak İlçesi, Ahmetağa Mahallesinde bulunan, mülkiyeti Kaplan Mustafa Paşa Vakfına ait Kaplan Mustafa Paşa iş hanı 18 milyon 196 bin 527,92 TL'ye yapım karşılığı 35 yıl kiraya verilecek.

Ali Ağaoğlu'ndan helikopterli baskın iddiaları için ilk açıklama!

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’nun, inşa ettiği site sakinlerinin kurduğu derneğin toplantısını bastı iddiaları sosyal medyayı karıştırdı. Yaralandığını iddia edenler şikayetçi olurken, Ağaoğlu bir açıklama yaptı.

Türkerler İnşaat'tan finansal raporların ilanı hakkında açıklama!

Türkerler İnşaat Turizm Madencilik Enerji Ticaret ve Sanayi A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Türkerler İnşaat finansal raporların ilanı hakkında açıklama yaptı.

Didim Belediyesi’nden mühürlenen otelle ilgili açıklama!

Didim Belediyesi, mühürlenen otelle ilgili olarak kamuoyuna yansıyan iddialar üzerine bir açıklama yaptı. İşte Didim Belediyesi’nden mühürlenen otelle ilgili açıklama.

Yapı Kredi Koray GYO'dan davalarla ilgili açıklama!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davasıyla ilgili gelişmeler hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bir açıklama yaptı. İşte açıklama...

Panora GYO'dan tavan kur uygulaması hakkında açıklama!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 yılının Nisan - Mayıs - Haziran atlarını kapsayan tavan kur uygulaması hakkında açıklama yaptı.

Vakıf GYO'dan SPK tarafından ek süre verilmesi hakkında açıklama!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platformu'na açıklamada bulundu. Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından ek süre verilmesi hakkında açıklama yaptı.

Ukra İnşaat'tan yeni açıklama!

Ukracity ile ilgili açıklama yapan Ukra İnşaat "UkraCity projemizin devri ile ilgili raporlar Özyurtlar A.Ş.'ye verilmiş olup, bu raporlar doğrultusunda Özyurtlar A.Ş. çalışmalara başlamışlardır" dedi..

Mustafa Toprak açıklama Haberi

Mustafa Toprak açıklama


Hükümetin 11 yılda kente ne kadar yatırım yaptığı konusunda Vali Mustafa Toprak'tan açıklama geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun 'hükümet 11 yılda 5.3 milyar TL yatırım yaptı' sözlerine daha önce AK Parti'nin Milletvekili Nesrin Ulema yanıt vermişti. Ulema rakamları 15.8 milyar TL olarak nitelendirirken AK Parti Büyükşehir Adayı Binali Yıldırım da geride kalan hafta elindeki kesin rakamları açıklamıştı. Yıldırım, "Hükümetin İzmir'e 11 yılda yaptığı yatırım miktarı 15.5 milyar TL. Listesi de ortada ve belli" demişti. Vali Toprak da konuyla ilgili twitter'dan açıklama yaptı. Vali Toprak, geçen hafta açtığı twitter hesabından 2 mesaj atarak kente 10 yılda 11 milyar liralık yatırım yapıldığını ve devam eden projeler tamamlandığında bunun 16 milyara ulaşacağını duyurdu.


VALİ'NİN MESAJLARI

* İzmir'de on yıl içerisinde yaklaşık "11 milyar"...