02 / 05 / 2024

mustafa tuna hafriyat açıklaması

mustafa tuna hafriyat açıklaması

Ankara Büyükşehir Başkanı Tuna hafriyat gelirleri konusunda kendisine tepki gösteren Melih Gökçek’e yanıt verdi...

Ankara Büyükşehir'in hafriyat geliri 30 bin TL'den 15 milyona çıktı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, hafriyat gelirinin aylık 30 bin TL iken, belediyeye devrolduktan sonra ortalama olarak 15 milyon TL'ye yükseldiğini söyledi.

Seyyıl Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyyıl Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yılmaz ve Seyit Muşluoğlu ortaklığında kuruldu.

Fırst 34 İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Nakliyat Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırst 34 İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Nakliyat Hafriyat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Palaz tarafından kuruldu.

Deka Hafriyat İnşaat Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deka Hafriyat İnşaat Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Değer tarafından kuruldu.

Mirbey Depolama İnşaat Hafriyat Akaryakıt Makina Montaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirbey Depolama İnşaat Hafriyat Akaryakıt Makina Montaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Adatepe tarafından kuruldu.

Alya Hafriyat İnşaat Denizcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Alya Hafriyat İnşaat Denizcilik Anonim Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Can tarafından kuruldu.

Mst Konut Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mst Konut Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Tatar tarafından kuruldu.

Ckmk İnşaat Hafriyat Nakliyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ckmk İnşaat Hafriyat Nakliyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çakmak tarafından kuruldu.

Gurbetcioğlu İnşaat Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gurbetcioğlu İnşaat Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Üneş tarafından kuruldu.

Koçcity Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Hafriyat Ve Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koçcity Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Hafriyat Ve Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Koç ve Mustafa Koç ortaklığında kuruldu.

Özas Grup İnşaat Otomotiv Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özas Grup İnşaat Otomotiv Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Aksu tarafından kuruldu.

TCN Yapı Hafriyat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TCN Yapı Hafriyat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Varış tarafından kuruldu.

Tuna Grup Hafriyat Nalburiye Demir Çelik İnşaat Hırdavat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tuna Grup Hafriyat Nalburiye Demir Çelik İnşaat Hırdavat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Tuna tarafından kuruldu.

Sözada Hafriyat İnşaat Nakliyat Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sözada Hafriyat İnşaat Nakliyat Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğan Yaman tarafından kuruldu.

mustafa tuna hafriyat açıklaması Haberi

mustafa tuna hafriyat açıklaması

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, bir programda yaptığı açıklamalarının Melih Gökçek'e karşı bir algı oluşturma çabasına yöneldiğini söyledi.

Sputnik News'te yer alan habere göre; Mustafa Tuna, Twitter hesabından yaptığı açıklamalarda kimseyi hırsızlıkla suçlamadığını belirtirken, Gökçek ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

-Verdiğim cevap spontane gelişti. Melih Gökçek'i suçlamak ve karalamak niyeti ile bir söz söylemedim. Konu bazı çevrelerce Sayın Melih Gökçek'e karşı bir algı oluşturmaya doğru yöneldi. Herkesin bilmesini isterim ki, ben kimseyi hırsızlıkla suçlamadım; suçlayamam da. Hafriyat gelirleri dönem dönem artış — azalış gösterebilir.

-Yıldan yıla da farklılık gösterebilir. İnşaat sezonunun ivmesine göre de bu tür gelirler değişkendir. Bu rakamlar Melih Bey'in de belirttiği gibi değişkendir. Bazı çevrelerin abarttığı rakamlar kamuoyunu yanıltma amaçlı olup art niyetlidir. Bizim için önemli olan bize...