02 / 05 / 2024

Mustafa Yavuz

Mustafa Yavuz

Seyfe Gölü Koruma Derneği Başkanı Mustafa Yavuz, yüzlerce yaban kuşunu barındıran Seyfe Gölü'nün tamamen kuruduğunu belirterek bölgede yaşanan bir başka tehlikeye dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Alaplı'da baraj inşaatı yol yapım çalışması başlayacak!

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Gümeli beldesinde yapılacak baraj inşaatında yol çalışmalarına başlanacağını bildirdi.

Myz Dekorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myz Dekorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Yavuz tarafından kuruldu.

Mustafa Yavuz Otomotiv Gıda İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mustafa Yavuz Otomotiv Gıda İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ferhat Ayaz ve Mustafa Yavuz ortaklığında kuruldu.

Mustafa Sandal oğulları için 1 milyon dolara ev aldı!

Çubuklu Vadi Konakları'ndaki evini satıp 3 milyon doların 2 milyon dolarını eski eşi Emina Jahovic'e veren Mustafa Sandal'ın geriye kalan 1 milyon dolar ile oğulları Yavuz ve Yaman için birer daire satın aldığı öğrenildi. 

Grandi Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Grandi Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yavuz Türker tarafından kuruldu...

Ms Yat İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Yat İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Soluğan ve Mustafa Yavuz ortaklığında kuruldu. 

Gaziray'ın inşaatı tam gaz!

17 istasyonlu Başpınar-Gaziantep-Mustafa Yavuz İstasyonları Arasının Yeniden İnşa Edilmesi Altyapı ve Üstyapı Yapım İşleri Projesi kapsamında, 45 gün önce Grand Kavşağı’nda başlatılan çalışmalar geçtiğimiz günlerde tamamlandı.

Reva Grup Elektrik Mühendislik Ve Proje Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Reva Grup Elektrik Mühendislik Ve Proje Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ümraniye’de 60 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yavuz tarafından kuruldu. 

İncirli İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İncirli İnşaat Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 240 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yavuz, Bayram Ali Salihefendioğlu ve Eyyüp Alır ortaklığında kuruldu.

Baysa Reklam Ambalaj Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Baysa Reklam Ambalaj Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Bayram Ali Salihefendioğlu ve Mustafa Yavuz imzasıyla kuruldu.

Keçiören Yavuz Sultan Selim Bulvarı, konut alımlarını artıracak!

İlçenin trafik sorunu nedeniyle yıllardır göç verdiğini belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile ilçenin artık tersine göç alabileceğini belirtti

TOKİ Alaplı Konutları'nda çalışmalar başladı!

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı'ya Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından özelikle emekliler için yapılması planlanan konutlar için çalışma başlatıldığını bildirdi

TOKİ'den Alaplı'ya konut projesi!

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı’ya Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılması planlanan konutlar için çalışma başlatıldığını bildirdi.

Kırşehir'deki Seyfe Gölü tamamen kurudu!

Seyfe Gölü Koruma Derneği Başkanı Mustafa Yavuz, yüzlerce yaban kuşunu barındıran Seyfe Gölü'nün tamamen kuruduğunu belirterek bölgede yaşanan bir başka tehlikeye dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Mustafa Yavuz Haberi

Mustafa Yavuz

Seyfe Gölü Koruma Derneği Başkanı Mustafa Yavuz, yüzlerce yaban kuşuna yataklık eden Seyfe Gölü'nün tamamen kuruduğunu belirterek, "Şimdi kuruyan gölden kalkan toz bulutları çevredeki bitki örtüsüne zarar vermeye başladı" dedi.


Kırşehir'in Mucur ilçesi sınırları içerisinde bulunan doğa harikası kuş cenneti Seyfe Gölü'nden bilinçsizce su çekilmesi sonucu şu anda tamamen kuruduğuna dikkat çeken Seyfe Gölü Koruma Derneği Başkanı emekli öğretmen Mustafa Yavuz şu açıklamayı yaptı:


"200'e yakın türü bulunan göçmen kuşların konaklama ve üreme yeri olan, birinci derecede SİT alanı Seyfe Gölü son günlerde tamamen kurudu. Gölün ana kuruma nedeni; göl kenarına içme ve sulama amaçlı açılan kuyulardan kaynaklanıyor. 18 bin nüfuslu Mucur ilçesi içme suyu ihtiyacını bu gölden karşılıyor. Seyfe Gölü'nü besleyen kaynak suları daha yer yüzüne çıkmadan borularla alıp götürülüyor....