15 / 05 / 2024

mustafa zeki sarıbekir

mustafa zeki sarıbekir

1972 yılında kurulan Sarten Ambalaj, gayrimenkul sektörüne girdi. Sarten, bugün 12 milyon 699 bin TL sermaye ile 3Z Gayrimenkul Yatırımları A.Ş adında şirket kurdu.

3Z Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

3Z Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi 14 Ağustos 2014 tarihinde 12 milyon 699 bin 109 TL sermaye bedeliyle kuruldu. Şirketin yönetim kurulu başkanı Sarten Ambalaj'ın patronu Mustafa Zeki Sarıbekir...

Ecosmart Grup Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ecosmart Grup Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Gür, Semra Gür, Mustafa Akkemik ve Bekir Gür ortaklığında kuruldu.

Mustafa Sarıoğlu nerede doğdu? Mustafa Sarıoğlu mesleği ne?

Mustafa Sarıoğlu kimdir? Mustafa Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Abalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Abalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Zeki Sarı, Fatma Sarı, Bilun Hosaflıoğlu, Evren Sarı, Nagehan Ayşe Kuzu ve Tülin Sarı ortaklığında kuruldu.

Yüksel Ve Sarıtoprak İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel Ve Sarıtoprak İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ali Sarıtoprak ve Mustafa Yüksel ortaklığında kuruldu.

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'den siyasi partilere kira çağrısı!

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında siyasi partilere kira çağrısı yaptı. İşte detaylar...

Çiftçiye gübre yerine mermer tozu satan TAHAP Başkanı Mustafa Sarıoğlu'ndan pes dedirten açıklama: Bu da bir gübre

Rize'de çay üreticilerine ucuz gübre diyerek satış yapılacağı duyuruldu. Çiftçiler ucuz gübreden satın alabilmek için kuyruk oldu. Gübrenin mermer tozu olduğu ortaya çıkınca 'kıyamet koptu' Çiftçiye mermer tozu satmaya çalışan Mustafa Sarıoğlu, 'O da bir gübre' diyerek kendini savundu.

Yns Galeri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yns Galeri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 1  milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet  Zeki Sarıkaya  ve Yunus Sarıkaya tarafından kuruldu.

Lavori Yapı İnşaat  Anonim Şirketi kuruldu!

Lavori Yapı İnşaat  Anonim Şirketi Ümraniye’de  2 milyon TL sermaye bedeli  ile Mustafa Zeki, Hakkı Eravcı tarafından kuruldu.

Mustafa Sarıgül: Deprem ve afet bakanlığı kurulmalı!

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Derhal deprem ve afet bakanlığı kurulmalıdır. İktidara sesleniyorum; lütfen beklemeyin, deprem ve doğal afetler bakanlığını kurun" diye konuştu.

Mustafa Sarıgül'den Kanal İstanbul açıklaması!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul'da bulunan ofisinde basın mensuplarıyla görüştü, açıklamalarda bulundu. Kanal İstanbul'la ilgili de konuşan Sarıgül, proje için "İstanbul gibi büyük bir kenti, adeta içinden çıkılamaz bir hale getirir" dedi.

Bulgaristan'da müteahhitlerimiz AVM, otel, gayrimenkul projelerinde yer alıyor!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Bulgaristan İş Konseyi Başkanı Zeki Sarıbekir, "Bulgaristan'da müteahhitlerimiz her türlü altyapı ve AVM, atık ve su arıtma tesisleri, otel, gayrimenkul gibi inşaat projelerinde gerek ana yüklenici gerekse de taşeron olarak yer alıyorlar" dedi.

Sarten Ambalaj 2020'de 20 fabrikaya ulaştı!

Avrupa’nın 3 büyük ambalaj şirketinden biri olan Sarten Ambalaj’ın CEO’su Zeki Sarıbekir, hedeflerinin bu yıl içerisinde 20 fabrika ulaşmak olduklarını söyledi.

Türkler Avrupa’da fabrika avına çıktı!

Şirketin Hollanda Rosendal’daki fabrikasının kapılarını basına açan Sarten Üst Yöneticisi (CEO) Zeki Sarıbekir, “2020 hedefimiz 15 milyon Euro ciroya ulaşmak, ambalajda en önemli pazar Avrupa olduğu için bölgedeki metal ambalaj yatırımlarını artıracağız.” dedi…

mustafa zeki sarıbekir Haberi

mustafa zeki sarıbekir


1972 yılında kurulan Sarten Ambalaj, gayrimenkul sektörüne girdi. Sarten, bugün 12 milyon 699 bin TL sermaye ile 3Z Gayrimenkul Yatırımları A.Ş adında şirket kurdu.


3Z Gayrimenkul Yatırımları A.Ş'nin yönetim kurulunda Sarten Ambalaj'ın yönetim kurulundaki isimler yer alıyor. Yönetimde Mustafa Zeki Sarıbekir, Mustafa Yusuf Sarıbekir, Didem Zeynep Oğuz, Zeren Sarıbekir Güzelbahar bulunuyor.


Türkiye'nin önde gelen ambalaj firmalarından olan Sarten'in portföyünde, metal ambalajlar, kavanoz kapakları ve plastik ürünler yer...