11 / 05 / 2024

Mustafakemalpaşa OSB başkanı kim

Mustafakemalpaşa OSB başkanı kim

Mustafakemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nin (MKP OSB) üretim alam rezerv alanla birlikte toplam 440 hektara ulaşıyor. Altyapı tesislerinin tamamlanmasıyla bölgeye yatınmcı talebi son aylarda yüzde 100'ü aşkın oranlar arttı...

Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva açıklama yaptı! Bakın hangi yılı işaret ediyor!

Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva, faiz indirimleri için henüz erken olduğunu ve böyle bir kararın ancak 2025'in başlarında verilebileceğini açıkladı. 

ABD Fed Başkanı'ndan faiz açıklaması! faiz oranlarının daha fazla...

Fed Başkanı Jerome Powell Cuma günü yaptığı açıklamada, merkez bankası yetkililerinin borçlanma maliyetlerindeki geçmiş artışların etkisine ilişkin belirsizliği ve  ABD faiz oranlarının daha fazla artırılması gerekip gerekmediğinin hala belirsiz olduğunu söyledi.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'dan zam açıklaması: Maaş skalası ayarlanırken ince ayar yapılmalı! 

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, memur maaş zammı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Ali Yalçın, maaş skalası ayarlanırken ince ayar yapılmasının gerektiğini vurguladı. 

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Sosyal konutta KDV indirimi müjdesi! TOKİ Başkanı Ömer Bulut resmen açıkladı!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı son dakika açıklamasında Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesinde 45 bin 414 ihaleyi tamamladıklarını kaydederek KDV'yi yüzde 1'in altına çekmeyi planladıklarını dile getirdi.

Şehirlerarası otobüs bilet fiyatlarına zam gelecek mi? TOF başkanından bayram öncesi çok konuşulacak açıklama!

Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala yolcu hareketliliğinde yüzde 40 daralma meydana geldiğini vurguladı. Yıldırım, otobüs bileti fiyatlarına yeni bir zam gelip gelmeyeceği ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

IMF Başkanı’ndan uyarı: Dünyada yoksulluk ve açlık tehlikesi gelecekte daha da artacak!

Küresel piyasalarda güçlü toparlanmanın zor olduğunu belirten IMF Başkanı Georgieva, dünya ekonomisinin bu yıl yüzde 3’den daha az büyüyeceğini öngördü. Georgieva, gelecekte dünya ekonomisini bekleyen açlık ve yoksulluk tehlikesine de dikkat çekti.

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş’tan flaş açıklama! Alkole rekor zam geliyor!

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, yaptığı açıklamada bazı alkollü içkilere yüzde 10-12 bandında zam geleceğini paylaştı.

Kiralık ve satılık konutlarda deprem ‘oyunu’! Federasyon başkanından peş peşe açıklamalar!

Depremlerin ardından yüksek ev kiraları iyice artarken, konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu 10 bin TL’nin altında ev bulmanın zorlaştığını söylüyor.

Avrupa Merkez Bankası Başkanı’ndan korkutan açıklama… Yüksek enflasyon devam edebilir!

Dünyada resesyon beklentisine yüksek enflasyon tehlikesi de eklenirken, Avrupa Merkez Başkanı Christine Lagarde’dan tedirgin edici bir açıklama geldi. Mevcut piyasa gerilimlerinin yakından izlendiğini vurgulayan Lagarde, “Enflasyonun çok uzun süre yüksek kalacağı tahmin ediliyor” değerlendirmesi y

TOKİ Başkanı Bulut açıkladı: Reçetesi var!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, TOKİ yapılarının nasıl bir reçeteyle inşa edildiğini anlattı. İşte detaylar!

TOKİ'nin 188 bin konutu depremde yıkılmadı! TOKİ Başkanı binaların nasıl yapıldığını açıkladı!

Asrın felaketi olarak belirtilen depremde 1 ay geride kaldı. Bölgede TOKİ konutlarının ayakta kalması oldukça dikkat çekti. Peki deprem bölgesindeki TOKİ konutları nasıl sağlam kaldı? TOKİ Başkanı Ömer Bulut tek tek anlattı...

Fed Başkanı'ndan flaş faiz açıklaması! Piyasalar altüst olabilir

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell, bankanın 21-22 Mart'ta gerçekleşecek toplantısıyla ilgili herhangi bir karar almadıklarını, bu ve gelecek hafta açıklanacak verilerin analiz edileceğini ifade etti. İşte tüm detaylar...

Mustafakemalpaşa OSB başkanı kim Haberi

Mustafakemalpaşa OSB başkanı kim

Mustafakemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nin (MKP OSB) üretim alam rezerv alanla birlikte toplam 440 hektara ulaşıyor. Altyapı tesislerinin tamamlanmasıyla bölgeye yatınmcı talebi son aylarda yüzde 100'ü aşkın oranlarda artarken, şu an yüzde 50 olan doluluk oranının beş yü içinde yüzde 80'e ulaşması bekleniyor.220 hektarlık alan üzerinde bulunan Mustafakemalpaşa OSB, 1990 yüında kuruldu. 63 parselden oluşan bölgede, 62 parselin tahsis yoluyla satışı yapıldı. Tahsis edilen parsellerin sektörel dağüımına bakıldığında makine, metal ve oto yan sanayii ilk sıralarda yer alırken, bu sektörleri tekstil ve elektronik takip ediyor. 15 adet faal işletmenin bulunduğu ve yıl sonunda bu rakamın 17'ye çıkacağı bölgede, hali hazırda inşaatı biten ve inşaatı devam eden 14 parsel var. MKP OSB'nin şu anki istihdam sayısı ise 500 civarında. 


MKP OSB Yönetim...