14 / 05 / 2024

Mustafapaşa Constantin-Eleni

Mustafapaşa Constantin-Eleni

Türkiye'nin önemli kültür turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya bölgesini bu yılın 10 ayında 2 milyon 327 bin 744 yerli ve yabancı turist ziyaret etti...

Elazığ'da güvenli, yaşanabilir konutlar inşa ediliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ'da meydana gelen depremde hasar alan Rüstempaşa ve Mustafapaşa mahallelerinde devam eden binaların yıkımı ile çalışmaları inceledi...

Elazığ'da çadır kurulacak yeşil alanlar satıldı mı?

Elazığ Sürsürü Mahallesi Muhtarı Ergun Gül, "Bir Nailbey Mahallesi, bir Kültür Mahallesi bir Akpınar Mahallesi’ne gittiğimizde bir çadır kuracak yerimiz yok, Mustafapaşa Mahallesi’ne gittiğiniz zaman caddeye çadır kurmuşlar" dedi...

Ürgüp Mustafapaşa’daki 40 odalı mağara 2.7 milyon TL'ye satılıyor!

Ürgüp Mustafapaşa'da bulunan 40 odalı mağara satışa çıktı. Ne zaman yapıldığı bilinmeyen mağaranın fiyatı 2 milyon 750 bin lira olarak açıklandı.

Türkiye’den engelli Üsküplü’ye ev bağışı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kuzey Makedonya ziyaretinde, Üsküp'teki Mustafapaşa Camisi'nde tanıştığı Ertan Şakiri, dün Üsküp Büyükelçiliği rezidansında düzenlenen törenle büyük mutluluk yaşadı.

Japon Okura'dan Kapadokya'ya 5 yıldızlı otel!

Japonya’nın otel devi Okura, Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa Köyü’ne, 5 yıldızlı otel yapıyor. Şirket, otele 15 milyon euro’nun üzerinde bir yatırım yapıldığını açıkladı.

Aydın Kuyucak'ın çehresi değişiyor!

Aydın Kuyucak iki derenin ıslahından sonra rekreasyon alanına kavuşuyor Kuyucak Belediyesi tarafından yaptırılan Kargılıdere ve Mustafapaşa deresi ıslah ve rekreasyon projesinde sona yaklaşıldı.

Kech Turizm İnşaat ve Otel Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Kech Turizm İnşaat ve Otel Hizmetleri Anonim Şirketi, Furkan Tahsin İdgü Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 2 Haziran'da Fatih, Koca Mustafapaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Muradan Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muradan Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrullah Tuna tarafından 100 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Fatih, Küçük Ayasofya Mahallesi, Mustafapaşa Sokak'ta kuruldu.

Nevşehir projelerinde son durum!

İller Bankası Bölge Müdürlüğü 'nün ilimiz genelindeki yatırımlarından olan Hacıbektaş Kanalizasyon şebekesi çalışması tamamlandı. Nevşehir Mustafapaşa içme suyu projesi de tamamlanan çalışmalar arasında yer alıyor.

Kapadokya'yı 7 ayda 1 milyon 409 bin turist gezdi!

Kültür Ve Turizm Bakanlığı'nca turizme açık bulundurulan Göreme Açık Hava Müzesi başta olmak üzere Zelve, Mustafapaşa ve yeraltı kentlerini geçtiğimiz bu yılın ilk 7 aylık bölümünde 1 milyon 409 bin 651 yerli ve yabancı turist ziyaret etti.

GLK Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GLK Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Gülkaynak tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Mayıs'ta Fatih, Küçükayasofya Mahallesi, Mustafapaşa Sokak'ta kuruldu.

Kocaeli Gebze'de TOKİ okul inşa edecek!

Kocaeli İli Gebze İlçesi Mustafapaşa Belediyesi 1 Adet 32 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ Kocaeli Gebze'de okul yaptıracak!

Kocaeli İli Gebze İlçesi Mustafapaşa Belediyesi 1 Adet 32 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Mustafapaşa Constantin-Eleni Haberi

Mustafapaşa Constantin-Eleni

Türkiye'nin önemli kültür turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya bölgesini bu yılın 10 ayında 2 milyon 327 bin 744 yerli ve yabancı turist ziyaret etti. 

Nevşehir Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, peribacaları, oyma kaya kiliseleri, yeraltı şehirleri ve sıcak hava balonculuğu ile ünlü Kapadokya bölgesindeki tarihi ve turistik merkezleri, 10 ayda 2 milyon 327 bin 744 yerli ve yabancı turist gezdi. 

Geçen yılın aynı döneminde ise bölgeyi 2 milyon 290 bin 437 yerli ve yabancı turist ziyaret ettti. 

Bölgede yılın 10 ayında en çok ziyaret edilen mekanlar arasında Göreme Açık Hava Müzesi, Kaymaklı Yeraltı Şehri ve Derinkuyu Yeraltı Şehri ilk sıralarda yer aldı. 

Kapadokya bölgesinde Göreme Açık Hava Müzesi başta olmak üzere Zelve, Açıksaray ve Mustafapaşa Ören Yeri, Nevşehir, Ürgüp, Hacıbektaş Veli Müzesi, Çavuşin, Gülşehir...