02 / 05 / 2024

müstakil prefabrik evler nevyap

müstakil prefabrik evler nevyap

Müstakil ve bahçeli bir ev hayali kurup vakitle nakdi bir araya getiremeyenler için pratik bir öneri. Küçük bir arsanız varsa prefabrik konutlar sayesinde bir ay gibi kısa bir sürede hayallerinizdeki eve kavuşabilirsiniz. İşin formülünü Nevyap İşletme Müd

Ev almak isteyenlere müjde! Prefabrik evler 279 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Uygun fiyata konut sahibi olmak isteyenleri sevindirecek haber geldi. Kampanyalı her bütçeye uygun 1+1 2+1, 3+1 prefabrik evler 279 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı.

Dubleks ev almak isteyenlere müjde: Dubleks Prefabrik Evler 671 bin 900 TL'den başlıyor!

Hemen teslim edilen prefabrik evler tek, iki katlı ve dubleks olarak inşa ediliyor. Dubleks ev almak isteyenlere müjde: Dubleks Prefabrik Evler 671 bin 900 TL'den başlıyor. İşte detaylar...  

Villapark Gelibolu'da 6 milyon liradan başlayan fiyatlarla 5+1 müstakil villa fırsatı! 

Villapark Gelibolu, Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde hayata geçiriliyor. Projede yer alan 5+1 müstakil villaların fiyatları 6 milyon TL'den başlıyor. İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

28 bin 500 TL'ye devlet destekli ev sahibi olun! 80, 85, 180 ve 220 metrekarelik 1+1, 2+1 ve 3+1 prefabrik evler!

Prefabrik evler hızla ilgi görüyor. 1+1, 2+1, 3+1 gibi farklı büyüklüklerde ve 80 metrekareden başlayarak 134 metrekareye kadar uzanan müstakil evler, tek katlı veya iki katlı olarak tercih edilebiliyor. Devlet, uygun şartları sağlayanlara 300.000 TL'ye kadar destek sağlıyor.

Prefabrik ev kaç yıl dayanır? Ekonomik tek katlı prefabrik evler ne kadardır?

Prefabrik evler, betonarme evlere göre daha çabuk inşa edilmesi pek çok vatandaşın aklına bu yapılar dayanıklı mı, değil mi? sorusunu getiriyor. İşte bu konuda merak edilen yanıtlar ve detayları!

Prefabrik ev yaptırmayı düşünenler hemen baksın! En ucuz prefabrik evler listelendi!

Prefabrik ev yaptırmayı düşünenlerin ilk ilgilendiği konu maliyet olmaktadır. Peki en ucuz prefabrik evler kaç TL’den başlıyor? İşte detaylar!

Prefabrik ev fiyatı düştü mü? Tek katlı prefabrik evler ne kadar?

Prefabrik ev fiyatları ne kadardır? Prefabrik evlerin fiyatları metre farkına bağlı olarak değişmektedir. Peki “Tek katlı prefabrik evler ne kadardır?” İşte detaylar!

82, 105, 122, 158 metrekare ekonomik dubleks prefabrik evler ne kadar?

Prefabrik evlerin fiyatları son zamanlarda konut almak isteyenler tarafından sorgulanıyor. Peki, 82, 105, 122, 158 metrekare ekonomik dubleks prefabrik evler ne kadar? İşte detaylar...

Prefabrik ev yaptırmayı düşünenler bunlara dikkat edin! 2023 prefabrik evler ne kadar? Prefabrik ev kışın kullanılır mı?

Prefabrik evler şu sıralarda özellikleri ve fiyat aralığı bakımından bu yapılar ile ilgilenen kişilerin gündeminde yer almaktadır. İşte hem prefabrik evler hakkında merak edilenler!

Ekonomik tek katlı prefabrik evler ne kadar? 

Tek katlı prefabrik ev yaptırmak isteyen vatandaşlar prefabrik ev fiyatlarını sorguluyor. Peki, Ekonomik tek katlı prefabrik evler ne kadar? İşte detaylar...

Prefabrik ev fiyatları düştü mü? 3+1, 2+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar 2023?

Prefabrik evlere zam mı geldi? Prefabrik evler normal betonarmeden ucuz mu? Prefabrik ev yaptırmayı düşünenler, merakla bu soruları sormaktadır. İşte araştırılanlar!

Gürgan Villaları satışta! Bodrum'a deniz manzaralı müstakil villalar geliyor: Yeni proje! 

Gürgan Villaları'nda satışlar başladı. Andema Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede, deniz manzaralı müstakil villalar yer alıyor. Peki Gürgan Villaları'nda fiyatlar ne kadar? İşte ayrıntılar...

Prefabrik evler kaç para oldu? 70 metrekare prefabrik ev ne kadara yapılıyor?

Prefabrik evler diğer betonarme evlere göre daha cüzi bir fiyat aralığında yapılmakta ya da satılmaktadır. Aynı şekilde bu evler de bakım istemektedir. İşte hem fiyat hem de prefabrik ev bakımına dair detaylar!

müstakil prefabrik evler nevyap Haberi

müstakil prefabrik evler nevyap

Nevyap'ı biraz tanıyabilir miyiz?

Nevyap 22 yıllık bilgi birikimi ve 49 ülkeye ihraç tecrübesiyle lider firmalar arasında olan Kartalplast Şirketler Grubu'na bağlı yapı tasarımı ve üretim yapan bir kuruluş. Güçlü sermaye desteği, uzman kadrosu ve yeni fabrikasıyla üretim kapasitesini arttırdı. Yeni fabrikamızda sürekli denetim altında ve en modern tekniklerle üretim yapıyoruz. Ayrıca ülke genelinde kurduğumuz satış ağıyla Türkiye'nin en büyük prefabrik yapı firması olmayı hedefledik. Kaliteden taviz vermeden yapılan üretimimizle yurt içerisinde olduğu gibi yurtdışında da Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ediyoruz.

Ya 2008 hedefleriniz?

Nevyap olarak hedefimiz kalite ve bilgi birikimimizle müşteri memnuniyetini daima ön planda...