09 / 05 / 2024

müteahhit hisse devri

müteahhit hisse devri

ENR Türkiye tarafından açıklanan verilere göre, 47 müteahhit firma veya ortaklık, ilgili madde ile iş veya hisse devrinde bulundu.

KGM'den Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki hisse devri açıklaması!

Karayolları Genel Müdürlüğü, "Bu hisse devri, 3,1 milyar dolar yatırım değerine sahip otoyolun ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün satışı anlamına gelmemektedir" şeklinde açıklama yaptı...

Rekabet Kurumu: 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu hisse devri izne tabi değil!

Rekabet Kurumu, 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu Yatırım ve İşletme A.Ş. hisse devri işleminin 'izne tabi olmadığına' karar verdi.

Vakıf GYO'dan Güneş Sigorta hisse devri ve birleşme açıklaması!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Güneş Sigorta A.Ş.'nin hisse devri ve birleşmesiyle ilgili görüşmelerin başlaması hakkında açıklama yaptı...

47 müteahhit firma hisselerini devretti!

ENR Türkiye tarafından açıklanan verilere göre, 47 müteahhit firma veya ortaklık, ilgili madde ile iş veya hisse devrinde bulundu.

Reysaş GYO'dan ortaklık hisse devri açıklaması!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bağlı ortağının hisse devri hakkında açıklama yaptı. 

Aydın'daki kaçak müteahhit Yalova'da yakalandı!

Aydın'da birçok inşaat projesine imza atan ve tamamlamadan onlarca projeyi yarım bırakıp ortadan kaybolan müteahhit Yalova'daki bir termal otelde yakalandı.

Akfen Holding hisse devri bildirisini yayınladı!

Akfen Holding tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen Holding hisse devri bildirisini yayınladı.

İzmir Gaziemir’de 2 müteahhit 120 kişiyi dolandırdı!

İzmir Gaziemir’de müteahhit Hüseyin P. ve ortağı Selim Ö, 24 evi defalarca satarak 120 kişiyi dolandırdı. 48 aile, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurdu.

Bilecik'te çatıdan düşen müteahhit Ahmet Şahin ağır yaralandı!

Bilecik Beşiktaş Mahallesi Dilaver Sokak üzerinde kaba inşaatı bitmiş 4 katlı bir binanın çatısındaki yapımı devam eden çalışmaları inceleyen müteahhit Ahmet Şahin (1982), bilinmeyen bir sebepten dolayı aşağı düştü.

İki kişinin ölümüne neden olan müteahhit serbest bırakıldı!

İZMİR’in Konak İlçesi’nde, geçen 11 Ağustos’ta Lütfiye Yurdaer ile Ecem Haliloğlu’na otomobille çarparak ölümlerine neden olan ve olay yerinden kaçan müteahhit N.D., geçen pazartesi günü Ankara’da polise teslim oldu. N.D. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İstanbul'da bir müteahhit, ayrılmak isteyen sevgilisini öldürdü!

İstanbul'da bir müteahhit, kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşını silahla öldürüp 3 gün sonra intihar etti.

Yöryapı dönüşümde müteahhit firma seçimi konusunda uyarıyor!

İstanbul’da eski semtleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın riskli alan ilan etmesi ile başlayan süreç, kimi bölgelerde de maliklerin binalarında hasar tespiti yapması ile başlıyor. Dönüşümde malikler bir müteahhit firma ile anlaşıp kat karşılığı sözleşme imzalıyor.

Müteahhit mağdurları iskan affı bekliyor!

Müteahhit kusuru yüzünden iskân alınmayan binalarda elektrik ve su gibi abonelik işlemlerini bireysel olarak gerçekleştiremeyen vatandaşlar ortak abonelikler kullanarak binalarda ikamet ediyorlar. Bu durumda olan on binlerce vatandaş, devletten yeni bir iskân affı bekliyor.

müteahhit hisse devri Haberi

müteahhit hisse devri

ENR Türkiye verilerine göre 47 müteahhit firma veya ortaklık, ilgili madde ile iş veya hisse devretti. Bu yıl içinde 47 kamu projesinde müteahhit firma değişti. Bazıişlerde de ortaklık yapısı değişti. Bu işlerin toplam tutarı 20.5 milyar lirayı buluyor. Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metrosu ile Havalimanı-Halkalı Metro Hattı projelerindeki müteahhit değişimi, hisse satışı kamuoyuna yansımıştı. Ancak bunların dışında da milyarlık devirler oldu. 1.4 milyarlık Kastamonu - İnebolu Yolu bazı kesimlerinin yapım işinden Ozaltın çekildi. Bestaş Yapı, 953 milyonluk Toprakkale Bahçe İstasyonları arası tünel yapım işi ile 413 milyonluk Bahçe - Nurdağ Varyantı işinden çekildi. İnşaat sektöründe kamu projelerini üstlenen müteahhit firmaların değişimi dikkat çekiyor. ENR Türkiye’nin verilerine göre 2019 yılında,4735 sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu’nun geçici...