15 / 05 / 2024

müteahhit ticaret odaları

müteahhit ticaret odaları

İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin ve ticaret odalarının, en fazla aidatı müteahhitlik sektöründen aldığını ifade etti...

Güney Müteahhit İnşaat Kuyumculuk Turizm Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Müteahhit İnşaat Kuyumculuk Turizm Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Levent Güney ve Osman Güney ortaklığında kuruldu. 

Nazilli'de müteahhit sayısı hızla artıyor!

Nazilli Ticaret Odası Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler, bölgede yaşanan müteahhitlik sorunu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yüzügüler, müteahhit sayısının kriz denilecek noktaya geldiğini açıkladı'dedi.

Müteahhit daire teslim tutanağı!

Müteahhit, bir başka kimse için bir arsa üzerinde inşa edilecek yapı müteahhit veya ticaret ile ilgili bir işi yapmayı üstleniyor. Daire teslim sürecinde müteahhit daire teslim tutanağı imzalanıyor. İşte tutanak örneği..

Müteahhit olmak için ne gerekli?

Müteahhitler, genellikle kat karşılığı inşaat işlerini yapan kimseler oluyor. Bir başka kimse için yapı müteahhit veya ticaret ile ilgili bir işi yapmayı üstlenen kimseye müteahhit deniyor. Peki, müteahhit olmak için ne gerekli?

Müteahhit olmak için gerekli şartlar!

Bir başka kimse için yapı müteahhit veya ticaret ile ilgili bir işi yapmayı üstlenen kimseye müteahhit deniyor. Müteahhitler, bir başkasının arsası üzerinde yapı inşa edebiliyor. Peki, müteahhit olmak için gerekli şartlar nelerdir?

Aktaş İş Güvenliği Hizmetleri Eğitim Danışmanlık ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaş İş Güvenliği Hizmetleri Eğitim Danışmanlık ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 13 Mart 2015'te Kartal'da Reyhan Aktaş Müdürlüğü'nde kuruldu.

Khal Gayrimenkul Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Khal Gayrimenkul Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi 13 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Güngören'de K.M.Mahmood Mahmood Müdürlüğü 'nde kuruldu.

DRK Doruk İnşaat Emlak Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DRK Doruk İnşaat Emlak Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi 12 Mart 2015'te, 400 bin TL sermaye bedeli ile Beylikdüzü'nde, İbrahim Karaduman, Dinçer Karaduman ortaklığında kuruldu.

Gülpa Gıda Tekstil Emlak Film ve Müzik Yapımı Sanayii Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Gülpa Gıda Tekstil Emlak Film ve Müzik Yapımı Sanayii Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 6 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Maşallah Altılar Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Convital Ambalaj ve Yalıtım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Convital Ambalaj ve Yalıtım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 5 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Beykoz'da, Enis Aldıkaçtı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

MAD Bina İnşaat Yapım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MAD Bina İnşaat Yapım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 27 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Büyükada'da, Mehmet Ali Dursun Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Mashael İnşaat ve Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mashael İnşaat ve Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi 26 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de, Muhammed Halit Sönmez Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Güzelyurt Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güzelyurt Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 19 Şubat 2015'te, 1 milyon TL sermaye ile Başakşehir'de, Hamit Maden Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

müteahhit ticaret odaları Haberi

müteahhit ticaret odaları
İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, Müteahhitler Odası kurma çalışmalarının olduğunu ama bunun engellenmek istediğini ifade etti. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve ticaret odaları, müteahhitlik sektörünü en büyük üye grubu olarak gördüğünü belirten Tahir Tellioğlu, en ciddi aidatı da onlar aldığı için, bu sektörün ticaret odalarından ayrılmasını istemediklerini...